17_slider-purecreatie-soulsurfersreis22
hfb-slider-creator-paard2
hfb-slider-purestversion-syb
hfb-slider-imagine-didi
Branding is Storytelling 2018-03-13T09:32:25+00:00

Branding is storytelling
Jij bent de rode draad van het verhaal

Als jij je eigen bedrijf bent, waar jij jouw eigenheid en uniekheid in stopt, dan heb je je verhaal te vertellen; waarom jij doet wat je doet, vanuit welke intentie jij je gift aan de wereld wilt schenken en wat of welk transformatieproces het met de ontvanger van jouw unieke gaven zal doen.

Branding is niets anders dan zichtbaar en vindbaar zijn vanuit je werkelijke energie. Zelfkennis is hierbij KEY.

Hoe meer dit past en resoneert met wie jij bent, hoe beter jij zichtbaar en vindbaar zult zijn in jouw authentiekheid. Daarbij is het van belang dat je de taal begrijpt van jouw ideale klant (je meest ideale ontvanger van wat jij hebt te geven). Hoe meer jij je verhaal schrijft met je ideale klant in gedachten, hoe gemakkelijker deze je boodschap zal ontvangen, een fan van je zal worden en uiteindelijk klant. Een tevreden klant zal een ambassadeur voor jouw bedrijf gaan zijn!

 

Denk zelf maar eens aan een bedrijf of een winkel waar je graag komt, waarom dat eigenlijk zo is. Is het om de voordelige prijs? Of is het omdat je je daar welkom voelt, gehoord en begrepen voelt, het gezellig en warm is, je vertrouwen in de kwaliteit hebt en geniet van een uitmuntende service? Als je beseft dat je je geld liever aan die persoon gunt dan aan een ander waar je geen binding mee hebt, wat zal jouw potentiële klant dan bij jou doen?

Vaak betalen we met liefde voor het verhaal wat er om een produkt heen hangt

We willen ons als consument verbinden met ‘het verhaal’ van de aanbieder, het produkt en/of de dienst. Denk aan Apple versus Microsoft, aan een Mercedes of een Seat, Douwe Egberts koffie of huismerk, een huisarts, een therapeut, een kledingwinkeltje (persoonlijke touch) of een winkelketen (anoniem). Persoonlijk kan ik echt verbinding maken als ik het achterliggende verhaal van kunstenaars, het ontstaan van een boek, oftewel een eigen unieke creatie. Ik kan de bezieling in een klein bedrijf ook duidelijk voelen.

De succeservaringen van onze klanten maken hen ambassadeurs. Zo blijven we allemaal verhalen brengen. We vragen naar de ervaringen van anderen als we op zoek zijn naar een therapeut, een coach, een tandarts, een fysiotherapeut, een garage, een huisarts, een kapper, noem maar op, in dat waar je een verbinding voor langere tijd aangaat, waar je je benodigde zorg in handen legt van die ander.

Als we helemaal vanuit ons hart kunnen dienen, hoe we zelf zouden willen ontvangen, geven we ook optimaal en volledig. Dit voelen mensen. Hier stroomt het. Hier is overgave. Als je iets maar ‘een beetje’ doet, voelen ze dat ook. Het maakt niet uit of je een eigen bedrijf, in loondienst zit of dat je er thuis voor de kinderen  bent! Als jij in lijn bent met je ‘core’, dan stroomt alles!!

Je hebt jezelf als het ware in je eigen etalage te zetten.

Als je daarbij filtert bij de voordeur en uitspreekt voor wie jij je diensten en giften aanbiedt, krijg je potentiële klanten binnen die helemaal open staan voor jouw aanbod. Zo verspil je geen tijd en energie aan mensen die niet bij jou passen. Dit schenkt werkelijk overvloed, het is de basis voor je succes met je bedrijf, in geld en vooral levensvreugde! Je doet namelijk werkzaamheden voor klanten die jouw dienst enorm waarderen en erkennen, mensen die echt blij worden met wat jij hebt te bieden. De match is er gewoon veel sneller.

Hier komt ook ‘de liefde leven’ bij kijken

Hoe meer jij jezelf kent en je drijfveren durft te onderzoeken vanuit je onderstroom, schrijf je je Manifesto.  Zo ga je vanuit zachtheid en flow creëren vanuit dat wat jouw roept in je leven. Je kijkt niet (meer) naar wat ‘de markt vraagt‘, je onderzoekt wat jouw unieke gift aan de wereld is. Het is een omgedraaide energie! Een Kunstenaarsspirit kot in je omhoog rijzen en maakt je als vanzelf weerbaar tegen de weerstand die je zult ervaren als je je eigen pure licht laat stralen.

Je blijft in connectie met jouw hoogste energie en heel dicht bij jezelf, het is echt werken en creëren vanuit jezelf, vanuit en door je hart heen. PURE CREATIE, een Power Manifestor! Ik vergelijk het graag als in een heerlijke liefdesrelatie met jezelf zijn: een Super Single zijn is de basis voor elke liefdesrelatie!
Lees hier mijn blog over ‘hoe ons innerlijke vuur de aandrijver is van creatie-energie’

Tarief Soul Branding Coaching 90 min € 140,-
Elk opvolgende 15 min € 20,-

Strippenkaart telefonisch powercoaching 20 strippen van 15 min  € 335,- (per delen te verzilveren – facturatie vooraf)

Prijzen zijn inclusief BTW

Mijn sessies zijn als coaching voor je bedrijf of werkgever fiscaal aftrekbaar.

Het is niet iets gaan doen waardoor je hóópt geliefd te zijn,
want dan ga je van alles niets zijn.

Het is juist je eigen kracht gaan vinden
en dat gaan geven als unieke gift aan de wereld om je heen.
Zo zal de liefde naar je toekomen vanuit een magneetkracht
en dat is in de vorm van je ideale klant, je grootste fan.