Thuiskomen in je eigen innerlijke huis, waar je kunt zijn wie jij voelt te zijn.

Wat als jij alles zou kunnen zijn?

Je hebt een hartslied in je wat je zo graag wilt laten horen
Een diep verlangen om het nu te gaan leven
In dit lied zit jouw authentieke energie verweven
Je ademt het in elke cel
Jij verlangt ernaar dit nu écht te gaan manifesteren
In jouw leven – in de liefde – in je werk – in alles

Het is in de tomeloze levensstroom stappen en het leven creëren wat bij jou past, die unieke heerlijke uitdijende vorm waar jij het vuur voelt aanwakkeren, waar jouw hart van klopt! Jouw eigen pan soep op het vuur in jouw innerlijke huis. Jouw aroma de wereld in laten stromen, dat is jouw gift, jouw hartslied.
We hebben de energieën vanuit het universum als back-up om onze droom werkelijk waar te maken. Het jaar 2017 is een 1-jaar en volgend jaar is 2018 een ‘master-jaar’, een 11 jaar. Wat jij nu als zaadjes een veilige bodem geeft, zal de aankomende 9 jaar gaan floreren.

Al jaren volg ik de golven en sturing vanuit de kosmos. De numerologie die hierbij gegeven wordt, klopt helemaal. Er zijn momenten, ‘events’ genoemd door de astrologen, dat als je extra alert en meegaat op de stroom, je meer antwoorden kunt ontvangen bij wat je in jezelf ervaart. Dit maakt het reizen lichter. Op de golf van de kosmos meegaan geeft een extra bedding, alsof je extra vleugels krijgt. Het is Soulsurfen hand in hand met Spirit, je innerlijke kompas aan de leiding, met je bidboek in de hand. Onze ziel wil dóór ons lichaam heen het leven ten volle gaan leven en zij klopt elke dag opnieuw aan. Als Soulsurfer gaan we ons lichaam als spreekbuis van de ziel omarmen en de taal leren verstaan.

Onze wilde natuur draagt onze intuïtieve krachten, wat ik ook wel ons wilde hart noem: dat waar jouw hart voor klopt.

Als je je over durft te geven aan haar stuurkracht, gaat tijd er niet meer toe doen en ontmoet je dans van het licht en donker, het fluweelzachte en het rauwe met een open hart. Blokkades en remmingen zullen er gezien worden, welke we met liefde gaan omarmen.

Alles wil ons naar de ware liefde brengen, hoe pijnlijk het soms ook voelt. Juist daar liggen onze zwarte parels om te gaan rijzen in onze kracht.

Je verlangt naar mensen om je heen die blij worden van jouw gezelschap en energie!
Medereizigers op je pad die je leven verrijken, meer vervulling geven en de diepte aanraken in de liefde, in al haar facetten.
Als Soulsurfer kun je de reis starten naar meer vreugde, liefde, voldoening, dankbaarheid en creatiekracht.

Je wilt het leven beminnen,
meer en meer spelen,
springen in onbekende diepten en hoogten,
nieuwe wegen bewandelen,
helderder kijken naar alles om je heen,
soepeler met weerstanden om gaan,
beter met kritiek en weerstand omgaan,
Je gaat nu op je plek staan
Met je bezielde leiderschap aan de leiding
en een rimpeleffect voor anderen zijn

Je verlangt ernaar om vanuit je eigen waarachtigheid te gaan leven,
het uitspreken en ook echt toepassen in alles, het gaan voelen in elke cel
Je verlangt naar openheid, puur stralen, vitaler en energieker zijn
Je verlangt ernaar je sterker en steeds minder raakbaar te voelen in een wereld waar men je niet altijd begrijpt

De rots in de branding voor jezelf gaan zijn, in je diepe verlangen stappen en het gaan leven, vanuit je tenen

Stap met mij in deze creatie energie!

 Soulsurfen: een reis van 12 weken

Stap met mij in deze reis met een constante stroom van creatie kracht d.m.v.  lessen, verhalen, inspiratie, verdieping, meditaties, werkboeken, clearingstatements, automatisch schrijven, en zoveel meer om thuis te komen, al je innerlijke kamers te gaan verlichten, te gaan wortelen in wie jij bent, waardoor jouw vibratie alsmaar zuiverder zal gaan worden

Soulsurfen neemt je mee in een spiraal beweging, waar je elke keer weer nieuwe diepe waarheden aangereikt krijgt.

De afbeelding draagt de energie van het Wilde Hart. Zwarte parels en elixer in haar handen. In balans, vanuit haar kern, haar verticale as, met de spiraalbeweging van het leven, altijd in contact met de diepe aardse wijsheid van het moederhart, verbonden met Spirit, zij die ons begeleid op ons pad vanuit onze ziel. Zij toont ons het baken, de rots, onze back-up – in onszelf. Ze ziet met haar hart, de ogen van binnenuit. Zij weet. Zij luistert naar de roep, keer op keer.

Het intuïtieve Wilde Hart in ons verlangt naar de ware liefde, waar we geen vervuiling meer toelaten in ons leven en ons energie veld. Onze wilde hart straalt open de wereld in, vanuit haar hele wezenlijke authentiekheid! Zij laat niets onbedekt, spreekt haar waarheid én toetst haar waarheid in een constante flow aan haar kernwaarden en hoe zij zich wil voelen, wetende dat waarheid altijd in beweging is. Zij maakt de nederige buiging voor wat er door ons hart wil stromen, voor wat er nu wil wil zijn, keer op keer… Dit is Soulsurfen.

Ga jij mee op deze deze reis?

Je stapt de hoogste vorm van de liefde, je gaat je ware Zelf tonen en er zullen mensen je leven binnenstappen die je helemaal kunnen ontvangen om wie jij bent, tot in je prachtige kern. Niets meer inhouden, teveel of niet genoeg… gewoon lekker jezelf zijn en je eigen droom écht gaan léven.

Elke week een thema via een e-boek wat makkelijk te printen is, samen met een werkboek.
Oefeningen, mythologische verhalen en sprookjes ondersteunen en verhelderen je innerlijke zelf, doordat zij vele archetypes in zich dragen die allemaal in ons zitten. Hoe meer we inzicht krijgen in onszelf, hoe meer we ook een ander gaan begrijpen.
Samen op de golven van de Tsolkin en de energie van de dag ga ik verder in op de thema’s.
We beginnen bij het veilig maken van ons eigen huis, creëren ons eigen Manifesto en gaan dan op pad.
In de besloten facebook groep komen Q&A sessies, extra verdiepingen en alle vrijheid om je eigen reisverhalen, struggels en parels te delen.
Voor de start ga ik je bellen, want ik hou het meest van persoonlijk contact, zodat ik weet waar jij nu bent en ik de reis ook op jou kan afstemmen, samen met de rest van de Soulsurfers. Het voelt als online, maar we gaan er een warme en dierbare reis van maken. Er volgen thema live-dagen om samen te gaan werken en hier kun je t.z.t. voor aanmelden. Data en locatie volgt.


Het pad naar een gelukkig leven waar je helemaal jezelf kunt zijn, is vaak niet het pad wat anderen denken dat je dient te lopen. Dit pad is een innerlijke reis. Het is het trainen van je hartspier en het vraagt MOED om af te wijken van het normale, het reguliere, dat wat anderen al zolang hebben gedaan.

Soulsurfen brengt je naar de overvloed: jouw eigen innerlijke goud. Deze overvloed start bij je overvloedig laten verzadigen door wat jouw ziel nodig heeft: elixer voor je ziel om je eigen Manifesto te schrijven om deze als een bidboek mee te nemen op jouw levensreis.

Waarom deze reis?

Pijn en onvrede maken ziek doordat ze de levensstroom in je lichaam blokkeren en je uit je eigen hart halen.. Als je beseft dat je lichaam de boodschapper van je ziel is, ga je anders naar de signalen van je lichaam luisteren. Begrenzing vanuit zelfliefde, in zachtheid naar jezelf, is de bron naar werkelijk genezen. Dat ik destijds pijn, onvrede en klaagzangen onbewust toeliet door niet te kunnen begrenzen, omdat het mij niet was geleerd, bracht mij op het pad van grenzen leren aanvoelen. Het werd een reis van spiritueel ontwaken en diepe wonden helen van al dat wat ooit pijn had veroorzaakt door de liefdeloosheid voor mezelf. Hier ontdekte ik mijn werkelijke kernwaarden en ben hierin gaan durven staan, diep geworteld om voorbij elke weerstand mijn vleugels uit te slaan.

In de liefde voor jezelf de leiding over je leven terugnemen is de ware genezing op zielsniveau.

Het heeft mij een Soulsurfer gemaakt en leerde mij de taal van de liefde ontrafelen, verstaan en opnieuw doen spreken. Het is mijn innerlijke vuur om anderen te inspireren naar hun eigen creatievermogen, om zelf verantwoordelijk te gaan zijn voor de uitkomst van het leven. Aan het einde van de streep zijn we alleen onze keuzes. Hierover gaat mijn eerste boek ‘De kus van Quinta’.

Alles gaat veranderen als je een keuze gaat maken en JA gaat zeggen tegen je eigen leven, je eigen hart! Daar vind je de flow, overvloed, rust, overgave, vreugde, passie, dankbaarheid, vertrouwen, diepe innige verbindingen die je stralende ogen geven, een open glimlach, dansende haren en een tomeloze energiestroom!

Wat ontvang jij deze 12 weken?

 • Dagelijks afstemmen op je hartsverlangen
 • Inzicht waar je nu staat, wie je om je heen hebt en wie je om je heen wenst
 • Je eigen beste vriend worden, op weg naar een superrelatie met jezelf
 • Kernwaarden, talenten en kwaliteiten ontdekken én er in gaan wortelen
 • Wet van Aantrekkingskracht leren toepassen + vele andere universele wetten
 • De taal van de liefde gaan doorgronden
 • Manifestatiekracht leren met een superfocus vanuit afstemming
 • Geen concessies meer aan je eigen hartsverlangen doen
 • Het pad van jouw waarheid als een zilveren lijn gaan bewandelen
 • Je eigen bezielde leiderschap oppakken en vertrouwen op de sturing van binnenuit
 • De juiste vragen weten te stellen in een constante stroom om steeds afgestemd te zijn op je eigen waarheid
 • Je authentieke kracht aanvaarden en jouw levensstroom openlijk er laten zijn
 • In je creatie energie stappen waardoor jij ontdekt dat je alles kunt creëren!
 • Geld is liefde & Liefde is geld! Je stapt in overvloed, op alle fronten in je leven!
 • Een zachte begrenzing gaan vinden waardoor jij een Hell Yeah! en een ‘zachte nee’ kunt zeggen, met gemak en vol gratie
 • Je intuïtie volop gaan vertrouwen en contact maken met je innerlijke stem

Reis van 6 weken

Online academie met lifetime toegang!

6 x Q & A sessie
Zes weken lang supersoul coaching!
Facebook groep ondersteuning + lifetime toegang!
De groep blijft bestaan als