Het is wel tijd voor wat verwarmende verhalen…

Volg mijn gratis 7-daagse naar binnen, via metaforische verhalen, sprookjes, mythen en sagen verwarm ik graag je binnenste, waarmee je je batterij zult gaan opladen.

Het zijn de verhalen uit ons verre verleden, van de wijze vrouwen, de oermoeders die we zo missen in deze huidige tijd. Het zijn de verhalen die een lichtje ophouden om onze weg naar huis terug te vinden.

 

We starten op maandag 14 november!

Ja, ik meld me aan voor de gratis 7-daagse met verwarmende verhalen

* indicates required

De verhalen laten je je moed weer aanraken, je vind er wilskracht om je eigen nestje weer te gaan bouwen, om je verloren huid weer aan je lijf te gaan rijgen.

Verhalen zijn werkelijk helende zalven voor onze ziel

Voor mijn gevoel zijn we wel uitgeleerd in de belerende lessen en het wijzen op wat we allemaal niet goed hebben gedaan, de misstappen en verkeerde keuzes die met kracht nog eens in onze huid worden gewreven. Het dient echt niemand om dit te blijven doen.

Het is soms noodzaak om nu tijd te nemen voor zachtheid en koesterende warmte van het haardvuur, waar we mogen spinnen, cocoonen en nieuw zaad mogen laten ontspruiten.

Hier is geen strijd en is geen tijd. We nemen de tijd tot ons. We maken mest van onze zieleroezen, daarmee voeden we nieuw gevonden gronden waarop we ons zaad zullen strooien, in onze tijd, in ons seizoen. Wij weten dat het zal uitgroeien tot ontelbare vruchtbare bossen. We vragen alleen even tijd om de verhalen tot ons te nemen….

 

We nemen de tijd….

 

Ben jij erbij met de 7-daagse?

Bewaren