Creëer met mij

Lees meer >>

Coachen naar Liefde

Lessen en inzichten in de liefde, in zelfliefde, begrenzing, je eigen Gatekeeper gaan zijn, jouw heiligheid gaan bewaken, de parasiet en de energieslurper gaan herkennen, gaan balanceren op de zilveren lijn in het leven, jouw innerlijke roeping naar de ware liefde gaan horen én in de stof gaan toepassen. Wortelen in je eigen liefde; de relatie met jezelf is de afspiegeling van elke relatie met een ieder ander.

Alles is doordrenkt met de liefde voor jezelf. We hebben onze eigen Single relatie te verdiepen, zodat we een magneet worden voor de liefde om ons heen die met onze intenties resoneert.

 

Lees meer >>

Een 1 op 1 Soul Branding

– Jouw branding verhaal
– Je ideale klant (Avatar) ontdekken
– Jouw Look & Feel vertaald in je logo & huisstijl
– Creëren van je website, social media items en benodigd drukwerk
– Daadwerkelijk knallen en werkelijk zichtbaar worden met jouw gift aan je ideale klanten
– Branding fotografie met portret & sfeer

Het kan in een totaal omvattend MASTER pakket én in losse onderdelen

Bekijk portfolio >>

Storytelling met fotografie

Het is passie, schoonheid, blijheid, samenzijn, vieren, feesten, verstillen, puurheid, kracht, energie…

Mijn liefde voor het leven vind je in mijn stijl van fotograferen. De camera is voor mij een verlengstuk van mijn kijk op het leven, hoe ik de wereld in al haar schoonheid ervaar. Het schenkt mij elke keer opnieuw dankbaarheid als ik puurheid, liefde en passie mag fotograferen.

Meld je aan voor dagelijks Elixer voor je ziel >>

I am a Wild hearted woman

Ik vertegenwoordig de gemartelde creatieven en levenskunstenaars, zij die niet willen stoppen om hun Wilde Hart te volgen en te tonen, maar juist door de pijn heen gaan rijzen in hun kracht, de roep hebben gehoord en hun zielsverlangen nu werkelijk willen leven, Zij die het leven voluit willen leven, als noodzaak, omdat ze niet anders kunnen! Mijn roep is hen te bevrijden uit gouden kooien, liefdeloosheid en hen wakker te kussen in de liefde voor het Wilde Hart! Wij zijn het waard! Wij hebben onze innerlijke autoriteit op te pakken, te gaan staan voor onze heiligheid! En creators van ons eigen leven gaan zijn!
Ontvang Spirit Bird★Elixer in je mailbox – elke dag – GRATIS!
★Volg Spirit Bird Elixer op Facebook

Mijn naam is Siska Kroondijk

Als lifecoach, designer, soulfotograaf en storyteller voel ik me een beeldend kunstenaar die vorm kan geven aan authentiekheid en pure essentie. Ten diepste voel ik me een inspirator naar eigen liefde en kracht en om dit zichtbaar te maken in de wereld – boordevol levenszin.

HEARTFELT GRATITUDE

Ik geloof dat we allemaal mogen gaan staan voor wie we werkelijk van binnen zijn, ons bezielde leiderschap mogen oppakken vanuit de liefde voor de waarheid in ons en onze vleugels hierbij gaan uitslaan.

LET’S RISE TODAY

Ik geloof, dat als ik mezelf open en bloot toon aan de wereld, mijn licht en liefde vanuit de liefde voor mezelf de wereld instraal, ik stralen terug zal ontvangen van diegenen die mij verrijken, raken, laten groeien en uitdijen.

JUST BE YOU & I WILL BE ME

Creëer het leven wat je al zolang droomt

Je hebt een hartslied in je wat je nu wilt laten horen
Een diep verlangen om het NU te gaan leven
In dit lied zit jouw authentiek kracht verweven
Je ademt het in elke cel
Jij verlangt ernaar dit nu echt te gaan manifesteren
In je leven – in de liefde – in je werk!

Mijn ONLINE TRAINING HET WILDE HART!