Je hebt een hartslied in je wat je zo graag wilt laten horen
Een diep verlangen om het nu te gaan leven
In dit lied zit jouw authentieke energie verweven
Je ademt het in elke cel
Jij verlangt ernaar dit nu écht te gaan manifesteren
In jouw leven – in de liefde – in je werk – in alles

De Soulsurfersreis


De krachtillustraties van #inktober2017 en nu zijn creaties vanuit de Soulsurfers energie die ik dagelijks aanreik in deze unieke reis. Het is dagelijks afstemwerk en ontstaat vanuit Pure Creatie – het is zoals ik werk, leef, adem en creëer in het nu met mijn eigen bidboek in de hand, met mijn wilde instinctieve natuur aan de leiding. Je ontvangt elke dag spirit elixer om de uitdaging van de dag aan te gaan, je hart te blijven openen voor wat er door je heen wil komen. Ik ben je aanmoediger, inspirator en vangnet.
De deuren staan tijdelijk open! Je reist 260 dagen lang (37 weken / 8 maanden), op deze creatiespiraal, zodat je een prachtige basis aanlegt voor een nieuw begin. Kom thuis in je hart, ik verwelkom je graag met heel mijn hart en geef t/m 15 november 11% korting, ook op de maandelijkse betaling met code MASTER11!
Siska

Soulsurfen is in de tomeloze levensstroom stappen en het leven creëren wat bij jou past, die unieke heerlijke uitdijende vorm waar jij het vuur voelt aanwakkeren, waar jouw hart van klopt! Jouw eigen pan soep op het vuur in jouw innerlijke huis, jouw aroma de wereld in laten stromen. Dat is jouw gift, jouw hartslied.
We hebben de energieën vanuit het universum als back-up om onze droom werkelijk waar te maken. Het jaar 2017 is een 1-jaar en 2018 een ‘master-jaar’, een 11 jaar. De inspiratie zaden die nu geboren worden zullen vruchtbare grond zoeken in de aankomende negen jaar.
De energiefrequenties verhogen in een sneltreinvaart. Hoe hou je je staande in deze turbulente tijd?

Het is Soulsurfen hand in hand met de Spirits, je innerlijke kompas aan de leiding, met je bidboek in de hand. In je bidboek staan je kernwaarden geschreven, hoe jij je wilt voelen, wat er voor jou toe doet, wat jij kiest te willen ervaren in je leven, de stip op de horizon die je helpt een zuivere koers te blijven varen.
Onze ziel wil dóór ons lichaam heen het leven ten volle gaan leven en zij klopt elke dag opnieuw aan. Als Soulsurfer ga je je lichaam als spreekbuis van de ziel omarmen en haar taal leren verstaan.

17_WILDE HART-slider2-wildhearted

Onze wilde natuur draagt onze intuïtieve krachten, wat ik ook wel ons Wilde Hart noem: dat waar jouw hart voor klopt.

Als je je over durft te geven aan haar stuurkracht, gaat tijd er niet meer toe doen en ontmoet je dans van het licht met het donker, het fluweelzachte en het rauwe met een open hart. Blokkades en remmingen zullen er gezien worden, welke je met liefde gaat omarmen.

Alles wil ons naar de ware liefde brengen, hoe pijnlijk het soms ook voelt. Juist daar liggen onze zwarte parels om ons te laten rijzen in onze kracht.

Je verlangt naar mensen om je heen die blij worden van jouw gezelschap en energie!
Medereizigers op je pad die je leven verrijken, meer vervulling geven en de diepte aanraken in de verbinding, in al haar facetten.
Als Soulsurfer kun je de reis starten naar meer vreugde, liefde, voldoening, dankbaarheid en creatiekracht.
Soulsurfen is een Solo reis naar binnen, maar met de begeleiding van mij en het samenzijn van medereizigers die net als jij zijn afgestemd op het luisteren naar de stem van hun hart, de fluisteringen van hun ziel.

Het geschenk als Soulsurfer:
Het leven weer beminnen,
meer en meer spelen,
springen in onbekende diepten en hoogten,
nieuwe wegen bewandelen,
helderder kijken naar alles om je heen,
soepeler met weerstanden om gaan,
beter met kritiek en weerstand omgaan,
Op je plek gaan staan met je bezielde leiderschap aan de leiding
en een rimpeleffect voor anderen zijn

De Soulsurfersreis is voor jou als jij:
– verlangt om vanuit je eigen waarachtigheid te gaan leven, het uit wilt gaan spreken en ook echt wil toepassen in alles, het wil voelen in elke cel van je lichaam.
– verlangt naar openheid, puur stralen, vitaler en energieker zijn.
– verlangt om je sterker en steeds minder raakbaar te voelen in een wereld waar men je niet altijd begrijpt

Soulsurfer: de rots in de branding voor jezelf zijn, in je diepe verlangen stappen en het gaan leven, vanuit je tenen

17_slider-purecreatie-soulsurfersreis
17_WILDE HART-sliderwildenatuur

De Soulsurfersreis ‘Thuiskomen in je hart’ starten

Je reist 260 dagen mee (20 golven van 13 dagen). Je geeft je hartverlangen echt handen en voeten en creëert dit tot een echt bidboek, waarmee je de golven van het leven kunt trotseren. Na deze 260 dagen start een nieuwe cyclus vanuit de Tzolkin. Hier kun je opnieuw in meereizen als je daar behoefte aan hebt.

Een Manifesto draagt jouw hartsverlangen, je visie, wat ontstaat vanuit een Vision Quest, en Soulsearchingsreis. In dit Manifesto staan jouw eigen kernwaarden geschreven, waarmee je alle delen van je innerlijke huis gaat verlichten en bewonen, waar jouw creatie energie, jouw levensvuur tomeloos kan stromen, ongeremd en puur, in de richting van jouw visie. Wat wil jij geboren laten worden als creatiekindjes?

Jezelf in je creatiekracht brengen gaat in langzame fases van verankeren, her-inneren en groei. Eigenlijk stopt het niet meer als je eenmaal een ‘ja’ aan jezelf hebt gegeven. Een liefdevolle en heldere ondersteuning is hier fijn en eigenlijk noodzaak, om uit de groef van de langspeelplaat te komen, om steeds opnieuw weer door te gaan en te luisteren naar dat wat jou roept. et is de nederige buiging maken waar jouw ziel je naar toe wil brengen: in de allesomvattende liefde voor jezelf, en daardoor voor alles om je heen. Jij bent de reflectie van je binnenste. Het is de weg van Pure Creatie gaan bewandelen.

 

De ervaring van de Soulsurfers in de groep:

 Joyce:
‘Door de soulsurfers reis kom ik thuis in mezelf en sta ik mezelf toe unapologetic te zijn over wie ik ben… pure Joy(ce)!
Soms spannend, vaak leuk, vooral onomkeerbaar en als het kwetsbaar of eenzaam voelt, geeft Siska thuis’

‘Een warm bad, dagelijks voedsel voor de ziel, herkenning en gezien worden. Er is nazorg en humor.’

Susan: ‘Ik ervaar het Soulsurfen tot nu toe als voeding voor mijn hart en ziel.
Elke dag als ik een bericht ontvang en de verdiepende stof lees in de online bibliotheek maakt mijn hart een sprongetje, het raakt me en geeft me verdieping.’

‘Ik word geraakt door de Tzolkin, de dagkin met toon en zegels. De tekeningen die erbij zitten spreken rechtstreeks tot mijn ziel. Ik print de meeste tekeningen uit om ze in de huiskamer te plaatsen zodat ik ze door de dag kan zien. De aanvullende teksten en filmpjes raken mij, brengen me nog meer helderheid en word het nog duidelijker voor mij. Elke dag neem ik de tijd om in mijn bidboek te schrijven. Uiterlijk doe ik niet veel op dit moment maar innerlijk gebeurd er veel in mij. Bij het verhaal zeehondenhuid zielehuid werd ik diep geraakt de tranen stroomden over mijn gezicht. De werkboeken blijf ik elke keer weer terugpakken en lezen.’

 An: ‘Het is zo mooi deze reis…. ik ben het mezelf verplicht’

Je innerlijk kompas aan de leiding

Jezelf verankeren in je Manifesto, het heilig verklaren en als een bidboek op je levensreis meenemen, maakt het een kompas op de zilveren lijn van je eigen waarheid, die altijd in beweging is.

We gaan door cyclussen van zuivering en groei heen, waardoor onze koers steeds helderder wordt, zonder de invulling ervan vooraf in te vullen, om zo de creativiteit van het altijd gevende universum alle ruimte te geven (vooraf invullen beperkt de creatie energie van het Universum). We gaan vertrouwen op de leiding vanuit onze ziel die tot ons spreekt via ons lichaam. Hoe hoger onze eigen vibratie, hoe meer we haar gaan verstaan. Deze leiding noem ik ook wel onze Muze, onze innerlijke gids. Een reis van her-inneren…

Soulsurfersreis – Terug naar je hart

Een reis van 260 dagen (8 maanden) ★ Online academie met lifetime toegang!

Een intake gesprek x Q & A sessies ★ Alle boeken in PDF formaat ★ Facebook groep ondersteuning

Betaal in één keer en ontvang korting ★ of betaal in 7 maandelijkse termijnen.

Ja, ik ga mee op deze soulsurfersreis! en betaal eenmalig € 333,-
Ja, ik ga mee op deze Soulsurfersreis! 7 x termijnbetaling van € 57,-

MASTER Soulsurfersreis – Terug naar je hart

Met 4 extra 1:1 supersoul coaching calls
Een reis van 260 dagen (8 maanden) ★ Online academie met lifetime toegang!

Een intake gesprek + 4 coachingcalls (van 80 min) ★ Alle boeken in PDF formaat ★ Facebook groep ondersteuning

Betaal in één keer en ontvang korting ★ of betaal in 7 maandelijkse termijnen

Ja, ik ga mee op deze soulsurfersreis! en betaal eenmalig € 555,-
Ja, ik ga mee op deze soulsurfersreis! en betaal in 7 termijnen van € 97,-

Indien je twijfelt is er de optie om een coaching sessie te kiezen van 90 minuten.  We gaan samen je innerlijke landschap bezoeken een systemische opstelling doen. Je gaat al met veel antwoorden in je noodvraag verder je leven in. Voel je dat je echt support wilt in elke dag en op de kadans van de vele stormen je koers wilt blijven behouden vanuit je innerlijke kompas, dan kun je alsnog besluiten om in te stappen.  Je krijgt dan de sessie van € 105,- als korting op het pakket wat je kiest (alleen bij éénmalige betaling mogelijk). Met een wholehearted groet, Siska

Als jij instapt gaan we starten met een open en ruim gesprek, waardoor ik weet waar jij je momenteel bevindt in je leven. Hierdoor kan ik me afstemmen op jouw behoeften.

Wat er reeds is gecreëerd is tijdens de Soulsurfersreis:
– contact met INTI, je intuïtie
– Innerlijk kind meditatie (je muze weer vinden)
– De werking van de creatiekracht door de cyclussen in de Tzolkin te begrijpen, de numerologie en haar cyclussen, sjamanistische wijsheid in de seizoenen.
– Systemisch werk wat je thuis kunt doen met papiertjes en stenen.
– Soultalk, automatisch schrijven en je innerlijke ja/nee ontdekken, waardoor je jezelf kunt bevragen op zielsniveau.
– Afstemwerk door elke dag te schrijven
– Themaboeken waar ik mythologische verhalen, sprookjes en sagen met hun diepe boodschappen en wijsheid deel. Als je deze over jouw eigen landkaart kunt leggen her-inner je je eigen archetypen, mystieke vaardigheden die jij reeds hebt gemeesterd (vaak onbewust) en ze ondersteunen je geloofkracht in een grotere wereld met meer dimensies.
– Universele Wetten met oefeningen en dagelijkse toepassing.
– Elke dag deel ik de energie van de dag in de besloten facebookgroep, als afstemwerk voor die dag. Hier maak ik illustraties bij die een verdiepende laag aanraken in het schrijven. Zo blijf je de energie ook herinneren en ze helpen je afstemmen.

Mijn inspiratie en (oude) wijsheden heb ik uit heel veel zelfverdiepingsreizen en lezen, echter vooral de kennis doorleven in de dagelijkse realiteit – zoals ik tegen mijn trainer Anatol zei toen ik in een burn-out belandde eind 2013: ‘De verzamelde kennis dient nu door mijn ziel te gaan’. Vele trainingen en workshops: NLP jaaropleiding (NewLife), Systemisch werk (Familieopstellingen), Touch of Matrix 1, 2 en 3, Dierentolken, Engelen kaarten readings en healing, IET healing, Hart & Ziel Marketing, events van Roy Martina, Open Circles (Nisandeh), Nieuwe Ondernemen jaartrajecten met MPOP (Maak Prachtige Online Programma’s) en de Video Business School van Zarayda Groenhart. Jarenlang verdiepende kennis uit de Paardenwijsheid, Maya wijsheid en de Tzolkinkalender, astrologie, mythologische wijsheden, Psychosomatiek (De Sleutel tot Zelfbevrijding), oude geschiedenisverhalen en (eigen) levensboeken schrijven geven mijn inspiratie extra voedsel om de vele horizonnen te zien tijdens chaos.


 Hieronder de e-boeken die reeds voor je klaarstaan (er komen steeds meer bij tijdens de reis):

Als Soulsurfer stap je in de hoogste vorm van de liefde, je gaat je ware Zelf ervaren en léven, waardoor er mensen je leven binnenstromen die je helemaal kunnen ontvangen om wie jij bent, totaal, tot in je prachtige kern. Niets meer inhouden, teveel zijn of niet genoeg zijn… gewoon lekker jezelf en je eigen hartsverlangen écht gaan léven. Daar stroomt jouw levensenergie, daar klinkt jouw zuivere hartslied!


Soulsurfen doe je solo. De reis naar binnen maak je alleen, echter ben ik je grote vangnet en je reisleider, samen met de kleine groep medereizigers.

Persoonlijk weet ik hoe het is als je een innerlijke soulsearching reis maakt. In je buitenwereld is veel onbegrip en je trainer of therapeut is niet altijd bereikbaar als jij diep zit. Actief in grote Facebook community’s is afleiding door de persoonlijke processen van de deelnemers en haalt je uit je kern en afstemwerk.

Ik heb gecreëerd waar ik me fijn bij voel. Want ik weet als ik creëer wat geheel bij mij past, ik mensen als Soulsurfers krijg die mijn aanbod omarmen en voelen dat ze thuis zijn gekomen en zich helemaal begrepen voelen. Dit is wat ik ook precies wat ik krijg te horen van de Soulsurfers die reeds zijn ingestapt in hun eigen reis.

De besloten Facebookgroep is een portaal voor connectie vanuit mij met jou en alle andere Soulsurfers, maar er geen verplichting om hier je ziel en zaligheid te delen. Het is juist de reis naar binnen gaan starten in alle VEILIGHEID. Ik kan zelf ook overal zijn en op facebook Soulfood delen. Jij kunt met Messenger snel een berichtje sturen. De mobiel is het zilveren lijntje naar elkaar. Kies je voor de Master, dan ben ik altijd bereikbaar voor je.
Je krijgt alle boeken en belangrijke stof per mail.
Er is een online bibliotheek waar alle bestanden, opnamen, meditaties en luisterboeken (podcasts) tot je beschikking staan.
(Je blijft altijd toegang houden tot deze bibliotheek)

Het is een intieme, veilige en heilige reis.

Ik zal af en toe huiskamer-concerten geven, waar we ons eigen hartslied kunnen laten horen. Deze zijn gratis toegankelijk voor Soulsurfers. Je bent dan welkom. Ik zal afstemmen op dagen dat je aanwezig kunt zijn. Waarom bij mij thuis? Het geeft mijzelf een soort van ontspanning, zonder opsmuck ‘op visite’. Delen is helen. Daarbij gaan we creëren, vertellen, invoelen, wat ik je in de Soulsurfersreis meegeef ook écht toepassen. Creatie aan mijn eettafel met papier, tekenspullen, knippen en plakken en heel veel kletsen en elkaars verhalen horen, met koppen thee en koffie, zelfgebakken taart en HOME MADE SOEP – dat gevoel. Ik voel dat dit echt heel waardevol is voor ons allemaal. Ik ervaar het dan ook als een verrijking van deze Soulsurfersreis. Thuiskomen in je eigen innerlijke huis – dan ook in mijn eigen huis….

Hoeveel tijd heb je vrij te maken om deze Soulsurfersreis aan te gaan?

Het afstemwerk en schrijven neemt ± 0,5 uur tot 1,0 uur elke ochtend. En dan is er leestijd nodig. Hoe meer je in de reis stapt, hoe meer je terugkrijgt.

Elke dag zijn er wel vragen of verdiepingen, die je door de dag meeneemt. Afstand nemen, een adelaarsoog, voelen, terugblikken, her-inneren, bijstellen, je bidboek vormgeven door dagelijks schrijfwerk, wat je doet, analyseren, reflecteren en ook kleine oefeningen om toe te passen met de mensen in je dagelijkse leven. Er komen regelmatig meditaties en mythologische vertellingen bij waar ik je meeneem naar de essentie van het verhaal. Juist dát is Soulsurfen.

Aan het einde van elke dag reflecteer je hoe de dag is verlopen, wat je bent tegengekomen, hoe je het hebt ervaren, wat een pluim verdient en wat meer aandacht nodig heeft. Hiermee ga je de nacht in.

Als jij voelt dat het nu de tijd is om jouw ware licht te laten stralen, echt in jouw (vaak heimelijke) hartsverlangen te stappen, stap dan in deze reis. Het zal zeker leuk en vrolijk worden, naast actief doorwerken, vanuit een mindset die is afgestemd op jouw visie. Laat mij jouw lichtbaken zijn, jouw aanmoediger en spiritueel mentor, om samen met de anderen in de blubber te spelen, dicht bij de grond. Delen is helen. Je hoeft het niet alleen te doen. Jij hoeft alleen maar ‘ja’ te zeggen.

Wil jij echt een superfijne ondersteuning van mij de aankomende 7 maanden? Kies dan voor de extra 1-1 coachingsreis, waarbij je 4 extra calls met mij krijgt. Deze zijn te verzilveren wanneer jij daar behoefte aan hebt. Je mag me zelfs ’s avonds bellen als je vastloopt. Hier zijn beperkt plaatsen voor.

Hieronder een impressie van de illustraties die elke dag in de Facebook groep geplaatst worden:

Waarom deze reis?

Pijn en onvrede maken ziek doordat ze de levensstroom in je lichaam blokkeren en je uit je eigen hart halen. Als je beseft dat je lichaam de boodschapper van je ziel is, ga je anders naar de signalen van je lichaam luisteren. Begrenzing vanuit zelfliefde, in zachtheid naar jezelf, is de bron naar werkelijk genezen. Dat ik destijds pijn, onvrede en klaagzangen onbewust toeliet door niet te kunnen begrenzen, omdat het mij niet was geleerd, bracht mij op het pad van grenzen leren aanvoelen. Het werd een reis van spiritueel ontwaken in de ware liefde en bezield leiderschap erkennen, waardoor ik diepe wonden heelde van al dat wat ooit pijn had veroorzaakt door de liefdeloosheid naar mezelf. Het heeft mij geheelde littekens gegeven die mij herinneren waar ik ooit ben geweest en niet meer wil zijn, met stuurkracht om sindsdien als Soulsurfer de golven van het leven voluit te leven.

In de liefde voor jezelf de leiding over je leven terugnemen is de ware genezing op zielsniveau.

Mijn innerlijke reis heeft mij een Soulsurfer gemaakt en leerde mij de taal van de liefde ontrafelen, verstaan en opnieuw doen spreken. Het is mijn innerlijke vuur om anderen te inspireren naar hun eigen creatievermogen, om zelf verantwoordelijk te gaan zijn voor de uitkomst van je leven. We zijn allemaal de creator van ons eigen geluk. We kunnen echt alles zijn als we de moed verzamelen alles in ons te gaan omarmen. Heel zijn met alles, je donker en je licht. De dans is de creatie zelf en juist daarheen neem ik je zo graag bij de hand.

Alles gaat veranderen als je een keuze gaat maken en JA gaat zeggen tegen je eigen leven, je eigen hart! Daar vind je de flow, overvloed, rust, overgave, vreugde, passie, dankbaarheid, vertrouwen, diepe innige verbindingen die je stralende ogen geven, een open glimlach, dansende haren en een tomeloze energiestroom!

Reis je mee?

Soulsurfersreis – Terug naar je hart

Een reis van 260 dagen (8 maanden) ★ Online academie met lifetime toegang!

Een intake gesprek x Q & A sessies ★ Alle boeken in PDF formaat ★ Facebook groep ondersteuning

Betaal in één keer en ontvang korting ★ of betaal in 7 maandelijkse termijnen.

Ja, ik ga mee op deze soulsurfersreis! en betaal eenmalig € 333,-
Ja, ik ga mee op deze Soulsurfersreis! 7 x termijnbetaling van € 57,-

MASTER Soulsurfersreis – Terug naar je hart

Met 4 extra 1:1 supersoul coaching calls
Een reis van 260 dagen (8 maanden) ★ Online academie met lifetime toegang!

Een intake gesprek + 4 coachingcalls (van 80 min) ★ Alle boeken in PDF formaat ★ Facebook groep ondersteuning

Betaal in één keer en ontvang korting ★ of betaal in 7 maandelijkse termijnen

Ja, ik ga mee op deze soulsurfersreis! en betaal eenmalig € 555,-
Ja, ik ga mee op deze soulsurfersreis! en betaal in 7 termijnen van € 97,-

Wat krijg je erbij?

Mijn allereerste boek!
Als mijn boek ‘De Kus van Quinta’ uitkomt, krijg jij dit van mij cadeau! Er kan ook een ander boek eerder uitkomen, met de verzameling van mijn Soulsurfers illustraties met hartsliederen voor je hart (hier laat ik me nog even vrij in)
Jij krijgt een uitnodiging om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn!
(Datum nog onbekend)

& brievenbus post met prachtige affirmatiekaarten en illustraties

Je ontvangt van mij tijdens de reis al vele affirmatiekaartjes en illustraties, die je kunt uitprinten en ophangen.
Maar hoe leuk is het als je ook een pakketje van mij over de post krijgt? Deze ontvang je in de loop van de reis.

Het leven is te waardevol om het als los zand door je vingers te laten glippen. Hierin wil ik voor het grotere geheel een bijdrage in zijn. Ik zie je heel graag openen en voluit het leven aangaan! De kosmische energie is krachtig en de aankomende jaren zullen magisch mooi worden als je mee gaat surfen.

Alle werkboeken staan in een online bibliotheek. Jij kunt direct starten met al het beschikbare materiaal.
In de faceboekgroep post ik elke dag inspirerende teksten over de energie van de dag: SOULFOOD.
Toegankelijk op je mobiel, waardoor je altijd kunt inloggen om te lezen en te luisteren.

Bij de start heb je twee A5 schriften nodig en een map om de digitale eboeken uitgeprint in te verzamelen.

Een (grote) koptelefoon voor de meditaties en luistertips is erg fijn, net als high vibe muziek om je op te laden.

Heb je nog vragen? Stuur mij een mailtje en ik bel je. Als het niet de juiste reis voor jou is zal ik dit aangeven. Er is niets minder dan ergens te zijn waar je eigen energie niet stroomt toch? Dus wees gerust, geen verkoop of binnenhaal gesprek van mij. Het zal oprecht en open zijn.

Vanuit een Soulsurfershart, xx Siska

Twijfel je nog? Lees dan mijn gratis e-boek waarin ik je inspireer naar de geschenken als je je hele innerlijke huis gaat bewonen en je focust op je eigen soep, je eigen essentie. Het is een kunstenaarsspirit gaan leven.

Dit klinkt voor sommigen egoïstisch, maar zij, die gewond zijn geraakt in hun zielehuid, tot op het bot, dit diep in hun hart hebben gevoeld, door juist altijd de wensen en verlangens van een ander te vervullen en zichzelf daarbij verloren hebben, weten wat ik hiermee bedoel.
Zij die al helemaal hun huis bewonen (vaak na hun eigen innerlijke reis) weten óók dat dit het tegenovergestelde van egoïsme is, want juist vanuit je eigen essentie heb je zoveel meer te schenken aan de wereld, heb je niemand nodig om je eigen geluk te vinden, je bent je eigen rots in de branding, geworteld in je eigen voedingsbodem, je innerlijke vuur en juist in het delen en samen zijn met elkaar kan alles er in volle vreugde zijn.

Bij puur samenzijn stroomt de creatie en liefdesenergie, en dat is wat we allemaal diep van binnen verlangen!
Weer dansen op de golven van het leven,
de diepte niet schuwen,
want je weet dat je opnieuw zwarte parels gaat vinden,
nog meer delen van jezelf gaat opschonen,
je energie nog helderder en puurder maakt.
Het is de dans van het leven,
de dans met het donker,
de dichter en het gedicht zijn….
Ja, daar is het stralende licht en mag alles er zijn.

Ik zie je graag dansen en het leven weer voluit beminnen, doe je mee?

Ja, ik ontvang graag het E-book
Voornaam

E-mailadres