Ik toon jou het pad om opnieuw te herinneren, zodat je kunt ontwaken uit je gevoel van onvrede, innerlijke pijn, vastzitten, dwalende, niet weten welke kant op te moeten gaan, te veel op je bord hebben liggen…
Door mijn ogen laat ik je opnieuw bewust maken hoe jij kijkt en hoe het anders mag, dat wat je diep van binnen eigenlijk al weet. Ik inspireer je naar een andere kijk op alles…

Je krijgt van mij handvaten aangereikt om opnieuw te mogen vertrouwen op je innerlijke stem, de wijsheid die jij in je draagt.

Weer kunnen luisteren naar wat je intuïtie je wil vertellen, vanuit de wijsheid van jouw hart. Het licht in jezelf weer aanwakkeren, je eigen baken terug vinden, van waaruit jij koers kunt zetten naar het prachtige leven wat jou omhult. Je zult moed durven tonen om ongekende wateren te betreden en schoonheid in de diepte van de zeeën te gaan zien.

Ik leid je terug naar de ziel die altijd in je zit en die er altijd al was.
Je bent het gewoon vergeten door alle ervaringen en verhalen die je hebt verzameld door je leven heen.
De verhalen die je hebben ‘Om-wikkeld’.

Je zult ontdekken hoe jouw hart de punt van de pen is die jouw verhalen en avonturen schrijft.
De inkt in jouw pen is dat waar jij voeding aan geeft vanuit je mind-spirit-soul > jouw aanwezigheid in het Nu.

Authentiek je leven onder-nemen (= leven) – in elke rol – begint bij ‘jezelf kennen’ en ervoor te durven gaan staan, omdat je niet anders meer kán.

Als dit jouw verlangen is, jouw intentie, dan kan ik je inspiratie coach zijn om het pad te verlichten naar je eigen Authentieke Zelf.

Mag ik je inspireren om te herinneren?

Met een hartegroet, Siska

 

Tot en met 9 januari maak je nog kans op een gratis coachingssessie!
Pak deze kans door een bericht achter te laten of een mail te sturen.

Mijn coachingssessies zijn voor een ieder die het leven onder-neemt, die open staat voor persoonlijke groei en dit wil laten doorstralen in elke rol – taak – onderneming – missie in zijn/haar leven.

 

Mijn coachingssessies zijn 1 op 1, in een wandeling, een telefoongesprek of een fijne plek om af te spreken.