Ik geloof

… dat je met je werkelijke authentieke verhaal het beste uit je leven kunt halen.

… dat je vanuit je eigen vertrouwen juist vertrouwen krijgt vanuit je omgeving. Door jezelf te vertrouwen, ten diepste, geeft het je levensvreugde.

… dat de weerstanden die we voelen in ons leven, er niet zijn om ons te dwarsbomen (zoals velen het zo wél ervaren), maar er juist zijn om ons te leren hoe er mee om te gaan. ‘Het maakt niet uit WAT je meemaakt, maar juist HOE je ermee omgaat’

… dat een betere wereld begint bij jezelf, in je innerlijke wereld; De kracht zit in onze gedachten.

… dat wij allemaal zoveel schoonheid in ons hebben wat we aan onze buitenwereld mogen tonen en dat angst ons hierin tegenhoudt.

… dat wij zelf helemaal zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen welzijn, onze gemoedstoestand, onze stroom van liefde om en door ons heen. Het is de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedachten. Gedachten hebben kracht.

… in de universele krachten die ons willen ondersteunen op deze aarde om onze zielen te laten groeien naar de beste versie die in ons verborgen zit. Dit toestaan, ons ervoor openen brengt ons in de Flow van het leven en schenkt ons innerlijke vrede.

Ik wil je inspireren

… om de verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen, door je gedachten en zienswijze te gaan ontmaskeren, zodat je alsmaar dichter bij jezelf komt in jouw hartskern.

… om je schoonheid niet langer te gaan verbergen, maar juist de moed laten vinden om je werkelijke wezen te laten schitteren: je eigen podium op te gaan, de regie in handen te nemen, de teugels op te pakken, aan het roer van je eigen leven te gaan staan.

… naar de kracht die je in je hebt om elke storm te trotseren op de hoge golven van emoties, om je eigen vuurtoren te worden, op het punt in je hart te vertrouwen, zodat je je eigen licht kunt zijn als het donker is.

… naar de liefde voor jezelf, naar volledige acceptatie van wie jij helemaal bent. Dat je trots op jezelf mag zijn als je in de spiegel kijkt, jezelf kunt vergeven voor dat wat je ooit hebt gedaan of juist niet hebt gedaan. Dat je een keuze hebt in elk moment in het Nu.

… om in het NU -elk moment nu- te gaan leven. Dat je in het nu je verleden kunt herschrijven door de kracht van je gedachten, door te spreken dóór je hart; het is als het ‘walk your talk’ – werk in uitvoering.

… om je te openen voor je eigen wijsheid.

… naar de overvloed die er voor ons allemaal is; de overvloed aan liefde, vriendschap, relaties, rust, welvaart, ruimte, vreugde, lichtheid en geld.

Mijn motivatie, vuur…

… omdat ik zelf heb ervaren wat het leven met je doet als je uit je eigen verbinding bent geraakt. Dat je een Wild Hart nodig hebt om doorheen vele lagen en normen dient te gaan de je eigen waarden belemmeren er te zijn. Dat de weg naar binnen de enige weg is om tot ware heling te komen in jezelf. Waar heling staat voor een gedragenheid van je hele wezenlijk kern… Dat Op Huis Gaan, de weg naar binnen kiezen en een eigen ruimte innemend door te gaan begrenzen, je niet altijd in liefde wordt toegejuicht, echter vaak onbegrepen is door je naasten. En juist dan tóch hebt te gaan.

Het is de alchemistische reis van Artemis, de godin van de jacht, die je ondersteunt om je eigen maagdelijkheid terug te winnen. Je vrij te maken van teveel roeren in je eigen soep, je innerlijke keuken, je innerlijk huis. Een uitzuiverend pad kiezen en kiezen voor het onzichtbare werk, waar je je helende handen aan het werk zet. Lees mijn blog erover via deze link >>

Maagdelijkheid staat hier voor altijd trouw aan jezelf zijn,
onbedorven en puur in de uitdrukking van de eigen persoonlijkheid. 

‘Thuiskomen is een reis naar binnen gaan starten, in de alchemie van de taal van het hart… het Wilde instinctieve en intuïtieve Hart – Zij is een thuisbrenger in het hart van alle harten. Daar mag je puur jezelf zijn (maagdelijk), vrij van de leugens naar jezelf, vrij je bezieling ademen, wat uiteindelijk het grootste geschenk voor jezelf én de ander is….

Dat eigenlijk alles altijd een vorm van diepere liefde in zich draagt, kun je ont-dekken zodra je Thuis bent gekomen in de oermoederschoot in jezelf, in de diepere verticale verbinding.

Zijn we niet zo uit onze eigen pure maagdelijkheid geslagen, gerukt en weggeraakt door onszelf te verloochenen aan anderen? Aan de buitenwereld? Aan dat wat maatschappelijk verantwoord, acceptabel en ‘normaal’ gevonden wordt?
De weg naar eigen puurheid, helemaal je zalige zelf zijn is een weg naar binnen gaan. Wat het eindresultaat kan zijn – en een diep wakkerend vuur kan aanwakkeren – is te vinden in de energie van Artemis. Opnieuw gaan begrenzen, voelen wat er doorvoeld wil worden, littekens laten spreken naar kracht en de innerlijke vragen die daardoor rijzen gaan horen. Een dappere ziel draagt de moed om uit de eigen gebouwde kooien te breken, de eigen leugens te gaan ontmantelen en oude vastgezeten jassen uit de huid te gaan pulken… Ja, dat is innerlijk werk, onzichtbaar werk. Dit werk schenkt geen lintjes, hoera gejoel en applaus. Het zal misschien nog meer pijn en afscheiding gaan tonen….’ Lees verder  >>