Creëer met mij

Bekijk portfolio >>

Storytelling met fotografie

Het is passie, schoonheid, blijheid, samenzijn, vieren, feesten, verstillen, puurheid, kracht, energie…

Mijn liefde voor het leven vind je in mijn stijl van fotograferen. De camera is voor mij een verlengstuk van mijn kijk op het leven, hoe ik de wereld in al haar schoonheid ervaar. Het schenkt mij elke keer opnieuw dankbaarheid als ik puurheid, liefde en passie mag fotograferen.

Lees meer >>

Intuïtief coachen naar puur jezelf zijn

Je begeleiden op het pad van jouw waarheid. Terug in je kracht komen, je verloren delen terugvinden. Je eigen rode draad gaan zien, terug in je energie komen door de spiegelingen van je omgeving te gaan begrijpen. Ik laat je je eigen antwoorden vinden door je eigen wijsheid terug te halen.

Geen tafelgesprekken, juist wandelen in de natuur.

Lees meer >>

Branding

– Jouw branding verhaal helder maken: de fundering voor al het onderstaande
– Jouw Look & Feel vertaald in je logo & huisstijl
– Creëren van je website, social media items en benodigd drukwerk
– Daadwerkelijk zichtbaar worden met jouw gift
– Branding fotografie met portret & sfeer

Het kan in een totaal omvattend MASTER pakket én in losse onderdelen

Meld je aan voor het Elixer voor je ziel >>

I am a Wild hearted woman

Mijn eigen levensreis is verrijkt en verdiept door de vele verhalen van anderen, door de sprookjes te gaan begrijpen en door het lezen van mythologische verhalen. Zij bevatten een diepere essentie die ik ook in mijn eigen leven ervaar. Het gaat verder dan de gewone psychologie. Het opent mijn inzicht naar het leven in zijn totaliteit. Het geeft mij meer begrip in waarom iets is zoals het is. Het helpt mij moeilijke en pijnlijke omstandigheden te begrijpen.

Met mijn designerskwaliteiten die ik met zoveel liefde voor klanten en mezelf toepas, mijn fotografie van het leven, de liefde, de mooie mensen, de dieren die gewoon zichzelf zijn, de natuur die zo prachtig is… overal zie ik verhalen. Waar ik deze mag vangen doet mijn hart wagenwijd openstaan. Ik kan hier intens van genieten. Hier stroomt mijn levensenergie. Mijn kracht illustraties gebruik ik om mijn schrijven mee te verrijken. Deze tekeningen kunnen op vele manieren bekeken worden. Ze vertellen iedereen een eigen kracht verhaal. Intuïtief getekend door mij, een geschenk voor velen.

Spirit Bird Elixer is een creatiekindje van mij. Hier deel ik de wijsheid van het Wilde hart, onze ware natuur, ons innerlijk kompas weer volop gaan vertrouwen: onze intuïtie. De weg terug door ons hart heen het leven gaan leven.

Ontvang Spirit Bird★Elixer in je mailbox – bijna elke dag – GRATIS!
★Volg Spirit Bird Elixer op Facebook

Mijn naam is Siska Kroondijk

Als designer, fotograaf, illustrator, storyteller en intuïtief coach ben ik in wezen een beeldend kunstenaar die vorm kan geven aan authentiekheid en pure essentie. Ten diepste voel ik me een inspirator naar eigen liefde en kracht en om dit zichtbaar te maken in de wereld – boordevol levenszin.

HEARTFELT GRATITUDE

Ik geloof dat we allemaal mogen gaan staan voor wie we werkelijk van binnen zijn, ons bezielde leiderschap mogen oppakken vanuit de liefde voor de waarheid in ons en onze vleugels hierbij gaan uitslaan.

LET’S RISE TODAY

Ik geloof, dat als ik mezelf open en bloot toon aan de wereld, mijn licht en liefde vanuit de liefde voor mezelf de wereld instraal, ik stralen terug zal ontvangen van diegenen die mij verrijken, raken, laten groeien en uitdijen.

JUST BE YOU & I WILL BE ME