Creaties2018-10-30T17:34:48+00:00

Het leven Zelf is het elixer voor mijn creatie energie

We dragen allemaal een uniek en authentiek reisverhaal in ons. Zo kun je in mijn creaties reisverhalen naar kracht terugvinden. Mijn voeding heb ik gevonden in archetypische vertellingen die oeroude en tijdloze boodschappen in zich dragen. Deze diepe kennis heeft mij thuis gebracht in het hart van alle harten. Ze toonden mij mijn eigen Wilde Hart vol intuïtieve krachten. Ik hoefde haar alleen maar voluit te verwelkomen vanuit zelfliefde en innerlijk leiderschap.

Wat ik in mezelf heb ont-dekt aan wijsheid geef ik nu door in mijn creaties, zij vertellen het verhaal vanuit zichzelf. Het bijzondere is dat ze blijven groeien in ieders innerlijke reis. Vanuit de vele facetten die ons worden aangeraakt tonen ze de kijker iets wat voeding is tijdens de weg naar Thuis….

Pure fotografie is een creatie voor mij waar ik schoonheid, passie, verstilling, vreugde en ontmoetingen in de liefde mag vastleggen, zodat het er morgen ook nog zal zijn. De camera is een verlengstuk hoe ik de wereld zie, beleef en ervaar. De puurheid van mensen en dieren in hun ware natuur zijn een geschenk die mij en anderen diep kunnen raken.

Mijn krachtillustraties zijn kleine storytellings op zichzelf, geboren vanuit intuïtie en overgave. Ze verrijken onze innerlijke reizen. Met alle liefde deel ik de verhalen die ze in zich dragen op Social Media en nieuwsbrieven, maar ook op de markten en events waar ik aanwezig ben met mijn creaties. Indien je een event gaat organiseren of open staat voor een vertelling of lezing, dan kun je altijd geheel vrijblijvend contact met me opnemen en overleggen we de mogelijkheden.

Op verzoek verzorg ik unieke en originele geschenken in afstemming op de ontvanger.

Soulreadings kunnen veel verheldering geven wat er nu aandacht nodig heeft. Als we ergens in vastlopen is een Soulreading vaak een geschenk om levenssappen weer te laten stromen. Bij een consult kijk ik wat er fijn is in het moment. Het is altijd dat wat je opent in eigen wijsheid en lichtkracht en zijn geschenken voor je hart en ziel. Als afsluiter geef ik een krachtillustratie mee.