Het leven Zelf in al haar facetten
is het elixer voor mijn creatie energie

We hebben allemaal vele verhalen in ons…..
Verhalen van kracht naast pijn door afscheiding….
Verhalen waar liefde wil stromen, waar tegelijkertijd ons hart ook bloedt….
Verhalen die verweven zijn, zij die knooppunten aanraken in de Matrix van het leven…
Echter mogen we beseffen dat we meer zijn dan ‘een verhaal…’

Laat de rode draad van het Wilde Hart
je wezenskern vullen in dé Liefde.
Het is het rood van woede,
rood als het bloed van de opoffering,
de bevalling en de geboorte
– en ten slotte rood van bekrachtiging.

(Uit: Inwijding in je ware natuur – Godin Demeter)

In Liefde,
Siska

Soulcoaching

Soulcoaching / reisbegeleiding van de ziel is als elixer voor je Wilde Hart. Het is de begeleiding terug in de liefde voor jezelf tijdens een innerlijke reis naar Thuis in je eigen hart, zelfliefde en innerlijke kracht. Het is vooral het helen van je innerlijk huis, door inzien waar er lekken in de liefde zijn en de verloren zielskwaliteiten terughalen. Men noemt mij vaak de medicijnvrouw voor de ziel…. Misschien is het omdat we in gesprekken je medicijnbuidel gaan ontrafelen.

Siska is een hele bijzondere mooie en zuivere lieve vrouw. Ze weet als geen ander precies de juiste woorden te kiezen, het ongeziene binnen in jou te raken en naar voren te brengen zodat het gezien en getransformeerd kan worden. Dankzij Siska ben ik in een snelvaart gegroeid.’ (Lucia)

‘De kaartjes. Of alles, waar je je toe voelt aangetrokken. Er is zo veel licht en magie in Siska haar creaties. En ook schaduw, maar, hey… we all know, in de tussentijd. Waar veel licht is, is ook schaduw, en die wil gezien worden. Dan kan er pas echte heling plaatsvinden. Siska is al zo vanzelfsprekend geworden voor mij. Ik raad haar vooral aan als tempelvrouw. Haar energieën zijn nogal magisch.’ (Agnes)

Portretfotografie – Bruiloften – Familieportretten

‘Het is iets wat blijvend is… De meest unieke creatie ben je zelf… ‘

Het is iets van magie, liefde, de vonk, de bezieling, gratie, energie, beweging, in dat ene moment… Wat dan altijd zal blijven…. Tijdloos… Het haalt de tijd weg, waar je soms beseft hoe werkelijk mooi en bijzonder bent, soms pas na een hele poos komt de werkelijke koestering van de schat recht je hart binnen…
Onbetaalbaar waardevol… Dat is in mijn beleving werkelijke ‘Levenskunst’…   Het zijn herinneringen voor het hart…. Hier ben ik met alle liefde een bijdrage in voor hen die deze schatten zelf willen laten ontstaan… In liefde, Siska

Versmelting Zwanen – Het heilige huwelijk, de Hieros Gamos, waar de hoogste liefde haar weg vindt naar de diepste diepten.

Het Huisje in het Bos – met Verhalen binnen Verhalen – Waarlijk leven!

Verhalenvertelster als medicijn voor de ziel

We hebben verhalen nodig die ergens dieper gaan dan het alledaagse, die je ergens aanraken waardoor je het gevoel krijgt alsof er een deken van warmte om je heen wordt geslagen. Waar je een ‘Jaaaaaa’ van herkenning ervaart en weet dat dit in je eigen diepste spelonken van je ziel en innerlijke wereld ook zo is. Verhalen die schrapen over het bot van de resonerende pijn, maar nog meer in het hart roeren door de liefdesstromen die erdoor heen gaan… Ze zijn bijna zeldzaam… Ze gaan voorbij ‘bedachte theorieën, kennis, weten en het geleerde’… Ze zijn zo voelbaar, waar de woordenstroom tussen de regels heen sijpelt, waar een dieper weten en herkenning wordt aangeraakt… Die vuurvonk, dat licht in jezelf… Dat je niet gek bent geweest, nu niet, en nooit zal zijn… Dat je gevoel wel degelijk klopte, je intuïtie altijd heeft gesproken.. Dat er iets in je spreekt, iets aanklopt met een waarheid die zo ongekend en onbemind is, maar wél in al je cellen roert… Aaaaahhh…. Daar neem ik je graag mee naar toe, daar kom je Thuis… Daar daal je in, in een moederschoot, iets oers, een geur van Thuis….

Het Huisje in het Bos is een verzameling van allerlei verhalen, in een zalige eigen soep, met de intentie het aan mijn kinderen door te geven… Het blijkt voor velen een geschenk te zijn…. Zoals elke illustratie een eigen ‘verhaal en energie’ heeft, zo is er nu een verhaal van rode draden geboren naar dit Thuis, naar Wáárlijk Leven… Lees meer, en luister eventueel naar het prille begin…

‘Wat ben ik geroerd, dankbaar & wat een feest van (h)erkenning. Ieder woord & elke zin zo zuiver zo puur zo zacht en zó… eerlijk. Wat een prachtig staaltje werk heb jij neergezet op papier! Trots ben ik op je vrouw! Liefs, KarinKa’ (Huisje in het Bos vertellingen)

‘Wat kan ik je anders zeggen dan Dank je mooie lieve wijze Siska,  jij hebt de oervrouw in mij opgegraven… Ik ben je zo dankbaar’ (Gea)

Storytelling op uitnodiging

Storytelling vanuit de wijsheid die in mythologische verhalen en sprookjes verborgen ligt, zalige inwijdingsverhalen van de ziel of juist specifieke thema’s vertel ik graag op events, vrouwencirkels, in huiskamers, achtertuinen, natuur of bij een kampvuur. Het is voedsel voor de ziel, zacht en vol spontaniteit.

Krachtillustraties

Mijn krachtillustraties zijn kleine storytellings op zichzelf. Ze verrijken onze innerlijke reizen. Met alle liefde deel ik de verhalen die ze in zich dragen op Social Media en nieuwsbrieven, maar ook op de markten en events waar ik aanwezig ben met mijn creaties. Indien je een event gaat organiseren of open staat voor een vertelling of lezing, dan kun je altijd geheel vrijblijvend contact met me opnemen en overleggen we de mogelijkheden.

Ben je coach of eigenaar van een winkel en heb je interesse in verkoop van mijn creaties, dan zijn hier zeker mogelijkheden om met korting in te kopen.

Uniek afgestemde krachtillustraties
Op verzoek kan ik een unieke tekening maken. Afhankelijk van het formaat, de uitvoering en de reading erbij bepaald het tarief. Start vanaf € 60,-. Er is ook de mogelijkheid om illustraties bij verhalen te maken, voor boeken, tijdschriften en bladen, maar ook voor logo’s.

You make so many people happy, it doesn’t mather what it sound and can’t stop watching how, what a beautiful artist you are’ (Anita)

‘Een klein duister randje… Zonder Donker geen Licht.. Mooi hoe je dat in je afbeeldingen weet te vangen’ (Loredana)

‘Waanzinnig hoe sprekend en krachtig de afbeeldingen zijn. Prettig geraakt, dank!’ (Karianne)

‘Ik werd vorig jaar al geraakt door je kunst en woorden en nu weer… Dank je wel’ (Liesbeth)

‘Mooie tekeningen, mooie beelden. Vrouw in laarzen de wereld rond, is precies een vriendin van mij’ (Carla)

‘Ik zag je al eerder op de Flinke markt in Hemelum en werd erg geraakt door je tekeningen! Ook vandaag weer 2 gekocht! Prachtig, ik blijf je volgen’ (Hester)

Kunstwerken met paarden

Paarden staan in mijn creaties symboliek voor het erkennen wat er in je leeft (congruent zijn), vaak diep in je onderbewuste. Ze prikken door maskers heen – vrij van oordeel (oordelen komen vanuit het ego, het beperkte denken) Paarden dragen een waarheidselixer in zich vanuit hun hoge sensitiviteit en reflectievermogen. Ze raken de snaren van je ziel aan. Soms is het pijnlijk wat ze je tonen, maar ze raken ook je ware schoonheid en liefde aan! Ze kussen je wakker in de diepe liefde voor je eigen hart en je zalige authentieke ‘ik ben’ – voorbij je beperkende gedachten. Dan zuchten ze en gaan ze weer over tot grazen…
En ze zijn gewoonweg prachtig, gracieus, sierlijk en dragen een hart vol liefde….

De paardenbeelden zijn gegoten in Neolith, gemalen marmersteenpoeder, waarna ze een met goud- of zilverpatina afgewerkt worden. Hierdoor zijn ze zoveel duurzamer dan de klei waar ik mee werk en de ‘moedermodellen’ uit laat ontstaan. Nu zijn ze outdoorbestendig.
Op verzoek maak ik ook unieke beelden.

Design en Vormgeving

Er blijft een basis in mij waar ik nog branding, vormgeving en ontwerpen voor klanten verzorg. Het is niet dat ik het ‘van de daken schreeuw’, maar een aantal klanten blijf ik wel trouw. Je kunt me ten allen tijde benaderen voor kleine projecten, Mijn branding, positionering van een kleine onderneming, het dragende verhaal eronder creëren (teksten schrijven) en coaching hierbij bied ik ook nog steeds aan. Reclame ís tenslotte Storytelling…. Of juist een project in een groter bedrijf, schetsen, storyborden maken, interieur en 3D tekeningen maken van bouwprojecten… Jaaaaa… zalig!

Creatie is breed, dieper en meer omvattend dan in een ‘hokje’ te stoppen. het heeft geen etiketjes meer nodig… Het begint met de juiste resonantie, de klik, en als dat er is, nou, dan kan er wel eens magie ontstaan… Misschien, misschien ook niet… Het is als het leven Zelf…

In liefde, in al haar facetten….

Siska

Events & markten

Je kunt mij af en toe op markten, beurzen en events vinden met mijn illustraties en beelden. Hieronder vind je de agenda met het overzicht: