pvdw2018-03-13T09:32:25+01:00

Jaar training: Het pad van jouw waarheid bewandelen

De reis naar binnen, naar jouw authentieke kern
In de kracht van je Authentieke Zelf gaan stappen

Alleen jij weet wat jezelf voelt, wat bij jou past, waar je hart van gaat zingen en wat je doet krimpen, alleen jij kunt je eigen waarheid ontrafelen, het waarom je doet wat je doet, alleen jij kunt de vragen stellen en de antwoorden erop geven.

Het is ‘Het pad van de waarheid gaan bewandelen’.

Doorgaan waar anderen stoppen, omdat je een drive hebt, een innerlijk vuur, een diep verlangen, een honger om te groeien, angst wel zeker voelen, maar hier juist moedig durft te zijn, omdat je niet anders kunt. Je waarheid uitspreken, naar jezelf en naar anderen, jezelf toestemming geven jezelf helemaal te zijn waardoor je een ander ook toestemming geeft zichzelf te zijn. Jezelf niet vergelijken met een ander, maar juist anders durven zijn. YOU JUST SHOW UP : je laat jezelf zien in woord en daad, zonder verborgen lagen. Dát is in mijn beleving authentiek zijn.

Mijn missie vanuit Heartfelt Branding is om mensen in de liefde voor zichzelf wakker te kussen, vleugels te laten rijgen aan hun zielsverlangen en uit te vliegen met hun hart als kompas. Hier ligt de ware schoonheid verborgen! Waarom? Daar vind je overvloed, rust, overgave, vreugde, passie, dankbaarheid, vertrouwen, diepe innige verbindingen die je stralende ogen geeft, een open glimlach en een tomeloze energiestroom!

Tijdens het pad schiet je wortels in jouw waarheid
Bij elke stap die je zet
–  in dat waar jij je leven mee voedt, je kennis, je normen en kernwaarden –
Je handen zijn de weegschaal van je waarheid.
Elke stap die je zet leg je op de weegschaal van je innerlijke waarheid,
die vanuit jouw hart het leven in gaat.
Vragen als ‘Is het waar voor mij? Past het bij mijn hartsverlangen?
Leef ik dan mijn waarheid? Spreek ik uit waar ik voor sta?
Je wilt maar één ding: in waarachtigheid naar jezelf zijn.

Je wordt een levensbevrager, je ontvangt de antwoorden…
En je gaat ernaar handelen… Actie is de kern!

 

AUTHENTIEK Van Dale:
1 betrouwbaar, geloofwaardig; echt

AUTHENTIEK www.encyclo.nl/lokaal/10273
[Gr. authentikos (de eerste oorzaak betreffend, uit de eerste hand)], 1 eigenhandig geschreven of gemaakt, niet vervalst, syn. echt, betrouwbaar, origineel: een authentieke brief; authentieke stukken; authentieke champagne; een authentiek kunstwerk, echt werkelijk afkomstig van degene aan wie het wordt toegeschreven;

AUTHENTIEK www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/
1) Betrouwbaar 2) Eigenhandig geschreven 3) Echt 4) Geloofwaardig 5) Live 6) Niet vervalst 7) Oorspronkelijk 8) Origineel 9) Onverdacht 10) Rechtsgeldig 11) Realistisch 12) Sluiting van een muziekstuk 13) Werkelijk afkomstig 14) Waarlijk 15) Waarachtig 16) Waar

Het resultaat van deze jaartraining: een Authentieke relatie met jezelf
Je bent je bewust dat je met jezelf door één deur kunt, in de wetenschap van jouw eigen kernwaarden zoals oprechtheid, eerlijkheid, betrouwbaarheid, acceptatie, ongebondenheid, zelfspiegeling, vrede, harmonie…
Je grenzen zijn helder, je bent je bewust hoe je in het leven staat en straalt dat in zachtheid uit. Je hebt focus in je leven, je weet waarom je doet wat je doet, je blijft flexibel naar jezelf, staat open voor groei en nieuwe inzichten. Je bent je bewust dat toevalligheden grote geschenken in zich dragen, als je ze durft te zien. Je bent je bewust hóe je in je leven staat, wetende dat er nog zoveel méér is wat je niet weet  – perfect in de imperfectie zijn -.
Door de ontmanteling van overtuigingen, aannames etc. ben je een levensbevrager geworden, op zoek naar helderheid en de waarheid die beter bij je past. Waarheid is altijd in beweging.

Je bent je eigen beste vriend.
Je bent de persoon die je zou willen ontmoeten.
Je bent je eigen grootste fan!

Deze jaartraining is voor jou als je nu ergens bent waar je jas krap zit, je niet meer lekker in je vel zit, op zoek bent naar antwoorden hoe dan wel je leven vorm te geven. Nieuwe ijkpunten wilt zetten in de liefde leven, in relaties vormgeven, in je werk, in je bewust-zijn, in het verhogen van je energie, op zoek bent naar een meer vreugdevol bestaan met meer voldoening.

Pijn en onvrede maken ziek. Als je beseft dat je lichaam de boodschapper van je ziel is, ga je anders naar de signalen van je lichaam luisteren. Begrenzing vanuit zelfliefde, in zachtheid naar jezelf zijn, is de bron naar werkelijk genezen. Dat ik destijds pijn, onvrede en klaagzangen onbewust toeliet door niet te kunnen begrenzen, omdat het mij niet was geleerd, bracht mij op het pad van grenzen leren aanvoelen. Kernwaarden ontdekken en daarvoor durven staan, erin gaan wortelen en vanuit deze grond gaan uitvliegen. Het werd een reis van spiritueel ontwaken en diepe wonden helen van al dat wat ooit pijn had veroorzaakt door de liefdeloosheid voor mezelf toe te laten.

In liefde voor jezelf je leven terugnemen is de ware genezing op zielsniveau.

Dat is waarom ik deze jaartraining heb ontwikkeld, omdat ik nu weet dat alles gaat veranderen als je een keuze gaat maken: het JA zeggen tegen jouw leven!

Ja is een goed woord.
Ja geeft beweging.
Ja geeft moed, een sprong over je eigen schaduw heen.
Ja zegt ‘vooruit, je kunt het, je kunt niet falen en niet verdwalen.
Je kunt niet van je pad af zijn, je bent altijd ergens’.
Ja laat oude ervaringen wegzinken in de donkere poel van de verleden tijd,
de lei is schoongeveegd.
De weg is het doel.

Ja is het begin.

Ik ben mijn eigen grootste blokkade!
Ik ben mijn eigen overwinning!

Daar waar jij blokkeert om in je authentieke Zelf te stappen en in je grootse pure licht te stappen, om te gaan zijn wie je werkelijk bent, ken ik als geen ander!
Ik schreef 2 jaar terug mijn e-book ‘De Kracht van Authentiek Zijn’ voor mezelf, om mijzelf te herinneren waar ik wilde zijn en welke weerstand ik zelf steeds opnieuw had te overwinnen!

Ik las dit boek dagelijks, om me te blijven focussen in wie ik wilde zijn, dag in dag uit. Ik voelde me kwetsbaar, teer, vernietigbaar als ik ging kiezen voor mezelf. Het voelt elke keer opnieuw als een geboortekanaal, een sprong in het diepe, onzekere, niet wetend waar je uitkomt. Mensen loslaten die je leegslurpen, waar je ooit een fijne tijd mee hebt gehad, is moeilijk. Maar als je inziet dat ze je juist blokkeren om je eigen pad te gaan bewandelen, omdat je je daar vreugdevoller voelt, dan ga je gewoon je eigen weg en kun je het laten. – Je bent je eigen blokkade, zolang je hen toestaat een blokkade te zijn –

De waarheid zien in de realiteit is niet altijd gemakkelijk.
Het voelt soms eenzaam. dan kun je je inzichten voor je gevoel met niemand delen. Je hebt aanmoedigers nodig tijdens je reis naar binnen, op het pad van jouw waarheid! Niet diegenen die jou terug willen fluiten, in het oude willen laten! De aanmoedigers vind je juist als jij je helemaal laat zien! In wie jij helemaal bent, wat jou beweegt, raakt, vreugde geeft, wat je pijn doet, wat je hart open zet en wat jou doet dansen! Je hebt het te uiten en te tonen, om zo zacht te blijven naar jezelf!

Je hebt de taal van de liefde te leren! Hoe jij kunt spreken, vanuit jouw hartswijsheid, en hoe een ander vanuit zijn/haar waarheid spreekt en handelt, in liefde naar zichzelf en naar jou, of jouw juist zijn/haar waarheid wil opleggen. De taal van de liefde gaan verstaan houdt je in je kracht, in je kern, dicht bij jezelf. (in het laatste filmpje onder deze pagina vertel ik er meer over)

Ik inspireer je naar wat voor jou goed voelt, niet naar wat voor mij goed voelt. We hebben allemaal onze eigen waarheid. Dat is waarom ik ook altijd zeg:

‘Laat jezelf helemaal zien, zo open en transparant mogelijk, dan kan ik kiezen hoever ik jou in mijn binnenste cirkel ga toelaten. Als ik mezelf ook helemaal laat zien, kun jij ook kiezen’.

Ik hoef niet met iedereen bevriend te zijn, ik wil niet door iedereen leuk gevonden worden, want dat is een onmogelijke taak! Hier ga ik mezelf verliezen.
Ik heb maar één wens en dat is mezelf zijn, helemaal, met al mijn gedoe, mijn wijsheid, mijn inzichten in mijn waarheden. Ga jij je eigen weg, dan doe ik dat ook. Dit resulteert dat ik mensen om mij heen krijg die helemaal bij mij passen en kunnen genieten van mijn energie, en ik van die van hen.

Wat dient jou? Wat doet jou goed voelen? Wanneer ben jij in liefde zacht naar jezelf?

We hebben zo geleerd onze eigen behoeften en innerlijk verlangen weg te cijferen voor het belang van een ander.
Aan wie geef je het grootste stuk taart? Niet aan jezelf toch…. dat zou egoïstisch zijn. Het wordt altijd een ander gegund.

Met eigen liefde hebben we het net zo geleerd! Het belang van een ander voorop stellen.
Echter dient het jouw welzijn helemaal niet. Het kan pas als je eigen schaal gevuld is! Dát is wat ons niet geleerd is…. en daarom lopen we leeg in onze energie, voelen we ons moe, niet gehoord, begrepen, moedeloos….

We hebben dus opnieuw te leren om de Krijger van ons eigen Licht te gaan Zijn, de innerlijke Rebel in ons wakker te kussen. Want we hebben zoveel méér te geven aan een ander als onze schaal vol is en overstroomd, als we happy onszelf zijn boordevol vreugde en levenslust!

Laten we levens-bevragers worden i.p.v. klagers!

Zie je eigen waarheid recht in de ogen en handel ernaar.

Als jij je niet fijn voelt waar je nu bent, ben je EEN DIEF VAN JE EIGEN GELUK & LIEFDE!

Als jij je eigen licht niet gaat schijnen, ben je een dief voor diegenen die jouw pure licht zo nodig hebben!

Ja, ik geef me op voor het Pad van de Waarheid!

Wat ontvang jij tijdens deze spirituele reis op het pad van de waarheid?

Totale duur van de reis duurt een jaar! De reis start met 10 weken lang modules ontvangen en 6 weken lang verdieping van deze modules waarin onderstaande punten zullen voorbij komen:
– jouw innerlijke stem (soul) gaan horen en ermee communiceren
– de taal van de liefde leren verstaan en spreken
– begrenzing toepassen vanuit je gevonden kernwaarden
– jouw geleefde landschap gaan lezen
– kruispunten op jouw reis gaan onderzoeken, hoe zij jou ooit hebben aangestuurd
(met je ogen wijd open de realiteit zien geeft je de kans je koers te wijzigen)
– je donkere schaduwkanten gaan omarmen
– zwarte parels in jouw schaduw vinden, wat jouw schat is
– terug in je licht stappen

Raw, dicht bij de grond:
– relaties in vele vormen uitgelegd
– werkelijke liefdesrelaties in de nieuwe energie
– de taal van je lichaam gaan begrijpen
– dagelijks in een meditatieve flow kunnen zijn
– aarden, gronden met je wortels diep in de grond

Wat jouw belemmert om in je Authentieke Kracht te stappen gaan ontmantelen:
– bevrijden en loslaten van aangenomen waarheden, aannames, overtuigingen etc
– je stoorzenders herkennen en bevrijden
– je echte angst in de ogen kijken, wat je pijn geeft en dit gaan transformeren naar kracht
– je zult vele inzichten ontvangen – helderheid geeft vrijheid
– je gaat je werkelijk vrij voelen, oftewel echt in jou eigen IK stappen
– je gaat je sterke én zwakke kanten omarmen die jou heel maken in je uniekheid
– je gaat echt trouw zijn aan je eigen hart
– je gaat je verantwoordelijkheid oppakken – je bezielde leiderschap oppakken
– naar het weten van je hart gaan leven, zodat jij je niet meer slachtoffer van omstandigheden gaat voelen
– je creëert je eigen manifesto, waarin jij heldere woorden je intenties omschrijft hoe jij jouw leven wilt leven als Soulsurfer

Dit ontvang je in tekst op het trainingsplatform, in PDF’s, met werkbladen, audio en video. Het zal in een stappenplan geplaatst worden. Ook is er een inspiratiepagina met mooie affirmaties, spreuken en teksten die je kunt uitprinten als ondersteuning.

Alleen lezen is niet genoeg! Jij krijgt heel veel support en live contact met mij!
De eerste 16 weken krijg je superveel ondersteuning om de fundering van jouw waarheid te gaan creëren.
– 2 x per maand Q&A sessies via webinairs (8 in eerste blok – tijdens verloop jaar 1 x per maand)
– 1 x per maand Masterclass met een thema
– mail die je door het aangeboden materiaal gidst in de leeromgeving
– per mail kun je altijd vragen aan mij stellen die ik persoonlijk beantwoord en eventueel ook in Q&A sessies behandel

Na de 16 weken zal de ondersteuning minder intensief zijn, dan heb je het ‘in de stof’ te blijven toepassen.
Elke maand Q&A sessies, masterclasses en ik blijf je ondersteunen en inspireren naar je waarheid met wekelijkse flessepost ‘Elixer voor de ziel’ ter ondersteuning om je op koers te houden en je innerlijke waarheid te blijven onderzoeken.

Je blijft ‘lifetime’ toegang houden tot de leeromgeving!

Ja, ik geef me op voor het Pad van de Waarheid!

VEEL EXTRA BONUSSEN:

BONUS 1: In ons kennismakingsgesprek bespreek ik jouw essentie – jouw geboorteblauwdruk. Zodra jij de wortels van je landkaart inzichtelijk hebt kun je makkelijker en daadkrachtiger je koers zetten vanuit je innerlijke kompas. Je krijgt van mij inspiratie waar jouw uitdagingen en talenten liggen. We hebben een skype of telefoonsessie van ± 1,5 uur waarbij ik je meeneem in jouw blauwdruk.Waarde € 195,-

BONUS 2: Creatiepost passend bij de jaartraining
Ik ben een creator en maak graag mooie ontwerpen die onze innerlijke schoonheid extra doen stralen, die ons in onze kracht zetten, die vol liefde zitten voor onszelf en een ander. Tijdens de reis als Soulsurfer zal ik zeker creaties maken, die ik in mijn webshop zal gaan plaatsen, en jij krijgt dit gewoon gratis toegestuurd als Heartfelt Soulsurfer! Echte creatie post dus! Meerdere pakketjes tijdens deze prachtige reis! Waarde zal ± € 75,- zijn!

BONUS 3: Mijn boek is bijna klaar! Dit gaat over mijn eigen wakker worden doordat de dood op mijn stoep stond.  Voor mijn allereerste boekpresentatie ben jij uitgenodigd en jij ontvangt dan het boek van mij!!! Dit boek vertelt de wortels waarom ik doe wat ik nu doe, waarom ik nu het Pad van de Waarheid als training aanbied, waarom ik mensen wil inspireren naar hun eigen innerlijke schoonheid – dat is voor mij ware creatie!

BONUS 4: 50% korting op alle offline trainingen, workshops en lezingen op locatie in 2017. Prijzen variëren van € 50 tot € 500,- voor de trainingen!

Er zal een besloten Facebook groep komen waar jullie elkaar als Soulsurfers kunnen ontmoeten.

Ja, ik geef me op voor het Pad van de Waarheid!

De prijs voor deze jaartraining ‘Het pad van de Waarheid’ is een éénmalige betaling van € 1.499,- incl BTW i.p.v. 1.950,-.
Klik hier om naar de webshop te gaan.

Jaar training: Het pad van de waarheid bewandelen
START 11 JANUARI 2017 met maken essentie boeken en intake gesprekken – eerste module beschikbaar.
Start met online webinair-training zondag 29 januari 2017.
Aanmelding training mogelijk tot 23 januari 2017.

Vooraf krijg jij de inloggegevens naar de leeromgeving, je hebt life-time toegang tot alle modules!
Vermeld je gegevens goed in de webshop betaling, zodat ik je de postpakketjes kan toesturen en kan bellen voor ons intake-gesprek.

Wil je liever in 4 termijnen betalen? Dat kan tegen een kleine vergoeding voor de administratiekosten. De betalingen zijn dan 4 x € 395,- inclusief BTW. In de webshop staat deelbetaling Jaartraining vermeld, klik hier.

Het is een jaartraject over heel 2017. De eerste 4 maanden komen alle modules vrij en is er intensieve begeleiding.
Als er een nieuwe groep start doe jij weer mee in de 4 maanden ronde, zodat je het in een verdiepende ronde allemaal nog een keer meekrijgt, plus nieuwe informatie en inspiratie die ik krijg, want ik laat me ook coachen, trainen en inspireren! Zelf weet ik uit ervaring dat dit heel veel extra waarde geeft aan de training!
Het zilveren lijntje bewandelen blijft een afwegend proces, waarheid is en blijft in beweging. Hoe meer jij de stof tot je neemt, hoe meer verdieping het jou zal schenken. Het wordt echt fantastisch!

Na deze 4 maanden zal de ondersteuning minder intensief zijn, waarbij je het ‘in de stof’ hebt toe te passen.
Elke maand ontvang jij Q&A sessies, masterclasses en blijf ik je ondersteunen en inspireren naar je waarheid.
Wekelijkse flessepost ‘Elixer voor de ziel’ ontvang jij ter ondersteuning om je op koers te houden en je innerlijke waarheid te blijven onderzoeken.

Je blijft ‘lifetime’ toegang houden tot de leeromgeving!

Ik organiseer in 2017 ook live trainingen, workshops en lezingen op diverse locaties. Deze zijn voor iedereen toegankelijk. Jij krijgt op elk toegangskaartje 50% korting (enkele voor 2 personen)!

Ja, ik geef me op voor het Pad van de Waarheid!

Als ik terugdenk aan hoe ik nu mijn leven leef en beleef, na mijn ervaringen tijdens mijn reis naar binnen, de pijn die er was en soms nog is, de boodschappen die ik ontvang, de geleerde lessen, de openbaringen, diepe inzichten, mijn burn-out; alles om mezelf terug te vinden in mijn hart, dat het alles de sturing van het leven is en dat juist gaan uitdragen door mijn gevonden wijsheid en inspiratie naar anderen. Mijn processen delen, het bezield gaan leven, de intuïtie gaan toelaten, je ja/nee vragen leren stellen aan het hogere, de vragen kunnen stellen en de antwoorden kunnen ontvangen, de sluiers gaan laten weghalen, uit de waan van de dag kunnen stappen, de helderheid die hierdoor ontstaat, de realiteit die je gaat zien, de overlappende cirkels van het leven gaan zien, de spiraalwerking gaan begrijpen….. Ja, dat is mijn pad…. Het pad naar authentiek zijn is in je eigen waarheid stappen, je pure creatie toestaan er te laten zijn, in haar/zijn volle glorie – glorieus. Dat de reis naar binnen niets weghaalt, maar alles juist in het licht komt om het aan te kunnen gaan zónder de sluier.

De innerlijke criticus wordt stil gezet, je leert hem herkennen, je gaat meer voelen en komt aan in het punt van je hart.

Als je eenmaal de waarheid in de realiteit van je geleefde leven ziet, helder, dan komt de humor in je gewaarzijn.
Je gaat de poppenkast herkennen, het spel van het ego, de angst die leidt, de verkapte liefde, de leugens die anderen (en jijzelf ooit ook) hebben geleefd. Je kunt erboven hangen als de aanschouwer, het raakt niet meer, je daalt in je eigen kracht en je kunt nog maar één ding: de regie in eigen handen nemen van het leven, jouw leven!

Ja, je zult je rebels gaan voelen, doordat het voelt alsof je door weerstanden heen je eigen leven gaat leven en niet meer het verlangen van een ander. Je bent losgekoppeld uit het systeem waar je ooit in meedraaide. Anderen kunnen wat van je gaan vinden, maar jij beseft en voelt de ware liefde en schoonheid in  jezelf en deze wil je niet langer verborgen houden, je zult nog steeds angst/weerstand ervaren, maar je laat je leven er niet meer door leiden. Je gaat keer op keer opnieuw de sprong wagen in het onbekende. Zo ontdoe je je van schilden, van jassen, van rollen die jouw ooit beschermd hebben. Je kunt jezelf vergeven dat je ze ooit nodig had. Nu ben je je bewust waaróm je ze aanhad en in de werkelijke liefde voor jezelf kun je ze nu bewust loslaten. In de vergeving naar jezelf kun je ook de ander vergeven. Je begrijpt de lessen die je hebt mogen leren dóór die ander. Zij fungeerden als een leermeester, een spiegel. In de dankbaarheid voor deze processen die je ooit pijn hebben gedaan kun je vergeven.

Jij wist ook niet beter, je had het ook niet geleerd. Je begrijpt dat je ouders /de anderen het ook niet hadden geleerd tijdens hun pad, hun roots en verleden. Alleen jij kunt nu de koers wijzigen naar binnen én naar buiten, dat is de Krijger van ja eigen Licht zijn. In de zachtheid en liefde voor jezelf je eigen vleugels uitslaan in je eigen bestaan.

Niet meer hopen en afwachten of iemand jou lief zal hebben. Je hebt jezelf lief, helemaal. Je kent je eigen waarde, je waarden en normen. Je begrenst je eigen bestaan. hier komt jouw pure ziel in het licht, zonder opsmuck, mooie sussende verhalen en excuses. Je toont je gewonde hart in het licht, daar heelt het. Niet meer afplakken, verbergen of geheim houden van je gevormde littekens. Je bent in je authentieke kracht gestapt. Hier kun je juist een ander in de volle liefde tot je laten komen. Jij bent heel, de ander is ook heel. Het is juist een verrijking, een dynamische groei van het leven zelf.

Je voelt je gedragen door het leven en gesteund door de universele krachten. Je zult nog lessen te leren krijgen, het is de spiraal van het leven, de verdieping die hier door ontstaat. Echter weet jij, je kunt het leven aan! In de zachtheid naar jezelf, lachen om de misstappen, in de imperfectie toestaan perfect genoeg te zijn! Je bent een mens!

Dit is hoe ik het nu beleef. Zo zul jij het ook gaan ervaren als je volop mee gaat tijdens deze reis naar binnen: jouw eigen pad gaan bewandelen. Zie ik je aan de andere kant? Het zal echt magisch mooi gaan worden!

Ja, ik geef me op voor het Pad van de Waarheid!

Mijn reis heeft mij doen inzien waar ik niet in liefde was naar mezelf. Ik heb van heel dicht meegemaakt wat er kan gebeuren als je niet in liefde meer kunt zijn naar jezelf. Dan dwaal je af naar de dood. Mijn moeder haar lichaam was ziek, volgens de artsen zat het in haar hoofd. Ze voelde zich helemaal gek worden. Uiteindelijk is ze door zelfdoding uit het leven gestapt. Ik was nog maar 24 jaar. Mijn moeder 49 jaar.

Vanaf toen ben ik op onderzoek gegaan naar de psychische invloed van ziekte op ons lichaam.

Ons lichaam is het voertuig van onze ziel. Als wij de fluisteringen niet meer horen gaat ze ons lichaam gebruiken om ons te vertellen waar we uit de liefde naar onszelf zijn…… Het is de weg vanuit het hoofd terug naar het voelen, ons hart…. Vaak omhuld met muurtjes omdat het ooit gewond is geraakt……

Ik heb de laatste jaren ontdekt door mijn eigen ziek zijn 6 jaar terug dat liefdeloosheid naar jezelf toestaan zich vertaald in je lichaam. Ik voelde de boodschappen van mijn ziel niet meer. Het was echter tijd dat dit wel ging gebeuren! Doordat de pony van mijn dochter Quinta ter dood was veroordeeld ging ik door mijn angst heen (voor het onbekende én het oordeel van de buitenwereld) open staan voor dierentolken en healing op afstand. Het heeft mijn leven radicaal veranderd, stap voor stap. Nu ben ik dierentolk, Touch of Matrix Healer, Engelencoach, NLP Practioner, Acces Bars Practioner, Hart & Ziel Marketier, Beeldend Kunstenaar, volg de training Familieopstellingen bij Hylke Bonnema en nog zoveel meer….! Ik neem tot mij wat mijn ziel voed, maar ook heel veel vreugde brengt! Ik wil het leven proeven, ervaren, dansen, sjansen en beminnen! Ja, ik ben een soulfotograaf, een souldesigner en soulcoach, een storyteller, een inspirator! Alles om schoonheid (terug) in het licht te laten stralen!

Ik ben een geheelde Krijger….. en ga nu voor het licht! Het is licht-werken, het is wat ik voel wat ik ten diepste heb te doen: mensen wakker kussen in hun eigen liefde, want ik weet hoe het is als je er niet bent, en ik weet hoe het is als je de weg terug vindt…..

Ja, ik geef me op voor het Pad van de Waarheid!

Simon Vorster van Raising your vibration volg ik al jaren. Ik ervaar zelf ook elke keer hoe de planeten ons hier op aarde beïnvloeden en kansen en juist ondersteuning geven om meer en meer onze waarheid te gaan leven. Hiernaastplaats ik een deel uit zijn laatste nieuwsbrief  waarin hij nogmaals meegeeft hoe het doorwerken van onze trauma nu nodig is, vanuit onze ziel. We hebben er doorheen te gaan, in de diepte. Daar raken we ons grootste licht aan!

We worden geboren met een astrologische blauwdruk. Als je je horoscoop leest staan er altijd een schaduwkant en een licht kant beschreven. De schaduw is wat we hebben te meesteren naar kracht. Hoe we omgaan met wat ons ‘overkomt’, bepaalt of we aan de schaduwkant blijven of meer en meer in het licht gaan leven. Net zoals de Tsolkin kalender ons ondersteunt in cyclussen bij je reis naar binnen.
Als trouw ‘member’ van de Tip Off van Elizabeth Peru volg ik haar dagenergieën, waarbij zij coacht om werkelijk onze ziel de leiding te geven. Bij Elizabeth heb ik ook de training ‘SOULBASED CAREER’ gevolgd.

Jaren terug ben ik een Touch Of Matrix training gaan volgen om healingen te kunnen geven aan mens en dier. Echter werkt het allang niet meer zo voor mij. Het gaat niet om het wegknippen van pijntjes. Er mag verlichting worden gegeven, echter dienen we het door onze ziel te laten gaan, dat is het werkelijke verlangen van onze ziel. Ik voel dit ook bij de Familieopstellingen van Hylke Bonnema. Hij toont ons in het waarheidsveld de lijnen naar ons verleden, naar onze voorouderen, de nooit erkende en uitgesproken geheimen die zichtbaar mogen worden, de waarheid die in het licht mag komen. Het veld krijgt daarbij opnieuw stroming in de energie. Het is zo wonderlijk, zo mooi, ook zo confronterend… Echter daar werkelijk met bewustzijn doorheen gaan, is de ware heling!

Het boek van Christiane Beerdtlandt ‘De sleutel tot Zelfbevrijding’ is al 6 jaar als een bijbel voor mij om de liefde te leven. Dit boek beschrijft over 1300 ziektes- en symptomen de psychologische oorsprong en oplossingen: daar waar we niet in liefde zijn naar onszelf. Het helpt mij om de boodschappen van mijn lichaam te begrijpen, zodat ik dat kan wijzigen.

Eind december 2016

The Moon’s Message: Rewriting the Future
As we begin to realise the truth of our reality — that we are more than our physical perception — we begin to experience life through the duality of ego and soul. We see how the ego leads our human experience and our souls deepen our connection to the Source, and for many, we focus our energy on one layer or another. However, each layer — Ego, Soul and Source — are all vitally important for our evolution and every aspect is just as real and valid a part of our human experience as the other. It is only through our human experience, and our human limitations and mortality, that we can experience the depths of our being, and ultimately, feel how deeply we love.

The paradoxical nature of our being is that all suffering we experience is rooted in the core wound of our perceived separation, and yet, no matter how deeply we know that this separation is an illusion, our ego cannot experience itself in any other way. In physical form, we will always know the limitation and pain of life. Our soul evolves through the human experience and our growing awareness IS our experience. That is what we came here for.

So, as we open ourselves more to the true love of our being, it becomes increasingly painful to see the suffering in this world, and in ourselves. Our face pressed up against the window of duality, the need for shadow work becomes more intense as our hearts expand and in parallel, our pain is felt deeper, just as is our love. With our sensitivity increasing, it can become unbearable to witness the state of the world as well as the darkness we must process in and around ourselves. And that sensitivity cannot be healed, or transcended. It is our nature. It is our asset. And it is our motivation — to bring the polarity to the light, to give meaning to the pain; not to remove it but to honour it as our compass.

Take the pain, the suffering, the loss and fear, take the guilt and shame the ignorance, and bring it to light. Honour the presence of the shadow. Give it a voice so that it can be seen in the light. Integrate it into your life, share it, and show it. Give thanks that it feeds your human soul with awareness of its own desires, and reveals the polarity of this reality to you. To you — the timeless, forgiving, courageous, understanding, aware, all-loving, and self-luminous being that you are.

As 2017 begins, we are being given the opportunity to learn new ways to respond to our darkness and pain, thereby rewriting our script for the future. Are you ready to be the change in 2017?

Blessings,
Simon & Jennifer

Ja, ik geef me op voor het Pad van de Waarheid!

Enkele recenties van klanten die ik reeds met persoonlijke coaching heb begeleid/nog steeds coach:

‘Siska maakte mij bewust hoe vast ik zat in mijn leven door mijn eigen gedachten. Mijn lichaam deed pijn, ik had exceem en sliep heel slecht. Haar directe e