17_slider-purecreatie-thuiskomen-basis
hfb-slider-creator-paard2
hfb-slider-purestversion-syb
hfb-slider-imagine-didi

Intuïtief coachen naar puur jezelf zijn

Je begeleiden op het pad van jouw waarheid. Terug in je kracht komen, je verloren delen terugvinden. Je eigen rode draad gaan zien, terug in je energie komen door de spiegelingen van je omgeving te gaan begrijpen. Ik laat je je eigen antwoorden vinden door je eigen wijsheid terug te halen.

Ik ben een levensreiziger; geen expert, getraind psycholoog of therapeut. Verrijkt met eigen inzichten en verzamelde wijsheid die verdiept is door mijn eigen ontrafeling van mijn leven via trainingen, workshops, het vele lezen en prachtige ontmoetingen met vele mensen. Mijn sessies zijn spirituele gesprekken die de diepte in gaan, over het werkelijke leven in onze diepten, de fijnbesnaarde onderstroom in ons, vaak aangeraakt na een zware burn-out, depressie of ziekte. Het is het wakker worden en je niet meer thuis voelen in de wereld waar je je in bevindt. Hier kan ik je in begeleiden. Tafel- en bankgesprekken, naast wandelen in de natuur.

Holding Space

De veilige ruimte waar je helemaal mag zijn, is alles wat er wil doorkomen, geen oordeel, geen goedpraten, geen sussen, geen goed advies…
Wie heb jij om je heen staan waar dit er allemaal kan zijn?
Kun jij dit ook voor een ander zijn?
Het is het meest waardevolle wat we elkaar kunnen schenken – in de liefde –
Verlang niets – dan is er ruimte voor alles….

We hebben altijd zelf een keuze in welke soort leider we willen zijn over ons eigen leven, wat automatisch doorstroomt naar de wereld om je heen.

Als je jezelf toestemming geeft je innerlijke licht te gaan laten stralen, kies je ervoor om vanuit jouw waarheid je teugels op te pakken.
Lees het hele blog >>

Ja is een goed woord.
Ja geeft beweging.
Ja geeft moed, een sprong over je eigen schaduw heen.
Ja zegt ‘vooruit, je kunt het, je kunt niet falen en niet verdwalen.
Je kunt niet van je pad af zijn, je bent altijd ergens’.
Ja laat oude ervaringen wegzinken in de donkere poel van de verleden tijd, de lei is schoongeveegd.
De weg is het doel.
Ja is het begin.

Siska