Ik wens je alle licht toe waardoor jij nog meer een lichtje voor anderen kunt zijn
We hoeven alleen maar te stralen en zo een baken te zijn voor anderen

Verlang jij naar vrijheid? De ruimte waar jij jezelf mag en kunt zijn?

In het verlangen naar vrijheid ligt in de onderstroom een werkelijk verlangen verborgen: de ruimte waar jij mag zijn in wie jij al bent. Je verbergt je authentieke zelf en hoopt dat wel te kunnen zijn in die vrijheid, ergens op een eenzame plek alleen, een wandeling, een reis, een ander land… Je voelt je kwetsbaar in de omgeving waar je nu bent om jezelf helemaal te zijn. Het is een vlucht in de lege ruimte.

Wat maakt het dan zo kwetsbaar om nu nog niet in deze vrijheid te stappen in ons dagelijkse leven? We dienen dan op zoek te gaan naar de wortels, de diepe beschadigingen, die ik ook wel wonden noem. Het afdekken van de wond is de blokkade om niet in je kracht te kunnen stappen. We blijven de wond afdekken….

Besef je hoe je jezelf pijnigt door daar te zijn waar je niet jezelf kunt zijn?
Hoe je eigenlijk in een leugen naar jezelf leeft?

We hebben met verwachtingspatronen te maken, die ons gevoelsmatig worden opgelegd door onze omgeving, alsof je iemand dient te zijn in de beleving van een ander, anders ben je niet leuk genoeg, niet geliefd genoeg. Je hebt dus je wond te vinden waardoor je hier naar op zoek bent en erkenning buiten jezelf zoekt en niet in je eigen veilige haven, je eigen veilige basis. Wat of wat heeft jou hier ooit uitgerukt?
Dat is de reis naar binnen gaan starten, in je eigen waarheid gaan stappen, alleen daar vind jij de antwoorden die alleen voor jou zijn….. Niemand anders dan jij weet wat je voelt, werkelijk verlangd en waar jij van droomt.

Laat je omringen met mensen die jouw goedheid en grootsheid zien.
We hebben mensen nodig die ons de weg leiden naar wat we kunnen zijn, omdat we het mogen zijn. Zij die het ons reeds voorleven. Herken ze, verbind je ermee, laat je door hen inspireren en pas het toe. Aanschouwen en bewonderen is één, werkelijk doen is twee. In de actie gebeurt het! Niemand anders dan jijzelf hebt het te doen. Je bent zelf je grootste weerstand, alles wat je benoemd is een excuus om het niet te doen.

Ik wil je inspireren om de teugels van je eigen leven op te pakken, de regie in eigen handen te nemen, in je eigen verantwoordelijkheid gaan stappen en het leven vol levenszin aan te gaan in de volle branding! Dit ga ik blijven doen via mijn blogs, maar ook door het aanbieden van online en offline trainingen! Ja, ik ga mijn koers wijzigen, meer en meer inspireren naar bezield leiderschap, daar ligt onze schoonheid van binnenuit verborgen!
Ik blijf creaties maken, fotograferen en verhalen schrijven…. Juist hier mag ik creeren vanuit schoonheid!

The only way tot do great work is to love what you do (steven Jobs)

Ik zit behoorlijk geworteld in mijn WHY, waarom ik doe wat ik heb te doen…
Het is licht werken en leven, dit is wat ik jou ook zo gun!

In liefde,

Over Siska Kroondijk:
Siska is haar hele leven al een creator geweest en een vrije ziel die haar eigen weg bewandelende. Op een punt in haar leven ontdekte ze hoe ze haar wilde hart liet temmen, wat als een stille sluipmoordenaar haar leven was binnengeslopen… Dit ‘wakker worden’ gebeurde doordat de noodzaak om de pony van haar dochter, Quinta, te redden van het doodsvonnis, zwaarder tilde dan de angst om verkettert en verstoten te worden. Het zette haar open voor healing op afstand door een dierentolk. Zij ging de stem van Quinta, het dierenrijk en de kosmos horen. Wakker gekust in haar wilde ziel, werd ze zelf dierentolk en energetisch genezer en volgde vele trainingen om haar brein te onthaken uit oude structuren en geloofssystemen. Ze onderging duizend-doden ritten om haar roep te gaan volgen en haar ego-delen te laten afsterven, offerde haar succesvolle carrière op als designer, fotograaf, branding expert en model, naast haar grote zelfgebouwde droom landhuis met paardenstallen en eigen atelier, om een nieuwe weg te gaan bewandelen als een bevrijd pionier, aangestuurd door de stem van de paardenzielen.
Elke keer als ze wilde stoppen met ‘het leven van haar roeping’ kwam er een paard (spirit) in haar leven die tot haar sprak en nieuw doorzettingsvermogen aanwakkerde, haar wilde ziel voeding gevend en haar terug op koers bracht. Ondanks dat ze diep in de schulden zat, gaf ze al haar geld en energie om het voedsel voor haar ziel tot zich te nemen.
Ze heeft haar oeroude wijsheid teruggehaald in elk cel van haar lijf, om deze in alle zachtheid als inspirator via storytelling, bezield design, krachtillustraties, kunstwerken, fotografie en al haar verhalen als elixer te verspreiden voor hen die het altijd al hebben gezocht. Haar noodzaak om het Wilde Hart vol bezieling te gaan leven is een geschenk geworden voor velen. Als je je afvraagt waarom ze paarden in al haar vertellingen gebruikt, is dit een van de redenen, want zij ademen in haar wilde schoonheid, gedragen in het Wilde instinctieve Hart. Zij hebben haar een Soulsurfer gemaakt, in hart en nieren….

.