Wat brengt het jou als je je ware kleuren gaat laten doorstralen?

Oftewel, in je ware liefde gaat stappen. Met een open hart je leven gaat onder-nemen. Vanuit je hart gaan spreken….
Ja, je doet het met kleine kwetsbare stapjes. Stapjes door je angst heen.
Voor mijn gevoel ga je in je ondernemen ook een liefdesrelatie met je (potentiële) klanten aan, zodat je er helemaal kunt zijn voor hen die kunnen ontvangen wat je hebt te geven. Dat je je niet hoeft in te houden, dat je niet hoeft na te denken over wat je het allerliefste wilt communiceren.

Verlang niet om het allemans-vriendje van iedereen te willen zijn!

Ik wil het niet in elk geval. Ik heb geen intentie om vrienden te maken, ik kies er voor om mezelf gewoon te tonen in al mijn kleuren die ik kan stralen – no hiding back. Ik heb al een ‘nee’, en heel misschien kan het een ‘ja’ worden. Maar dan is het ook een ‘Hell Yeah’!

Ja, er zullen mensen uit je ‘inner circle’ verdwijnen, zij die niet meer bij je passen. Dat is prima. Zo komt er ruimte om de juiste personen op je pad te laten verschijnen.

Niets liever dan dat ik jou wil inspireren om gewoon jezelf helemaal te laten stralen! In mijn beleving is er niets fijner dan dat je klanten en mensen om je heen hebt die echt open staan voor wat jij hebt te geven, zodat jij ook daadwerkelijk voluit kunt geven, zonder weerstanden… Het voelt als kwetsbaar gaan zijn…

Mag ik je dan inspireren om hele kleine stapjes te zetten en het eens te proberen om in een gesprek werkelijk oprecht te delen wat je bezighoudt.

Wat ik ooit een mooie inspiratie gedachte vond als vervangende vraag ‘Hoe was je weekend?’ en antwoorden te krijgen/ontvangen over activiteiten (meer het gedaan hebben dan gevoeld en ervaren hebben), eens de vraag te stellen: ‘Wat heeft die gebeurtenis met je gedaan?’ of ‘Heb jij nog een inzicht of een mindshift gehad afgelopen dagen?’ Het zou zomaar eens bijzondere gesprekken kunnen opleveren….

Met een inspirerende groet,

 

Siska

Note: Ik kreeg een inspirerende gedachte gedurende mijn autorit terwijl ik het liedje ‘True Colors’ hoorde. Dat heb ik gefilmd en een mini-blogje bij geschreven. #letsinspire #letscreate

Lyrics Cyndi Lauper – True Colors:

You with the sad eyes
Don’t be discouraged
Oh I realize
It’s hard to take courage
In a worldfull of people
You can lose sight of it all
And the darkness inside you
Can make you feel so small

But I see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that’s why I love you
So don’t be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow