Soulfotografie – Branding Coaching

Vandaag heb ik Siska voor de tweede keer op rij voor een foto shoot benaderd. Deze keer voor knal goede spetterende foto’s voor mijn nieuwe website die in de maak is. Na het telefoontje met Siska hadden we niet alleen een afspraak gemaakt voor een foto shoot, maar was ik waanzinnig geïnspireerd. Ze heeft zulke waanzinnig goede ideeën over het inrichten van mijn zakelijke website, maar ook over wat ik nog meer uit mijzelf kan halen, hoe ik nog beter kan doen wat ik nu al doe bv. Mijn hart is echt weer brandend na dit gesprek met jou Siska!! Dankjewel en tot snel op onze shoot!!”

Ingrid Reuvers  Bureau Reuvers

Branding Coaching & Design

“Siska verstaat de kunst om je na te laten denken over de diepere boodschap van zowel jezelf als je bedrijf en dit te vertalen in passende beelden. Ze weet te verrassen en in goede dialoog te komen tot een eindresultaat waar je zelf helemaal achter staat.

De combinatie van commercieel talent, een sterk ontwikkelde mensenkennis én haar talent voor kunst en vormgeving, maken dat ik Siska meer dan van harte kan aanbevelen!”

Thom de Ruiter, Escope BV

Design & Fotografie

“De afgelopen jaren heb ik Siska veelvuldig gevraagd haar diversiteit aan creativiteit “los te laten” op de diverse kleine en grotere projecten  die speelden. Haar passie voor het vak komt in alles wat ze doet terug. Door de korte informele lijnen is het snel schakelen en ben ik meer dan tevreden met de resultaten.
De juiste sfeer neerzetten en de juiste snaar raken… …dat is waar het om gaat en die kunst verstaat Siska als geen ander!”

Jacob Mink  ABC ADAMAS

Lifecoaching

Ik mocht Siska ontmoeten, op het moment dat ik wakker was geworden. In mijn burn-out periode. Wakker en dan? Dan heb je een keuze: Dankjewel zeggen en een nieuw pad nemen, op avontuur, niet weten waar het je brengt. Naar binnen keren, heel diep, terug kijkend. Durven in het licht gaan reizen, zonder bagage. Dat betekent, dat je uit de trein moet stappen met je bagage, de dikke koffer met alles wat je mee hebt gemaakt. Deze koffer gaan uitpakken en alles stuk voor stuk gaan bekijken. Misschien kunnen dingen weg, dat niet van jou is. Of moet je sommige dingen in een ander licht gaan bekijken. En sommige dingen zijn echt van jou en pak je weer in. Hier sta ik nu nog steeds, op dit punt. En dit is een heel moeilijk moment in mijn leven. Maar ik wil niet meer dezelfde reis nemen. Ik wil een koffer gaan inpakken, die bij mij hoort en daarmee wil ik verder gaan reizen.

Siska inspireert mij naar de kracht in mijzelf. Op moeilijke momenten is ze er altijd voor mij! Je mag haar altijd bellen of mailen, wat je wilt! Wat voor jou goed voelt. Haar intentie is zo om je in je kracht te zetten, om door te zetten! Zoals ze het zelf ook noemt heeft ze me wakker gekust in de liefde voor mezelf, rijgt ze echt vleugels aan mijn zielsverlangen en laat ze mij mijn kompas vinden.

Als ik Siska niet had ontmoet, was ik weer met mijn oude reis begonnen, omdat het nieuwe onbekend was en ik vol angst. Maar zij nam me mee! Ze is er gewoon, je kan haar liefdesenergie gewoon voelen, haar licht laat ze schijnen. En ook zij, heeft dezelfde weg bewandeld en ze deelt graag haar moeilijkheden en wonden. En dan voel ik mij verbonden. En dan denk ik, JAAA zo wil ik ook leven! En als Siska het kan met alles wat zij heeft meegemaakt, haar wonden en pijn, dan kan ik het ook! Het geeft kracht! Ik weet zeker dat als je wakker bent geworden, dat je ook echt hulp nodig hebt van een spirituele coach, lifecoach. Anders redt je het niet. Ik ben er nog lang niet, en ik heb nog heel wat werk te doen. Maar ik weet nu wat ik te doen heb! En ik wil dit doen! En ik geloof dat we allemaal worden geholpen, als je je eigen pad van de waarheid kiest.

 Ik ben dankbaar dat ik Siska mocht ontmoeten, voor mij is ze mijn lifecoach. Ik wil doorzetten om in mijn kracht te blijven! Ik heb JA gezegd tegen mijn leven en zoals ze zegt: Jump en Rise!

(anoniem)
Het is voor mij niet gemakkelijk een referentie te krijgen van mensen die ik met lifecoaching opnieuw in hun kracht zet. Zij bevinden zich met veel vragen en onzekerheden en voelen zich heel erg kwetsbaar. Zichtbaar aangeven dat je ondersteuning zoekt in je proces is al een stap en er ook nog over schrijven op een open site…. Dat is echt veel gevraagd! Daarom ben ik extra dankbaar met deze referentie en uiteraard anoniem. Siska

Inspiratie Coach

Hoi Siska, hartelijk dank voor je website en e-book. Ik heb het met interesse gelezen en ben gelukkig weer met mijzelf aan het werk. Iets dat ik de laatste jaren flink heb gedaan, maar waar ik te weinig tijd voor neem. Ik ben op zoek naar een balans tussen mijn gevoel van wat mij kracht geeft en het dagelijkse werk dat ik uitvoer en de rol die ik mag vervullen in het gezin waarin ik leef. Jouw uitleg dat de weerstand die ik krijg van anderen meer zegt over hen dan over mij, was ik weer nodig om te beseffen dat mijn gevoel mij nooit bedriegt.

Het leven van mijn leven is het mooiste wat ik kan doen. Ik heb dit ervaren toen ik jonger was. Ook in de laatste jaren heb ik dit ervaren. Echter door een snelle verandering in mijn leven heb ik het niet vast weten te houden. En dat terwijl ik er zo naar verlang. Dat ik ga mijzelf verwennen om weer te LEVEN en te genieten en dagelijks te leren. Nogmaals dank, PH

Reacties van mensen en klanten

‘Siska, jij helpt mij de juiste woorden aan iets te geven, waardoor ik mijn ding op de juiste manier kan overbrengen, vanuit zachtheid. Dit is heel erg waardevol voor mij!’

 

‘Liefde en relaties, hoe ga je iemand zeggen dat je er mee door wilt gaan? Jij brengt zoveel helderheid in de situatie dat ik gewoon niet anders dan het juiste kan zeggen. Het voelt niet als een afwijzing, maar de ander en mezelf het beste gunnen.’

 

‘Siska, jij helpt mij de juiste woorden aan iets te geven, waardoor ik mijn ding op de juiste manier kan overbrengen, vanuit zachtheid. Dit is heel erg waardevol voor mij!’

‘Jij zit boordevol ideeën! Ik raak elke keer weer geinspireerd en kan weer vol goede zin aan de slag!

OPDRACHTGEVERS SISKA KROONDIJK:

Ik heb al een eigen bedrijf sinds 2000. Eind 2014 heb ik Kroontje Ontwerp beeindigd en in april 2015 ben ik opnieuw gestart onder mijn eigen naam ‘Siska Kroondijk’ waar ik Heartfelt Branding aan heb toegevoegd. Er ligt een gedegen fundering onder mijn ondernemersschap. Na mijn opleiding in Amsterdam ben ik na een stage en dienstverband bij Slot & Bos samen met Roy Kahmann meegegaan op het Hoofdbureau op te starten. Hier heb ik 6 jaar als vormgever & designer gewerkt.

O.a.: (website ontwikkeling voor klant met website link )
ABC Adamas (diverse Design & Fotografie)
Escope BV (Branding & webdesign) www.escopebv.nl
De Vries Schilders Interieurs (diverse Design & Fotografie & webdesign) www.devriesschildersinterieurs.nl
Camping Welgelegen Accomodatie (webdesign ism FRL-websites) www.welgelegen-workum.nl
Ingrid van Damme Effectieve webteksten (Branding)

De Bekedamster (webdesign ism FRL-websites) www.debekedamster.nl
Dekstation Gaasterland (divers Design & webdesign ism FRL-websites) www.dekstationgaasterland.nl
NOA Praktijk voor Psychotherapie (Branding & webdesign  ism FRL-websites) www.noapraktijkvoorpsychotherapie.nl
Pride & Joy Australian Labradoodles (Branding & Design & Fotografie & webdesign) www.prideandjoyaustralianlabradoodles.nl (volgt nieuwe website)
Siska Lubach Persoonlijk Rouwbloemwerk (Branding & webdesign ism FRL-websites) www.siskalubach.nl
Elease (Branding & webdesign ism FRL-websites) www.elease.info
SBH Horses (diverse Design & Fotografie & webdesign ism FRL-websites) www.sbhhorses.com
Ruiterfit Programma (Branding & Trainingplatform ontwerp) (website in ontwikkeling)

Kapsalon Tryntsje (diverse Design)
Prins van der Meer (diverse Design)
Total Wall (diverse Design)
Autobedrijf Mulder (Design & Fotografie & webdesign ism FRL-websites)
Flex Impact (Branding)
B&B Rijsterbosch (Branding & webdesign) www.rijsterbosch.nl
Tuin bij de Wildernis (diverse Design & webdesign) www.tuinbijdewildernis.nl
Stedhus Sleat (Design & Fotografie)
Rijschool Ellen (Branding & webdesign) www.rijschoolellen.nl
Op de Hoek Makelaars (Branding & diverse Design & Fotografie)
De Naakte Waarheid Borstkankersymposium
… en meerdere kleine projecten