hfb-slider-purestversion-syb
hfb-slider-creator-paard2

Ik ben een ambassadeur voor mijn klanten

Hoe helderder ik ben ik wat ik mijn klanten kan schenken vanuit mijn energie en creatie, hoe meer passende klanten ik ontvang.

Als designer zou ik voor iedereen branding, websites, brochures en allerlei marketing kunnen verzorgen, echter stroomt het niet bij elke klant. Waarom niet? Omdat er geen match is, geen gelijkgestemde energie.

Dit vergelijk ik altijd met een liefdesrelatie en vriendschappen.

Ik zou bij wijze van spreken iedereen wel willen liefhebben, maar dat gaat gewoonweg niet.
Je kunt niet met iedereen bevriend zijn, want dan ben je van alles niets.
Je mag ten aller tijde aangeven wat jij wilt toelaten, waar jij je op focust, passend bij jouw kernwaarden en visie, waar jij de match mee hebt. Er is een verschil tussen iemand gewoon aardig vinden en werkelijk binnen laten in je zieleroezen. Je kunt gewoonweg niet door iedereen begrepen worden (wat vaak het diepste verlangen is).
In ware vriendschappen erken je elkaars kernwaarden en manier van leven. Hier steun je elkaar, help je elkaar om de energie en vibe hoog te houden. Hier spreek je in liefde naar elkaar. Hier is respect en zie je elkaar werkelijk in de ogen.

Ik ben een ambassadeur voor mijn klanten geworden

Met ondernemen ga je net zo goed verbindingen aan. Als ik alleen al naar mijn klanten kijk zie ik hoe we in een co-creatie zijn gestapt. Door hun vertrouwen in mijn creatie en marketing gedachte ben ik hún ambassadeur geworden! Zij hebben zich voor mij geopend in hun WHY, waardoor ik ze helemaal ben gaan begrijpen in hun missie en doel, in hun geschenk, hun hartslied. Of het nu een zzp’er is of een grotere onderneming, dit maakt niet uit. De energie die er stroomt is voelbaar door het openen naar mij. Dat pik ik op, daar tune ik op in.

Maken wat voor de klant werkt is een kunst. Het gaat niet om het produkt, de dienst of service. De ‘waarom’ ze doen wat ze voelen te moeten doen, de drive en passie, is de kracht in alles.

Als er een match is met mijn klanten, in die verbinding, worden we elkaars ambassadeurs, dan draag je elkaar! Net als met vriendschappen.

Accepteren dat je niet met heel de wereld een klik hoeft te hebben geeft heel veel vrijheid! (zie mijn blog True Colors) Hoe meer je jezelf kent, hoe meer je kunt afstemmen op wat je wilt binnen laten. We hebben onze tijd maar één keer uit te geven en hierbij mogen we begrenzen in waar we het aan gaan geven.

Als je je beschikbaar stelt voor elke roep vanuit de markt, raak je je eigen focus zomaar kwijt en dwaal je af van je eigen koers.

Het vraagt een constante afweging waar je je focus aan wilt geven, constant vragen blijft stellen, waar je voluit kunt schenken en mag zijn in alles wat je kunt bieden. Sommigen noemen het egoïstisch…. alsof je niet voor het allerbeste mag gaan. Echter, is dat echt waar?
Als ik mijn energie hoog houdt, mezelf in de hoogste vibratie laat zijn, werk ik optimaal. Als ik alsmaar ‘troep en stoorzenders’ binnenlaat, vervuilt mijn energie niveau en kan ik ál mijn klanten niet meer optimaal dienen. Net als met vriendschappen en relaties. Dan laat ik dromendoders toe.
Het is als een gatekeeper bij mijn kasteel staan, mijn koninkrijk. Begrenzen uit liefde voor mijzelf, zodat ik zuivere liefde kan laten doorstralen waar veel meer mensen baat bij hebben.

Ja, dus zoals ik al zo vaak benoem: het begint met zelfliefde!

By | 2018-03-13T09:32:30+00:00 mei 20th, 2017|Authentiek, Begrenzing, branding, eigen liefde, inspireren|1 Comment

One Comment

  1. Auke Hempenius 23 mei 2017 at 08:23

    Wat ben je toch a gift to the world…ik bevind mezelf in een periode van distilleren naar heel klein…dichtbij…puur…authentiek…echt mezelf zijn…en puurheid delen met likeminded puurheid…enorm geinspireerd door Johan Cruijff…een grootheid in het puur jezelf zijn. namaste pure authentic spirit…

Leave A Comment