Je ware aard kun je niet spelen of acteren…..
Jezelf zijn is het allerfijnst – en de grootste uitdaging van het leven

Vanaf mijn 23e jaar is mijn carrière gestart als designer en junior Art Director. Naast het reclamewerk heb ik ruim 20 jaar als fotomodel gewerkt. Een prachtig contrast; de reclameuitingen verzinnen en het model in vele rollen en typetjes zijn voor de veel camera’s van vele fotografen. Het simpele design van een ‘leuke verpakking’ heeft een ommekeer gemaakt naar het creëren van binnenuit, vanuit de puurheid en schoonheid, meer in de eenvoud.
Ik geef zo graag vorm aan mensen en hun bedrijf, ik fotografeer zo graag de puurheid van de mens, de dieren en de natuur er om heen. Laat mij maar rondlopen en vastleggen wat ik zie en ervaar. Dan ben ik het meest gelukkig. En de ontvangers van de foto’s ook….
Ik ben moeder van twee prachtige volwassen kinderen: Jelle (’97) en Myrthe (’99). In 2012 ben ik gescheiden en sindsdien woon ik in Balk. Een burn-out in 2013 heeft mijn leven radicaal gewijzigd. Ik had in te zien waar ik mezelf aan het kwijtraken was. Achteraf ben ik er dankbaar voor. Na het herstel ben ik mijn oude bedrijf gestopt en na 3 maanden een nieuwe bedrijf gestart onder mijn eigen naam.

We hebben allemaal vele verhalen in ons…..
Verhalen van kracht naast pijn….
Verhalen waar we trouw zijn aan ons hart, waar tegelijkertijd ons hart bloedt….
Verhalen die verweven zijn, zij die knooppunten aanraken in de Matrix van het leven…
We zijn meer dan een verhaal…

Paarden spelen een hele belangrijke rol in mijn leven

Dit komt doordat ik onze pony Quinta heb laten genezen door een dierentolk, Agnes. Quinta was ter dood veroordeeld door hoefbevangenheid, het was januari 2011. Door de noodzaak voor het welzijn van mijn dochter (toen 12) en het redden van haar grote liefde, heb ik mijn persoonlijkheid en angst voor de buitenwereld opzij geschoven en ging hierdoor het pad van de Paardenwijsheid bewandelen. Quinta zei steeds ‘ik ga Siska helpen‘. Daar heb ik vaak mijn vraagtekens bij gezet. Nu weet ik dat het zo waar is geweest. Zij maakte dat ik Dierentolk werd, waardoor ik mijn eigen innerlijke stem ook weer ging horen. De reis die volgde heeft helingskrachten, intuïtieve kracht en sjamanistische wijsheid aangeboord. Het lied in mijn hart is zuiverder geworden. Het is nog steeds aan het bijstellen en groeien – wetende dat ik altijd zal doorgaan – het is het levenslied.  Quinta leeft nog steeds en heeft al voor vele anderen op een magische wijze nieuwe koersen aangeraakt. Quinta is een van de grootste geschenken in mijn leven, en voor vele anderen. Ja. Zij zorgt ervoor dat harten verder opengaan op een hele bijzondere manier.

Lees meer over mijn WHY hier

Tekenen deed ik altijd al. In mijn burn-out periode ging ik mijn inzichten tekenen. De pijn, de draken, maar ook mijn verlangen hoe dan wel meer vanuit mijn hart te gaan leven.

Mijn tekeningen bleken verhalen vertellers. Gevoelens en emoties in één beeld vangen, dat wat ik voel, dat blijkt mijn kracht te zijn. Een talent wat ik mijn hele leven bij mij heb gedragen, eerst zo verborgen, maar nu open en zichtbaar. Ze werken helend en bekrachtigend voor de kijker.
Mijn Kracht Illustraties zijn verkrijgbaar in mijn webshop. Ik bied ze ook aan in winkels en coachpraktijken. Indien je hier belangstelling voor hebt, neem dan gerust contact met mij op. Er zijn ook reeds aanvragen om boeken voor anderen te illustreren.