Algemene Voorwaarden

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina of rechtstreeks per mail. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via de contactpagina. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Klik hier om een pdf downloaden met de Algemene Voorwaarden van Siska Kroondijk.

 

Aanvullend:

Elke creatie draagt het copyright van de maker, door Siska Kroondijk.
De originele en unieke creaties die verkocht worden zijn ten allen tijde alleen voor prive gebruik en genot.
Duplicatie van de creaties, op welke wijze dan ook, zijn niet toegestaan zonder schriftelijke toezegging en prijsafspraak van Siska Kroondijk.

Siska Kroondijk heeft het copyright en eigenaarschap om deze creaties ten allen tijde in drukwerkvormen te dupliceren, in boeken en andere uitingen te dupliceren. Hiervoor is geen toestemming van de koper/consument nodig die de originele creatie heeft gekocht.

Unieke creaties worden zeker in opdracht voor klanten gemaakt en hier worden mooie afspraken voor gebruik en toepassingen gemaakt.

Oktober 2021, Balk
Siska Kroondijk