Ja, is spring! Ja, ik toon mijn nieuwe Haute Couture jas! Ja, dit ben ik!
Ik voel me zo trots dat ik mezelf deze jas heb geschonken, alles past, alles klopt.
Dit is wat ik jou kan bieden, dit is wat ik alleen nog maar kan ‘Zijn’.

De lancering van mijn nieuwe website is voor mijn gevoel een ware zwangerschap geweest, een proces van broeden, stil zijn, het laten ontstaan van wat geboren wil worden, het opborrelen van de juiste woorden om mijn essentie, mijn waarom ik doe wat ik doe, inzichtelijk te mogen maken. Het voelt dan ook als een ware geboorte om dit nu aan ‘de wereld’ te mogen tonen. Alsof ik een kind loslaat in de arena van het leven.
Ik voel me kwetsbaar en krachtig tegelijkertijd.
Het is zoals Brené Brown ‘Vulnerability’ omschrijft:

‘Vulnerability is the birthplace of love, belonging, joy, courage, empathy, accountability and authenticity’

Laat onder deze blog mij weten in een reactie wat je wens is waarmee je in gesprek zou willen met mij; bijvoorbeeld wat je verwondert, waar je verdieping zoekt, waar je licht op zou willen laten schijnen. In mijn beleving heeft elke ‘lastige’ fase in ons leven een zwarte parel in zich en ik ga graag met je op reis om deze te gaan vinden en je te inspireren!
Ik verloot 3 gratis ontmoetingen (coachingsessies) onder alle inzendingen!
Het delen van jouw wens is hierin dus allesbepalend. Ik verheug me nu al op de reacties!
(en als je mij liever een persoonlijk bericht wilt sturen via de mail mag dat natuurlijk ook)
Alle reacties t/m 9 januari 2016 neem ik mee in mijn keuze.

Met een inspirerende groet, Siska