Schrijf eerst in voor de cursus vooraleer je met de les begint.

In mythologische en spirituele vertellingen is een schip vaak een vervoermiddel van de ziel, dat het bewustzijn van de ene oever naar de andere brengt. In de traditionele tarot bekend als de Zegekar. Dit voertuig staat symbool voor het lichaam, de drager van de ziel en geest. De wagenmenner staat voor het innerlijk zelf en de paarden vertegenwoordigen de goddelijke wilskracht die je zelf dient aan te wenden. Het is de elementaire wil die je verder drijft, je altijd maar voortstuwt in avonturen, ongetemd en ongebreiteld. Tenslotte is de speurtocht van ons leven gericht op het vinden van ons eigen heiligdom – en de erfenis van onze ziel.

Ons lichaam gaan eren en heilig verklaren ligt hier ook in verscholen. Onze huid geeft aan of iets klopt, ze spreekt via rillingen of opstekende haartjes, het kan ons laten gloeien en verbranden. Ons lichaam is het kanaal waar al onze zintuigen in huizen.
Hoe kunnen we geleerd hebben haar niet te eren en haar niet helemaal lief te hebben, om haar niet met heel ons wezen te beminnen?
Als je verwond bent in je creatievermogen raak je vaak onbewust je pure, stralende Zelf beetje bij beetje kwijt….

Terug naar:Vertellingen Op Huis Gaan