Siska: Het brave, verlegen en snel blozende meisje wat droomde van het ontwerpen van een hagelslagverpakking, is uitgepopt tot een Love Rebel en een mega creator.

Je ware aard kun je niet spelen of acteren!

Het verlangen van een ander leven is energieslurpend!

Ik ben moeder van twee prachtige volwassen kinderen: Jelle (’97) en Myrthe (’99). Zij zijn door mijn besluit uit de relatie met hun vader te stappen reizigers geworden tussen twee huizen. Zij hebben mijn zoektocht naar de ware liefde van dichtbij meegemaakt. Mijn trainingen naar bewustwording, nieuwe mannen die kortstondig mijn leven binnen kwamen wandelen, mijn draken in de grotten ontmoetend in mijn burn-out, drie keer verhuizen in drie jaar tijd na mijn scheiding….: het maakte ze bewust, wakker en gewaar van de poppenkast van het leven. Mijn reis naar binnen, mijn diepe dalen en hoogtepunten hebben ze intens mee gemaakt.

We hebben allemaal vele verhalen in ons…..
Verhalen van kracht naast pijn….
Verhalen waar we trouw zijn aan ons hart, waar tegelijkertijd ons hart bloedt….
Verhalen die verweven zijn, knooppunten aanraken in de Matrix van de chaos….

De dood in de ogen zien heeft mij wakker gekust

Ik kijk achterom naar mijn landkaart en zie hoe de zelfmoord van mijn moeder in 1994 mijn zoektocht naar lichaamsklachten en de geestelijke pijn erachter heeft gestart. De reis naar de wijsheid in Antroposofie, alternatieve geneeswijzen en spirituele wijsheid hebben mijn eigen lichaam genezen.
Mijn familielijnen tonen mij hoe overheersend leiderschap, buigen voor de behoeften van anderen, het harde werken en geheim houden van de vele pijnen iedereen heeft gevormd. Ik ontdekte dat ik hetzelfde toe liet in mijn relatie en ook hoe ik erdoor ben gevormd in mijn jeugd. Diepe wonden zijn geslagen die mij stuurden op mijn kruispunten, door juist iets te doen of te laten. Mijn hart was behoorlijk gesloten en omringd met hoge muren.

De landkaart werkelijk gaan lezen, in de vele dimensies, de vele verhaallijnen, koorden ontrafelend, hebben wij mijn waarheid in de wonden aangeraakt. Mijn keuze om te kiezen voor de liefde voor mezelf deed een reiniging starten van mensen in mijn leven. Het is een rouwproces om te beseffen dat wat er ooit is geweest aan vriendschappen eigenlijk geen bodem had. Pas als je ‘ergens aan voldoet, niet te wild doet’ ben je welkom. Vooral geen chaos schoppen, niet te extreem dansen, niet teveel creatie energie, want dat kunnen ze niet aan.
Ja, nemen in hun voordeel, vragen zonder iets terug te schenken, dat kon wel….. Als liefde op aanbetaling… Ik liep er op leeg. Ik zocht hier erkenning en liefde…. wat natuurlijk een grote illussie was.

De sluipmoordenaar

De sluipmoordenaars die mijn bezielde creaties blokkeerden ben ik gaan herkennen. Mijn leven lang maak ik al kunst creaties vanuit mijn ziel, mijn pijn en het weten van de ware liefde. Het kon er niet zijn, want dat voldeed niet aan de norm van ‘reclame maken’ en gewoon geld verdienen. Vooral niet ‘te zweverig zijn’….
Juist hier ervaar ik het als rauw bewustzijn, een intens gewaar zijn van het spel van het leven. Ik ben altijd al een mega creator geweest en wil dit blijven zijn!
Ik laat me onbegrepen voelen, een ben een Love Rebel, een Super Single die littekens op haar huid heeft. Deze herinneren me eraan waar ik ben geweest en waar ik niet meer wil zijn. Juist bezielde creaties in muziek, kunst en theater voel je de pijn en sensatie! Daar siddert toch elke cel van? Je pijn tonen ‘aan de wereld’ is het meest moeilijke! Er is moed voor nodig om het bloot te geven! En juist dit hebben we als mens nodig… Hierdoor helen we onze wonden…

Ik ben in mijn heiligheid gestapt door te gaan begrenzen bij de heilige poort van mijn innerlijke Koninkrijk

Mijn eigen grenzen waren ver te zoeken. Mijn innerlijke wolf huilde toen al……

Ik ben nu een creator die de pure hagelslag wil tonen, in een transparante verpakking – het goud!

Als een Soulsurfer in de branding van het leven!

Mijn Kracht Illustraties zijn ‘geboren’ tijdens de #inktober2016 challenge op Instragram, waarbij ik elke dag een tekening diende te plaatsen! Doen, doen, doen! De eerste dagen waren ‘zwaar’ en ik vond het heeeeeel spannend! Echt zo’n geboortekanaal-gevoel! De beelden kwamen ’s ochtends in mij op met een verhaal. Alle tekeningen naast elkaar vertelden de reis van mijn littekens in de pijn door liefdeloosheid toe te laten in mijn leven. Nu zijn het Kracht Illustraties die verkrijgbaar zijn in mijn webshop en bij een aantal coaches in hun praktijk!

Als je mij een poosje volgt, zul je ontdekken dat ik al mijn schrijven uit mijn eigen leven haal!

Mijn blogs, boeken en coachen komt vanuit mijn diep verworven inzichten. Mijn hart en energie zul je alles voelen stromen! Ik wil niets anders meer dan puur zijn, mijn creatie energie is totaal afgestemd op mijn ziel en het Universum. Nu ik ervaar hoe dit is, besef ik wat ik altijd heb weggedrukt! Ik sta volledig in mijn Authentieke Kracht! Mijn innerlijke vuur stroomt!
Om mijn bezielde stroom er te laten zijn, in een tomeloosheid, heb ik Spiritbird Elixer opgestart en de online Training Het Wilde Hart, zodat ik zoveel mogelijk mensen kan wakker kussen in de liefde door mijn inspiratie te delen!