Creaties2019-03-13T13:44:57+00:00

Het leven Zelf is het elixer voor mijn creatie energie

We dragen allemaal een uniek en authentiek reisverhaal in ons.

Zo kun je in mijn creaties reisverhalen naar kracht terugvinden. Mijn voeding heb ik gevonden in archetypische vertellingen die oeroude en tijdloze boodschappen in zich dragen. Deze diepe kennis heeft mij thuis gebracht in het hart van alle harten. Ze toonden mij mijn eigen Wilde Hart vol intuïtieve krachten. Ik hoefde haar alleen maar voluit te verwelkomen vanuit zelfliefde en innerlijk leiderschap.

Wat ik in mezelf heb ont-dekt aan wijsheid geef ik nu door in mijn creaties, zij vertellen het verhaal vanuit zichzelf. Het bijzondere is dat ze blijven groeien in ieders innerlijke reis. Vanuit de vele facetten die ons worden aangeraakt tonen ze de kijker iets wat voeding is tijdens de weg naar Thuis….

Krachtillustraties en kunstwerken

Mijn krachtillustraties zijn kleine storytellings op zichzelf, geboren vanuit intuïtie en overgave. Ze verrijken onze innerlijke reizen. Met alle liefde deel ik de verhalen die ze in zich dragen op Social Media en nieuwsbrieven, maar ook op de markten en events waar ik aanwezig ben met mijn creaties. Indien je een event gaat organiseren of open staat voor een vertelling of lezing, dan kun je altijd geheel vrijblijvend contact met me opnemen en overleggen we de mogelijkheden.

Ben je coach of eigenaar van een winkel en heb je interesse in verkoop van mijn creaties, dan zijn hier zeker mogelijkheden.

Soulcoaching

Soulcoaching / reisbegeleiding van de ziel is als elixer voor je Wilde Hart. Het is begeleiding terug in de liefde voor jezelf tijdens een innerlijke reis nar Thuis in je zielehuis. Ik maak het reizen inzichtelijk en helder. Het is vooral het helen van het innerlijk huis (begrenzing) en de verloren zielskwaliteiten terughalen. Het is het helen van de oude oerwond door het wilde instinctieve hart te laten groeien. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met me op. Een intakegesprek van 30 minuten is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos.

Storytelling

Storytelling vanuit de wijsheid die in mythologische verhalen en sprookjes verborgen ligt, de inwijdingsverhalen van de ziel of juist specifieke oerwonden en thema’s vertel ik graag op events, in huiskamers of bij een kampvuur. Het is voedsel voor de ziel, zacht en vol spontaniteit.

Fotografie

Pure fotografie is een creatie voor mij waar ik schoonheid, passie, verstilling, vreugde en ontmoetingen in de liefde mag vastleggen, zodat het er morgen ook nog zal zijn. De camera is een verlengstuk hoe ik de wereld zie, beleef en ervaar. De puurheid van mensen en dieren in hun ware natuur zijn een geschenk die mij en anderen diep kunnen raken….