Het schrijven van je eigen Manifesto – 4 t/m 8 augustus

Doe je mee met de gratis 5-daagse reis om je Manifesto te schrijven? We gaan onderzoeken hoe jij nu de volgende stap wilt gaan zetten in je leven, hoe jij je wilt voelen, wat jij wilt creëren en wat je daarvoor nodig hebt. Zie het als een Vision Quest, waarin je schrijft wat jij nu wilt gaan manifesteren

Het is nu de tijd voor nieuwe stappen waar jij meer kunt openen in je pure licht.
Het is de tijd om trouw aan je eigen hart te gaan beloven!

Het schrijven van je Manifesto is een oefening waarbij je je doelen vastlegt in hoe je je wilt gaan voelen en welke kernwaarden en intenties dit gevoel ondersteunen. Het is de meest krachtige tool die je levensreis ondersteunt.
Het creëert je bidboek als anker voor je innerlijk kompas.
Het helpt je de juiste JA en de juiste NEE te geven op kruispunten in je leven.

Je Manifesto geeft sturing in de keuzes die je hebt te maken bij elke stap in je leven.

Heb je mijn gratis e-boek ‘De recepten voor de liefde’ al gelezen? Hier schrijf ik over ons innerlijk huis en hoe we onze eigen soep hebben te koken, waar ik het hoofdingrediënt benoem: onze authentieke kern. Waar ben je veilig om je eigen soep te koken, oftewel: te zijn wie jij voelt van binnen helemaal te zijn. Je bent niet de enige die worstelt met de buitenwereld, met het verleden, de vele soorten relaties en tegenslagen. Vooral als je gaat kiezen voor je eigen pad ga je extra weerstand vanuit je omgeving ervaren. Hoe blijf je dan staan? Hoe blijf je trouw aan je hart? Hoe blijf je in zachtheid spreken en toch jezelf begrenzend?

We gaan onderzoeken waar je tijdens je levensreis offers hebt gegeven, waar je pijn hebt toegelaten en hoe je dit nu vanuit een nieuwe koers kunt gaan helen.
We hoeven ons verleden niet te vergeten, maar erin blijven hangen is zonde. Het leven is te mooi om het als los zand door onze vingers te laten glippen.

Als je Manifesto helder is, gaan we de eerste stappen zetten als Soulsurfer in de branding van het leven.
Wat toont weerstand je als je trouw beloofd aan je bidboek? Ik ga je inspireren vanuit mijn verworven inzichten hoe hiermee om te gaan.

Ik zie je graag tijdens de 5-daagse challenge!

Voornaam
E-mailadres
  • Deze 5 dagen ontvang je elke dag korte oefeningen, visualisaties en verhaalen die je de hele dag meeneemt
  • Ik deel de energie van de dag, hoe deze je ondersteund en hoe je je voordeel ermee kunt doen. Ik zie het als Vader Kosmos die je thuis wil brengen in je hart.
  • Elke dag soultalk van mij, delen hoe we de dag ervaren hebben en hoe je elke keer opnieuw op je Manifesto kunt afstemmen.
  • De tijd die je eraan spendeert is helemaal aan jou; hoe meer commitment, hoe meer resultaat in de verankering van je koers.
Voornaam
E-mailadres

Mijn naam is Siska Kroondijk. Zeven jaar terug werd ik wakker gekust door Quinta in het bewust worden dat ik leefde met een prachtig uiterlijk beeld door de ogen van anderen, terwijl ik zelf diepe pijn in mijn hart voelde. Het startte mijn reis naar binnen, naar THUISKOMEN in mijn innerlijk huis. Het maakte mij een Soulsurfer, waarbij ik de verloren delen van mezelf terug heb gevonden op de kruispunten van mijn geleefde leven, de ooit gemaakte offers…

Deze reis hield in dat ik steeds niet wist wat de volgende stap zou zijn. Het was elke keer opnieuw de diepte aantikken, schoonbranden van oude geloofssystemen en zelfgebouwde waanbeelden. Ik ben nog steeds dankbaar voor de burn-out waar ik alles ‘verloren‘ heb aan schilden, maskers en zelfgebouwde waanbeelden. Ik vond mijn anker, mijn innerlijk kompas, mijn rots in de branding, waardoor ik trouw kon zijn aan mijn eigen hart, wat ik ooit zoveel pijn heb laten voelen. Ik zag in dat ik al die tijd zelf verantwoordelijk was geweest, hoe onbewust ook. Soulsurfen deed (en doe) ik met dit anker, wat ik ook wel mijn bidboek noem. Het ondersteunt mijn reis over de zilveren lijn van waarachtig leven naar en vanuit mijn hart. Het ondersteunt mij in zachtheid te begrenzen en om keuzes te maken.

Als jij je stuurloos voelt, mis je dit anker.

Deze challenge heb ik opgezet, helemaal gratis, waar je een reis maakt van 5 dagen. Tijdens deze 5-daagse ga jij je Manifesto schrijven en vind jij je anker om keuzes te maken vanuit je hart, als een rots te gaan staan voor jezelf, helemaal en totaal. Het ondersteunt je om je innerlijk huis te verlichten, van de kelder van aan de zolder.

Met je bidboek in de hand ga je ervaren dat je angsten kunt overwinnen, gaat wortelen bij tegenslagen en de ogen van de buitenwereld vanuit een vernieuwd perspectief gaat ervaren. Het maakt je een Soulsurfer en een bezield leider met een leeuwenhart die overstroomt van pure liefde.

Jouw Manifesto ondersteunt je om de recepten voor de liefde te koken, want je gaat het meest essentiële ingrediënt ontdekken: JEZELF.

Laat je verdwalen om echt thuis te komen… Doe je mee?

De start is vrijdag 4 augustus en we eindigen op de magische 8-8 dag, dinsdag 8 augustus!
De challenge gaat via de mail én een besloten Facebook groep.

Voornaam
E-mailadres