17_slider-purecreatie-soulsurfersreis22
hfb-slider-creator-paard2
hfb-slider-purestversion-syb
hfb-slider-imagine-didi
Heartfelt Aanbod 2018-03-13T09:32:26+00:00

Creëer met mij

Als Storyteller en inspirator deel ik vele verhalen in de talen van de liefde. Als spreker deel ik de essentie van de liefde met behulp van metaforen, sprookjes en mythologische vertellingen met hun archetypen. Elke vertelling zal op maat gemaakt worden. Als inspirator verzorg ik workshops waar ik de deelnemers via kleine systemische opstellingen, oefeningen en werken met archetypen en krachtdieren verrijkende inzichten kan aanreiken. Mijn verhalen vang ik in boeken die verkrijgbaar zijn in mijn webshop en binnenkort ook via de boekwinkels.

Als intuïtief coach ondersteun ik je om in de kracht van jezelf te stappen, je bezielde leiderschap op te pakken en je diepe hartsverlangen te gaan manifesteren in dit leven. Graag neem ik je mee om te gaan wandelen in de schoonheid van jouw nog onbekende landschappen, waar je hart klopt voor de liefdesstroom van het leven in al haar facetten. Ik leer je Soulsurfen op de soms heftige golfslag in de branding door je eigen koers te gaan bewaken vanuit je bidboek en je innerlijke kompas.

Fotografie is een draagvlak voor mij waar ik schoonheid, passie, verstilling, vreugde en ontmoetingen in de liefde mee vastleg, zodat het er morgen ook nog zal zijn. De camera is mijn verlengstuk hoe ik de wereld zie, beleef en ervaar. Mens, dier, passie en drive maken me heel erg blij achter de camera.

Als filmmaker verzorg ik impressiefilms voor bedrijven en evenementen, gecombineerd met fotografie en het schrijven van het script.

Als beeldend (levens) kunstenaar & designer bezit ik vele vaardigheden om ideeën en concepten handen en voeten te geven, zodat ze ook werkelijk de wereld in kunnen stralen. Als de WHY en het eigen verhaal met de drive (het innerlijke vuur) helder is kan ik alles creëren wat gaat werken. Mijn conceptdenken en kracht om verbindingen te maken in zichtbaarheid zijn voor velen reeds een geschenk geweest om nieuwe koersen te gaan varen vanuit hun bedrijf.

Mijn krachtillustraties zijn kleine storytellings op zichzelf, geboren vanuit intuïtie en overgave. Ze verrijken mijn eigen verhalen en zijn los verkrijgbaar in mijn webshop. In opdracht maak ik intuïtief illustraties als ondersteuning bij persoonlijke innerlijke reizen en voor speciale en persoonlijke geschenken. Tijdens coachingsessies gebruik ik ook mijn tekentalenten als ondersteuning.

Op verzoek verzorg ik unieke en originele geschenken waarin ik het verhaal vang van de boodschap cq wens die geschonken wil worden door de gever. Prachtig voor huwelijken, openingen, jubileums, verjaardagen en meer speciale dagen. Liefde kan alleen met liefde beantwoord worden.

Bekijk portfolio >>

Storytelling met fotografie

Het is passie, schoonheid, blijheid, samenzijn, vieren, feesten, verstillen, puurheid, kracht, energie…

Mijn liefde voor het leven vind je in mijn stijl van fotograferen. De camera is voor mij een verlengstuk van mijn kijk op het leven, hoe ik de wereld in al haar schoonheid ervaar. Het schenkt mij elke keer opnieuw dankbaarheid als ik puurheid, liefde en passie mag fotograferen.

Lees meer >>

Intuïtief coachen naar puur jezelf zijn

Je begeleiden op het pad van jouw waarheid. Terug in je kracht komen, je verloren delen terugvinden. Je eigen rode draad gaan zien, terug in je energie komen door de spiegelingen van je omgeving te gaan begrijpen. Ik laat je je eigen antwoorden vinden door je eigen wijsheid terug te halen.

Geen tafelgesprekken, juist wandelen in de natuur.

Lees meer >>

Branding

– Jouw branding verhaal helder maken: de fundering voor al het onderstaande
– Jouw Look & Feel vertaald in je logo & huisstijl
– Creëren van je website, social media items en benodigd drukwerk
– Daadwerkelijk zichtbaar worden met jouw gift
– Branding fotografie met portret & sfeer

Het kan in een totaal omvattend MASTER pakket én in losse onderdelen

I am a Wild hearted woman

Mijn eigen levensreis is verrijkt en verdiept door de vele verhalen van anderen, door de sprookjes te gaan begrijpen en door het lezen van mythologische verhalen. Zij bevatten een diepere essentie die ik ook in mijn eigen leven ervaar. Het gaat verder dan de gewone psychologie. Het opent mijn inzicht naar het leven in zijn totaliteit. Het geeft mij meer begrip in waarom iets is zoals het is. Het helpt mij moeilijke en pijnlijke omstandigheden te begrijpen.

Meld je aan voor het Elixer voor je ziel >>

Met mijn designerskwaliteiten die ik met zoveel liefde voor klanten en mezelf toepas, mijn fotografie van het leven, de liefde, de mooie mensen, de dieren die gewoon zichzelf zijn, de natuur die zo prachtig is… overal zie ik verhalen. Waar ik deze mag vangen doet mijn hart wagenwijd openstaan. Ik kan hier intens van genieten. Hier stroomt mijn levensenergie. Mijn kracht illustraties gebruik ik om mijn schrijven mee te verrijken. Deze tekeningen kunnen op vele manieren bekeken worden. Ze vertellen iedereen een eigen kracht verhaal. Intuïtief getekend door mij, een geschenk voor velen.

Spirit Bird Elixer is een creatiekindje van mij. Hier deel ik de wijsheid van het Wilde hart, onze ware natuur, ons innerlijk kompas weer volop gaan vertrouwen: onze intuïtie. De weg terug door ons hart heen het leven gaan leven.

Ontvang Spirit Bird★Elixer in je mailbox – bijna elke dag – GRATIS!
★Volg Spirit Bird Elixer op Facebook

Mijn naam is Siska Kroondijk

Als designer, fotograaf, illustrator, storyteller en intuïtief coach ben ik in wezen een beeldend kunstenaar die vorm kan geven aan authentiekheid en pure essentie. Ten diepste voel ik me een inspirator naar eigen liefde en kracht en om dit zichtbaar te maken in de wereld – boordevol levenszin.

HEARTFELT GRATITUDE

Ik geloof dat we allemaal mogen gaan staan voor wie we werkelijk van binnen zijn, ons bezielde leiderschap mogen oppakken vanuit de liefde voor de waarheid in ons en onze vleugels hierbij gaan uitslaan.

LET’S RISE TODAY

Ik geloof, dat als ik mezelf open en bloot toon aan de wereld, mijn licht en liefde vanuit de liefde voor mezelf de wereld instraal, ik stralen terug zal ontvangen van diegenen die mij verrijken, raken, laten groeien en uitdijen.

JUST BE YOU & I WILL BE ME