Het oude maakt ruimte voor het nieuwe

Het oude maakt ruimte voor het nieuwe, het jaar 2015 maakt ruimte voor 2016.
Stil staan bij wat het afgelopen jaar je heeft gebracht: de gebeurtenissen, ervaringen en alle emoties die je daarbij hebt gevoeld.

Ik wil je meenemen naar het gevoel wát je hebt gehad bij wat het jaar je heeft gebracht. Dat is namelijk wat je meeneemt naar het nieuwe jaar. Velen voelen op deze dag een druk, een soort van deadline, om je manifestatiedoelen klaar te hebben voordat de klok 00:00 slaat vannacht. Allerlei voornemens die je een gigantische verplichting meegeven, in het gevoel, waardoor je achterblijft met een gevoel van falen als het je niet is gelukt in het nieuwe jaar.
Zelf trek ik de eerste helft van januari ervoor uit om mijn INTENTIES voor het jaar te visualiseren.
In de dankbaarheid wat ik in het afgelopen jaar heb mogen ontvangen, heb mogen voelen en ervaren, sta ik open voor het nieuwe. In een soort van volle ‘Overgave’. Ik heb hier een poos terug een artikel over geschreven, wat mij destijds hielp tijdens mijn keuze om mijn oude bedrijf te stoppen. De overgave aan wat dan wel mag gaan komen.
Ik deel dit graag met je en dat doe ik als je je aanmeld via deze link:  >Klik hier om het artikel ‘Overgave aan 2016’ te ontvangen <

Ik wens je hierbij de kracht en inspiratie toe om vol overgave DE VERANDERING te zijn in 2016!

Wees de ontdekkingsreiziger van je eigen leven!

Enjoy the ride 🙂