Familiedagen kunnen een mokerslag op de werkelijkheid zijn!

Pasen, de tijd van wedergeboorte, waar het ei symbool staat voor het nieuwe begin, als het ontkiemende leven. Het eigeel is rond als de zon, het nieuwe licht, wat de eerste voorjaarsbloemen met hun gele kleur boven de grond komen brengen. Het zonlicht trekt alles wat leven wil naar buiten, waar het mag groeien in licht en liefde.

De Paasdagen worden vaak, net als andere feestdagen, met gezellige brunches en maaltijden gevierd, in familiekringen, waar gezelligheid en warmte aanwezig is.
Dit soort dagen kunnen voor mensen die geen fijne familierelatie ervaren even een mokerslag op de werkelijkheid zijn. Dit hoor ik vaak genoeg. Vooral als je niet in het familiesysteem past, anders bent, keuzes hebt gemaakt die zijn afgewezen en afgekeurd, is de afstand in de hartsverbinding zomaar gemaakt. Het raakt mij extra diep, want ik ken het verhaal. Het is soms een hele worsteling om hier een weg in te vinden. Afgelopen weekend kreeg ik weer een bericht van iemand, zij herinnerde mij aan het verbannen gevoel wat we ervaren als je niet samen kunt zijn door heftige spanningen en ruzies in families.

Ik wens jou uit het diepst van mijn hart toe dat je een fijne familierelatie hebt!
Voor hen die dromen, smachten en verlangen om weer een fijn samenfijn te genieten, heb ik 2 boekjes geschreven:
– 1 voor de ouders die geen fijne relatie hebben met hun kind.
– 1 voor het kind die geen fijne en liefdevolle relatie met de ouders heeft.

Dit is en blijft toch het heimelijke familieverlangen…
Inzicht geeft je de mogelijkheid om koers te wijzigen.

We hebben inzicht nodig, een glazenpoetser, een hartenopener, zodat we ruimte krijgen en nieuwe keuzes kunnen maken, dat is wat ik je gun. Het kost je minder dan een zakje paaseitjes – en het wordt je direct geleverd!

Enjoy!

E-Book voor het (volwassen) kind die verlangt naar een fijne familierelatie

prijs € 3,-

JA, IK BESTEL DIT BOEK

E-Book voor ouders die verlangen naar een warme band met hun kind(eren)

prijs € 3,-

JA, IK BESTEL DIT BOEK