Bij een standaard massa product welke in een fabriek is vervaardigd, of een speciaal voor jou vervaardigd, handgemaakt, uniek cadeau?

Het unieke handgemaakte geschenk is vervaardigd door heel veel oefenen, proberen, bijschaven, verschillende materialen onderzoekend, balans in de vorm vinden, kijken, afstand nemen, verder bijwerken, altijd kijken en voelend of het eindresultaat het best haalbare is van de maker. Hier komt ambacht, vakmanschap, geduld en liefde voor het creëren in het licht.
Het staat symbool voor de creatie van jezelf, zo binnen zo buiten.
Jezelf bijschaven, van een afstandje bekijken, kijken en voelen of het nog klopt, bijleren indien nodig, altijd uitdijend, in de liefde voor dat wat er reeds zichtbaar is en een visie hebben van het eindresultaat….

Bekijk jezelf eens als dat prachtige unieke geschenk!
Je bent niet als de massa, je bent geboren zonder handleiding, om alles zelf te leren, ontwikkelen, om te groeien onderweg, aftasten, ervaren, op het pad van het leven, eindbestemming onbekend.

Vind je eigen uniekheid en je zult ontdekken dat je schoonheid in de ander gaat zien, erkennen en omarmen. Hoe mooi kan het zijn?

– Beauty is in the eye of the creator –

Het gaat om jou, jij geeft zelf geboorte aan wie jij bent!
Mag ik je inspireren?

Siska