17_slider-purecreatie-soulsurfersreis22
17_WILDE HART-STAPINJECREATIEKRACHT-slider
Soulsurfersreis Wilde Harten Kompas 2018-06-10T15:39:11+00:00

Het Wilde Hart brengt je in de hoogste vorm
van dé liefde en creatiekracht; zij is een thuisbrenger

Welkom bij het Wilde harten Kompas!

Het Wilde Harten Kompas reikt je dagelijks de energie van de dag aan,
die als een kosmische hartslag, in een gelijksoortige cyclus, door jou heen werkt in de creatiespiraal.
Als jij weet wat de focus in elke dag vraagt, ga je flow ervaren, rust en komt de lach van het hart terug…
Ik neem je mee naar de essentie van het Wilde Hart wat in ons leeft, zij wil ademruimte, vrij zijn.
Zij is alles, zij is de wilde ziel in ons, zij IS.

We worden werkelijk aangezet om actie te ondernemen in de gebieden van onze levensbedoeling, carrière, persoonlijke stijl van communicatie, psychische mogelijkheden en onze lang gedragen dromen en ambities.

In andere woorden: je wordt op een snelweg gezet om al je recente ideeën en hartsverlangen aan het werk te zetten en ten uitvoer te brengen. Maak hierbij een belangrijke afweging:

‘Act on what you love and love what you’ve involved with….’

Dit is essentieel! Want al jouw tijd dient hier aan geschonken te worden, als een soort van bedevaartreis. Een devotie, een nederige buiging maken voor dat wat jou tot in je diepste diepten beroerd en verwarmd, een vreugdevol gevoel geeft, met een hoger doel gedragen.
Het is dé tijd om je drijfveren in het ‘waarom je doet’ en wat je voelt te willen doen te onderzoeken. Het is dé tijd om op ons kleine plekje te gaan staan en onszelf te gaan erkennen.

Jij bent de creator, in co-creatie met de goddelijke bron. Het hoeft alleen maar jouw wezenlijke kern te vullen, jouw zielsverlangen te behagen. Jij bent met je lichaam de katalysator en uitvoerder ervan. Laat je hand-elingen vanuit deze verbinding stromen, afgestemd op de intuïtieve fluisteringen en sturingen.

Vertrouw je lichaam, zij is je kompas wat VOELT wat er waar is voor jouw hart & zielsverlangen

De grotere en hogere bedoeling van je leven zal zich aan je gaan tonen deze periode, als jij je overgeeft aan wat er door je heen wil stromen, in stilte verblijft en het innerlijk werk blijft doen. Het zal veel van ons gaan vergen. Hoe meer je in eigen tijd kunt verblijven, hoe meer je het kunt laten gebeuren.

Nu de aarde in deze onwijs hoge en liefdevolle energie omhuld is, als de hoogste frequentie van licht, zijn de spirits uit de lichtwereld overal om ons heen. Maak bewust contact met je hart en zet de intentie, als een commando “Ik ben verbonden met mijn ziel, ik geef me over aan de sturing vanuit de bron, de lichtwereld, het goddelijke. Ik vertrouw mijn innerlijke leiding’.

Het is een ‘epic’ tijd! Het is de meest magische tijd ook!

We gaan vele innerlijke hergeboortes ervaren in de overgave van wat er zich zal aandienen. Het zal bijna onmogelijk zijn om nog oude delen in je leven te laten bestaan. Alles in je zal gaan rammelen in wat er niet meer klopt voor jou.

Terug naar onze eigen soep, onze essentie.
Onze soep hierbij heilig verklaren
en ons innerlijk huis veilig maken.

We gaan geboorte geven aan een nieuwe moederschoot voor onze eigen creaties.
Begrenzen en ontvangen (van innerlijke leiding) is de training van een spier. Het zal een doorgaande kolkende energiegolf zijn van inzichten en openbaringen. Dit is de energie van pure creatie, waar dankbaarheid,, vervulling en de lach van het hart IS. Het is er allemaal al, we hoeven ons alleen maar te openen….

Reizen met de hartslag van de kosmos ondersteunt je innerlijk kompas en maakt je een Soulsurfer

Met deze krachtige ondersteuning van de kosmos, zal het een diepgaande en reinigende periode gaan zijn waar we al ‘het oude’ gaan loslaten wat ons niet meer dient… We worden ondersteund om ons eigen leiderschap en de verantwoordelijkheid op te pakken voor onze levenskracht en levensvreugde. 

We gaan een Magische rit maken waarbij we worden uitgenodigd onwaarheden, angsten en begrenzingen, – onze oude huid – , af te leggen in de aankomende wavespells van levenskracht, waarheid, magie en opbloeiing.

Er gaat nu een periode starten waarin we de meest diepgaande schoonmaak tot nu toe gaan ervaren wat betreft ons eigen gebouwde imago en Status Quo. Het vraagt al onze aandacht, al onze tijd om hierin te blijven staan. We gaan richting de Leeuwenpoort op 8/8. Dit is elk jaar een belangrijk portaal naar een verhoging van ons bewustzijn, waar het grotere plaatje zich toont in de bedoeling van het leven zelf.

Transformatieprocessen
Zie het als een rups die een cocon spint en na een immense krapte zal uitvliegen in de transformatie van een vlinder. Deze vlinder vliegt over dezelfde bloemen en planten, dezelfde lucht, dezelfde wereld, echter vanuit een vernieuwd perspectief. Dit is wat er op aarde gebeurt, ook met ons. Wij gaan een gelijksoortige krapte van coconnen voelen, de drang ervaren om nieuwe wegen te gaan bewandelen, vanuit eigen levenskracht, een innerlijk vuur, om onszelf opnieuw te gaan vinden in vormen wat nog zo onbekend is…

Voel jij de roep, wil jij afstemming in elke dag, om zo voedsel voor je eigen kompas te ontvangen en trouw te blijven aan jouw hart?

Dan is het nu echt tijd om in te stappen en als Soulsurfer mee te reizen in het Wilde Harten Kompas! En je bent zo welkom!

Hiervoor heb ik een speciale reis laten ontstaan: je reist mee door 4 creatiegolven (52 dagen) door het hart van de Mayakalender.
Hierbij reizen we door de volgende wavespells:

– Witte Spiegel: waarheid in de reflectie van alles gaan ontvangen
– Blauwe Aap: magie ontwaken via het spelende kind in ons
– Geel Zaad: opbloeiing door het verlangen van je ziel te gaan léven
– Rode Aarde: navigeren in Kairos tijd: handelen in het juiste moment

Je ontvangt elke dag per mail het Orakel van de dag met de frequenties die in deze dag doorwerken. Elke dag draagt een kans, een uitdaging en een transformatie in zich om een persoonlijk thema van het donker naar het licht te brengen.  Hierin bewandelen we allemaal ons eigen traject in de reis die leven heet. Daarbij deel ik kosmische events vanuit de planeten die ik vertaal naar de Tzolkinkalender, neem ik je mee in de maanfasen en gaan we gezamenlijk de kosmische thema’s onderzoeken en bevragen. Hierbij ga ik helende reizen delen vanuit de sprookjes en mythologische vertellen, waarin de diepere wijsheid als voedsel voor onze ziel in verborgen ligt.

Je krijgt de begeleiding om dagelijks je afstemwerk te doen, te schrijven en je Manifesto super helder te gaan krijgen (je bidboek waarin je beschrijft hoe je je wilt VOELEN bij alles). Je hoeft helemaal geen kennis van de Tzolkin te hebben. Wel de bereidwilligheid om op ‘aan’ te gaan staan <3.

Speciale prijs intensieve Soulsurfersreis  € 97,- (waarde € 197,-! Het is echt een prikkie van de waarde wat jij in jezelf gaat vinden!)
Er is een mogelijkheid om het in 3 delen te betalen. Na afloop van deze reis kun je kiezen om door te reizen in Het Wilde Harten Kompas in een aanbod wat ik dan zal vormgeven.
Bij de start ontvang je van mij een telefonisch consult om goed op weg te gaan (duur ± een uur).

 SPECIAL Soulsurfersreis

Voel jij dat je er klaar voor bent om de reis aan te gaan op weg naar Puur Jezelf Zijn? De creator van je eigen levensgeluk te gaan zijn? Deze speciale periode zal je gidsen op je weg naar binnen. Het zal magisch worden, vol dankbaarheid voor je JA aan je eigen leven én de stem van je hart.
Reis 52 dagen mee:

Ja, ik ga Soulsurfen met het Wilde Harten Kompas!
Ja, ik ga Soulsurfen en betaal graag in 3 termijnen

Siska Kroondijk als reisleider

Het Wilde Harten Kompas is een samenvoeging van vele oude wijsheden, de Mayawijsheid, sprookjes en mythologische verhalen, kosmische weerberichten en is hierdoor een unieke samenstelling. Alle ingrediënten hebben mijn eigen leven begeleidt tijdens mijn innerlijke reis, die van start ging in december 2010 en nog steeds dagelijks mijn innerlijk kompas voeding geeft. Het werd een zoektocht naar mijn eigen essentie, waar ik terug ging halen wat er zolang niet kon zijn, wat ik als een geheim wegdrukte, om geliefd en geaccepteerd te zijn, mijn lichaam niet voelend… Het is de symboliek van de verloren botten van de Wilde Wolf in ons terug gaan halen uit de dorre woestijn, de uitgedroogde innerlijke landschappen in ons, er het hartslied over zingen en het vlees er weer terug aan laten groeien, om het zo opnieuw in je eigen ruggengraat te zetten en uit te spreken: Dit ben ik, helemaal, met alles, mijn intuïtie vertrouwend, mijn lichaam als kompas. Zij toont mij de weg waar het goed voelt, welke uitdaging ik aanga, elke keer geboortes gevend aan nieuwe creaties, nieuwe wegen verkennend…. in de tomeloze levensstroom.

Het bracht mij in mijn bezielde Leiderschap terug – de teugels opnieuw in handen, mijn leven vormgeven naar waar ik wil zijn, hoe ik wil zijn en waar ik helemaal kan ademen, mijn verenpracht kan openen. Dit is wat ik voor geven, vanuit mijn gevonden creatiekracht.

Het was een reis om mijn ‘oude’ carrière los te laten, o.a. als branding designer en fotograaf. Het was een geschenk om in te zien dat dit juist allemaal bij mij hoort als Levenskunstenaar. Alles blijft vanuit een vernieuwd perspectief. Zo kon ik mijn plek gaan innemen vanuit mijn zielskracht, vanuit licht werken, als storyteller en spiritueel mentor van het Wilde Hart, de Wilde Ziel, het Puur Zijn vanuit authentieke kracht, met een gereedschapskist vol met creatiekwaliteiten in design, fotografie, illustraties en storytelling! Het is als een magische toverbox!

Ik ben meegenomen in de creatiespiraal naar binnen om alles los te laten wat mijn levensstroom niet meer diende. Juist dit is de essentie van Het Wilde harten Kompas: je schaduw transformeren naar kracht, in elke dag opnieuw. Elke dag draagt de kans om te groeien, van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.

De pijn in mijn ooit bloedende hart stuurde mij destijds op weg, net als het haperende en zieke lichaam wat tot mij sprak. Door de vage klachten ging ik op zoek. Ik moest. Ik werd gestuurd door La Loba, de oude Wijze die in ons leeft. Daarbij wilde ik de liefdeloosheid die ik mezelf aandeed én voorleefde aan mijn kinderen omdraaien naar ware liefde, al wist ik niet wat het dan wel was. Vanaf 2012 ben ik in het ‘niet weten’ gaan reizen en ben onderweg allemaal puzzelstukjes gaan verzamelen. Vanuit een hoger perspectief kan ik hier nu zo op terug kijken en zie de creatie van mijn leven. Her-inneren is de groei.

Het heeft de Kunstenaarsbezieling in mij bevrijdt, een diep verlangen om te creëren waar de liefde in stroomt, waar een bedoeling in is verwerkt, met levenszin. Nu ik dit voluit leef, merk ik hoe alles samen komt en hoe het klopt, de hartslag klopt…..

In het ‘niet weten’ verblijven is de allergrootste uitdaging, steeds opnieuw, en toch… daar stroomt een mega grote creatiekracht die voorbij alle belemmeringen haar immense kracht toont: de universele kracht vanuit de kosmos, de lichtwezens, de engelen, de gidsen, de zielen van de dieren, de stem van de natuur….. Zij allen begeleiden onze ziel naar een tomeloze liefdesstroom…. Naar de bron van pure creatie… Naar Thuiskomen in het hart van alle harten…

Niets liever dan dat ik een reisleider ben naar dit Thuis, je innerlijk huis, waar je je hart verbindt met een groter hart, de bron, in het hart van alle harten…..
De plek waar jij met alles mag zijn, alles…. Het is een groot geschenk, een puur geschenk… Aan jezelf, door jezelf verworven.

Ik verwelkom je graag met héél mijn hart,

In liefde, Siska

Disclaimer:
– we werken met de dagenergie. In de Maya wijsheid kun je heel diep gaan met je eigen geboortezegel, levenspad en levensthema’s. Hier ga ik niet op in (alleen persoonlijke consulten).
– we werken met de kernkwaliteiten vanuit onze ziel voorbij het beperkende ego-denken. Er is een dieptewerking die niet altijd direct ‘vruchten’ geeft. Wil je instant resultaat en oplossingen? Besef dam dat creatie traag gaat en je niet alles direct hoeft te begrijpen. Soms is er een verteringstijd nodig.
– in de Soulsurfersreis deel ik vanuit het Christusbewustzijn, waar we onze goddelijke essentie weer verwelkomen, de verbinding met de bron, het hart van alle harten, de creator Zelf.
– meereizen als Soulsurfer vraagt een commitment aan jezelf, om het werk te doen wat er in jezelf wordt aangeraakt. Soms ga je ervaren dat je meer ‘stilte tijd’ nodig hebt dan anders. Vooral de aankomende maanden hebben we onze tijd heilig te verklaren en alle ruis te blokken. Wil je alles uit je eigen innerlijke reis halen, geef je dan over aan het proces wat zich aandient.
– het kan je leven drastisch van koers veranderen! Naar binnen, naar de onvoorwaardelijke liefde en je trouwe hart. Als jij er klaar voor bent zal de wereld om je heen er ook laar voor zijn <3
– Als je om wat voor reden dan ook geen connectie met de wijsheid kunt maken en je meldt mij dit binnen 7 dagen na de start, krijg je je geld retour minus € 10,- administratiekosten. Na 7 dagen is er geen mogelijkheid meer op refund van de investering.

 UITNODIGING

Dank voor je interesse in het Wilde harten Kompas.  Op bepaalde data gaat de poort open en kun je starten met meereizen. Je kunt je hier aanmelden om op de hoogte te blijven wanneer de eerstvolgende datum is. Via de mail krijg je meer verdiepende info over de Soulsurfersreis.

In de liefde voor het Wilde Hart in ons allen, Siska

Ja, stuur mij meer info over het Wilde Harten Kompas
*
dit veld niet invullen s.v.p.

#5 Op weg naar puur jezelf zijn: Perfectionisme is de dood aan je creatie energie

In deze vlog ga ik in op perfectionisme en hoe dit je in alles kan blokkeren, waarom het faalangst oproept.
Zichtbaar gaan zijn, het ‘Walk tour Talk’ in je onderneming vloeit voort uit je persoonlijke staat van Zijn, wie jij helemaal bent. Wij wensen te stromen, met alles wat er in ons leeft….
in deze episode o.a.:

– keuzestress – Yak!
– jouw essentie in de metafoor van het koken van je eigen soep
– wat oude wonden (uit je kindertijd) met je doen
– hoe je pijn kunt transformeren naar kracht
– hoe je voorbij perfectionisme je creatie energie kunt laten stromen