Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wat is je werkelijke hartsverlangen?
Hoe maak je contact met je innerlijk kompas? En kun je er trouw aan zijn?
Hoe stop je dat ego-stemmetje wat je afremt om je hart de ruimte te geven?

In huiselijke sfeer met een kleine groep vrouwen ga je contact maken met je ware hartsverlangen, je innerlijk kompas (intuïtie) én dat neerhalende stemmetje (ego) in jezelf ontmantelen. M.b.v. Afstemoefeningen, kleine opstellingen en ervaringen uitwisselen.

Je krijgt een krachtsteen én een krachtillustratie cadeau die perfect bij jouw hartsverlangen past.

Datum: Woensdagavond 19.30 uur
Locatie Sneek
Prijs € 35,- . Parkeren kan voor de deur.
Opgave via whatsapp 0640068787 (Heidy) of Siska 0624671733
of facebook: debestemming

Georganiseerd door Heidy Brens & Siska Kroondijk

Heidy Brens heeft jarenlang de winkel ‘De Bestemming’ in Sneek gehad. Ze werkt nu met haar kristallen vanuit thuis en geeft readingen en healingen. Ze ontvangt het zicht op energetische blokkades en kan deze transformeren, krijgt hierbij inzichten door die bevrijdend zijn. Siska draagt een diepere wijsheid als visionair in de psyche wat ze als kunstenares verwerkt in haar inktillustraties en paardenbeelden.  Ze heeft een sterk intuïtief weten waardoor ze verdieping schenkt aan wat er werkelijk leeft tijdens consulten, waardoor er inzicht ontstaat in de pure creatie energie. Naast haar kunstenaarsbezieling geeft ze begeleiding aan mensen die in een innerlijke zoektocht meer helderheid en inzicht wensen.
Als coaches zijn Heidy en Siska zich gewaar wat er in elk moment nodig is om weer bij jezelf te komen, hoe je je energieniveau hoog houdt, ook in turbulente en intense tijden, ziekte, transformatieprocessen en burn-out.
‘Waar is het nu tijd voor? Wat mag er nu gezien worden?’ Dit zijn vragen waar heldere en liefdevolle antwoorden bij vrij komen – in jezelf. Heidy en Siska zijn beiden ooit afgedaald naar hun ‘sacret wound’, om zo diepere liefdespijnen te transformeren naar kracht en bezield leiderschap. Ze hebben hun koers (carrière) gewijzigd om juist nu hun werkelijke bestemming te leven. Samen bekrachtigen ze hun helende gaven. Helend werk is gaan omarmen wat er allemaal wil zijn en nu gezien mag worden – in onvoorwaardelijke liefde. Er is tijdens groepswerk en persoonlijke sessies zeker ook veel humor en zelfspot waar eigen schaduwdelen gedeeld worden. We hebben elkaars verhalen nodig, want zo weten dat we niet raar zijn, maar juist de essentie van het leven zelf aanraken. Het zijn de reisverhalen naar Thuis in het Hart van alle harten.

De Bestemming van ons allemaal: Afstemmen op wat er is, in het Nu, want daar vinden we de juiste antwoorden, inzichten en stuurkracht in heelwording met wat er wil Zijn.