Geef je de tijd van je leven aan werk en relaties die je laten stralen of juist (diep van binnen) niet gelukkig maken? Omring je je met mensen die je ondersteunen in je groei of eigenlijk (diep van binnen) pijn doen? Tijd is het meest waardevolle wat je kunt geven (ook als je dit leest tikt de tijd door…)
Aan wie en wat geef jij je tijd?
Hoe zou het zijn als we onze tijd meer gaan koesteren?
Vaak voelen we ons gevangen in een stramien van de dag, door verplichtingen, schaamte, angst om los te laten, eenzaamheid, of juist in het verleden of de toekomst te leven en niet in het moment te zijn wat er nu is.

Vind je koers die jouw tijd helemaal waard is!

Waar gaat je hart van zingen?
Wat raakt de snaren van je zielsverlangen?
Wat laat je hart open gaan?
Wat laat je stralen in je eigen licht?
Wat schenkt je het dankbare gevoel?
Waar mag jij zijn wie je bent zonder ergens aan te ‘moeten’ voldoen?
Waar en met wie mag jij heerlijk perfect zijn in je imperfectie?

Hoe zou het zijn als je daar meer tijd aan zou gaan schenken?
Hoe zou het zijn als je je beetje bij beetje laat raken in je hart en je gaat verwonderen?
Hoe zou het zijn als je je laat omringen met mensen die jouw waarde wel erkennen?

Je hebt zelf de keuze, om nu koers te zetten – vanuit de liefde voor jezelf – JA te zeggen tegen jouw tijd!
Dan is geen enkele seconde een verspilde seconde!

In liefde,

Over Siska Kroondijk:
Siska is haar hele leven al een creator geweest en een vrije ziel die haar eigen weg bewandelende. Op een punt in haar leven ontdekte ze hoe ze haar wilde hart liet temmen, wat als een stille sluipmoordenaar haar leven was binnengeslopen… Dit ‘wakker worden’ gebeurde doordat de noodzaak om de pony van haar dochter, Quinta, te redden van het doodsvonnis, zwaarder tilde dan de angst om verkettert en verstoten te worden. Het zette haar open voor healing op afstand door een dierentolk. Zij ging de stem van Quinta, het dierenrijk en de kosmos horen. Wakker gekust in haar wilde ziel, werd ze zelf dierentolk en energetisch genezer en volgde vele trainingen om haar brein te onthaken uit oude structuren en geloofssystemen. Ze onderging duizend-doden ritten om haar roep te gaan volgen en haar ego-delen te laten afsterven, offerde haar succesvolle carrière op als designer, fotograaf, branding expert en model, naast haar grote zelfgebouwde droom landhuis met paardenstallen en eigen atelier, om een nieuwe weg te gaan bewandelen als een bevrijd pionier, aangestuurd door de stem van de paardenzielen.
Elke keer als ze wilde stoppen met ‘het leven van haar roeping’ kwam er een paard (spirit) in haar leven die tot haar sprak en nieuw doorzettingsvermogen aanwakkerde, haar wilde ziel voeding gevend en haar terug op koers bracht. Ondanks dat ze diep in de schulden zat, gaf ze al haar geld en energie om het voedsel voor haar ziel tot zich te nemen.
Ze heeft haar oeroude wijsheid teruggehaald in elk cel van haar lijf, om deze in alle zachtheid als inspirator via storytelling, bezield design, krachtillustraties, kunstwerken, fotografie en al haar verhalen als elixer te verspreiden voor hen die het altijd al hebben gezocht. Haar noodzaak om het Wilde Hart vol bezieling te gaan leven is een geschenk geworden voor velen. Als je je afvraagt waarom ze paarden in al haar vertellingen gebruikt, is dit een van de redenen, want zij ademen in haar wilde schoonheid, gedragen in het Wilde instinctieve Hart. Zij hebben haar een Soulsurfer gemaakt, in hart en nieren….

.