Soul Surfer

Wij rijzen vanuit de diepte

Wij hebben parels in de pijn ontrafelt

Onze groeilessen openbaren zich

Wij vinden onze kracht terug

0nze furie in ons…!

We zetten koers vanuit ons hart

In de zachtheid voor onszelf

Hier zijn we zacht naar alles om ons heen

We weten niets…

We volgen alleen ons hart

We ontrafelen mysteries om ons heen

We dijen uit in een dieper weten

We voelen de sturing vanuit de kosmos

We pakken onze eigen leiding op

om ons te laten leiden door iets groters door ons heen

We weten niets…

En alles….

Soul Surfers

We zien de realiteit

Erkennen onze waarheid

Dat wat er is en dat wat er was

De bodem van de pijn, afscheiding en worsteling

De wegwijzers naar onze kern

Waar niet meer te willen zijn

En waar wel

Soul Surfers

Met het kompas in ons hart

Het luistert naar de fluisteringen van de ziel

Het is de liefde voor onszelf

Deze ziet liefde in alles om ons heen

We erkennen onze schoonheid en schatten in ons

We koesteren ons eigen goud

We zien het goud in alles om ons heen

Soul Surfers

op de golven van het leven

Wij weten ons veilig

Thuis in de liefde

en overal

In liefde,

Siska

Over Siska Kroondijk:
Siska is haar hele leven al een creator geweest en een vrije ziel die haar eigen weg bewandelende. Op een punt in haar leven ontdekte ze hoe ze haar wilde hart liet temmen, wat als een stille sluipmoordenaar haar leven was binnengeslopen… Dit ‘wakker worden’ gebeurde doordat de noodzaak om de pony van haar dochter, Quinta, te redden van het doodsvonnis, zwaarder tilde dan de angst om verkettert en verstoten te worden. Het zette haar open voor healing op afstand door een dierentolk. Zij ging de stem van Quinta, het dierenrijk en de kosmos horen. Wakker gekust in haar wilde ziel, werd ze zelf dierentolk en energetisch genezer en volgde vele trainingen om haar brein te onthaken uit oude structuren en geloofssystemen. Ze onderging duizend-doden ritten om haar roep te gaan volgen en haar ego-delen te laten afsterven, offerde haar succesvolle carrière op als designer, fotograaf, branding expert en model, naast haar grote zelfgebouwde droom landhuis met paardenstallen en eigen atelier, om een nieuwe weg te gaan bewandelen als een bevrijd pionier, aangestuurd door de stem van de paardenzielen.
Elke keer als ze wilde stoppen met ‘het leven van haar roeping’ kwam er een paard (spirit) in haar leven die tot haar sprak en nieuw doorzettingsvermogen aanwakkerde, haar wilde ziel voeding gevend en haar terug op koers bracht. Ondanks dat ze diep in de schulden zat, gaf ze al haar geld en energie om het voedsel voor haar ziel tot zich te nemen.
Ze heeft haar oeroude wijsheid teruggehaald in elk cel van haar lijf, om deze in alle zachtheid als inspirator via storytelling, bezield design, krachtillustraties, kunstwerken, fotografie en al haar verhalen als elixer te verspreiden voor hen die het altijd al hebben gezocht. Haar noodzaak om het Wilde Hart vol bezieling te gaan leven is een geschenk geworden voor velen. Als je je afvraagt waarom ze paarden in al haar vertellingen gebruikt, is dit een van de redenen, want zij ademen in haar wilde schoonheid, gedragen in het Wilde instinctieve Hart. Zij hebben haar een Soulsurfer gemaakt, in hart en nieren….

.