Storytelling met fotografie

Het is passie, schoonheid, blijheid, samenzijn, vieren, feesten, verstillen, puurheid, kracht, energie…

Mijn liefde vind je in mijn fotograferen, de camera is voor mij een verlengstuk van mijn kijk op het leven, hoe ik de wereld met al haar schoonheid ervaar. Het schenkt mij elke keer opnieuw dankbaarheid als ik puurheid, liefde en passie mag fotograferen.

 

Moviemaker bruiloften en feesten

Zo mooi als film en fotografie samenkomen om een optimale herinnering te maken op een dag waar de liefde, schoonheid, puurheid, sereniteit en verbinding samenkomen. Myrthe van Duinen verzorgde de film- en montage (student Creative Business aan de Hoge School van Amsterdam).

‘Jouw foto’s maken ons zo blij! In alle verstilling de kinderen zo in hun eigen energie vastleggen is zo waardevol! Ze zijn kunstwerken bij ons aan de muur geworden.

‘Paarden fotograferen is een specialiteit en Siska pakt de krachtmomenten in de korte momenten tijdens keuringen en wedstrijden! Zelfs bij slechte lichtomstandigheden, wat haar foto’s extra waardevol maken. Daarbij neemt ze ook de situaties erom heen mee, de euforie bij een overwinning, de voorbereidingen, de spanning op de gezichten van iedereen die erbij getrokken zijn. Elke evenement is zo een document met een prachtig fotoverhaal.

‘Siska heeft oog voor detail, ze ziet de achtergrond, het licht, de speciale hoek. Ze maakt fotografie bijzonder en puur.

‘Voor de camera ben ik best wel wat zenuwachtig. Door de spontaniteit en het gemak wat Siska creëerde voelde het helemaal niet als poseren met het gezin, het ging juist heel vloeiend en spelenderwijs. Wij vonden het een superervaring en magisch! Alle foto’s bij elkaar hebben we in een boekje laten afdrukken. De mooisten hangen in een collage aan de muur.