Het Wilde Hart brengt je in de hoogste vorm
van dé liefde en creatiekracht; zij is een thuisbrenger

Welkom bij het Wilde harten Kompas!

Het Wilde Harten Kompas reikt je dagelijks de energie van de dag aan,
die als een kosmische hartslag, in een gelijksoortige cyclus, door jou heen werkt in de creatiespiraal.
Als jij weet wat de focus in elke dag vraagt, ga je flow ervaren, rust en komt de lach van het hart terug…
Ik neem je mee naar de essentie van het Wilde Hart wat in ons leeft, zij wil ademruimte, vrij zijn.
Zij is alles, zij is de wilde ziel in ons, zij IS.

Reizen met de hartslag van de kosmos ondersteunt je innerlijk kompas en maakt je een Soulsurfer

Met deze krachtige ondersteuning van de kosmos, zal het een diepgaande en reinigende periode gaan zijn waar we al ‘het oude’ gaan loslaten wat ons niet meer dient… We worden ondersteund om ons eigen leiderschap en de verantwoordelijkheid op te pakken voor onze levenskracht en levensvreugde. 

We gaan een Magische rit maken waarbij we worden uitgenodigd onwaarheden, angsten en begrenzingen, – onze oude huid – , af te leggen in de aankomende wavespells van levenskracht, waarheid, magie en opbloeiing.

Er gaat nu een periode starten waarin we de meest diepgaande schoonmaak tot nu toe gaan ervaren wat betreft ons eigen gebouwde imago en Status Quo. Het vraagt al onze aandacht, al onze tijd om hierin te blijven staan.

Transformatieprocessen
Zie het als een rups die een cocon spint en na een immense krapte zal uitvliegen in de transformatie van een vlinder. Het rupsenbrein weet niet dat het een vlinder gaat worden. Het volgt zijn instinct. Een transformatie gaat met een offer, zoals de rups zijn oude huid dient los te laten. Als vlinder vliegt het over dezelfde bloemen en planten, dezelfde lucht, dezelfde wereld, echter vanuit een vernieuwd en verhoogd perspectief. Dit is de reis van onze ziel. We hebben offers te maken om de reis aan te gaan, onze eigen transformatie te laten gebeuren, om daar waar we krapte, pijn en gedoe ervaren heling te laten gebeuren. Wij gaan een gelijksoortige krapte van coconnen voelen, de drang ervaren om nieuwe wegen te gaan bewandelen, vanuit eigen levenskracht, een innerlijk vuur, om onszelf opnieuw te gaan vinden in vormen wat nog zo onbekend is… Dit kunnen we aan als we het Wilde Hart aan de leiding laten en ons overgeven aan het proces wat wil gebeuren. Uit het hoofd, door het hart heen alles in jezelf gaan liefhebben. Het IS liefde wat aan het werk is, door jou heen.

 UITNODIGING

Dank voor je interesse in het Wilde harten Kompas.  Momenteel is de Soulsurfersreis gesloten voor deelname.
De reizigersbegeleiding van de ziel en het Wilde Harten Kompas geef ik momenteel alleen door in 1 op 1 sessies. In de toekomst komen er vast groepsbijeenkomsten, echter kan ik niet aangeven wanneer. Tevens stel ik mij beschikbaar om lezingen te geven als Storyteller over het Wilde Hart, de innerlijke reis met verdieping in de sprookjes, mythologie en wat we als voedsel voor onze ziel nodig hebben om thuis te komen. Indien je hier interesse als organisator en initiator in hebt neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

In de liefde voor het Wilde Hart in ons allen, Siska

Siska Kroondijk als reisleider

Het Wilde Harten Kompas is een samenvoeging van vele oude wijsheden, de Mayawijsheid, sprookjes en mythologische verhalen, kosmische weerberichten en is hierdoor een unieke samenstelling. Alle ingrediënten hebben mijn eigen leven begeleidt tijdens mijn innerlijke reis, die van start ging in december 2010 en nog steeds dagelijks mijn innerlijk kompas voeding geeft. Het werd een zoektocht naar mijn eigen essentie, waar ik terug ging halen wat er zolang niet kon zijn, wat ik als een geheim wegdrukte, om geliefd en geaccepteerd te zijn, mijn lichaam niet voelend… Het is de symboliek van de verloren botten van de Wilde Wolf in ons terug gaan halen uit de dorre woestijn, de uitgedroogde innerlijke landschappen in ons, er het hartslied over zingen en het vlees er weer terug aan laten groeien, om het zo opnieuw in je eigen ruggengraat te zetten en uit te spreken: Dit ben ik, helemaal, met alles, mijn intuïtie vertrouwend, mijn lichaam als kompas. Zij toont mij de weg waar het goed voelt, welke uitdaging ik aanga, elke keer geboortes gevend aan nieuwe creaties, nieuwe wegen verkennend…. in de tomeloze levensstroom.

Het bracht mij in mijn bezielde Leiderschap terug – de teugels opnieuw in handen, mijn leven vormgeven naar waar ik wil zijn, hoe ik wil zijn en waar ik helemaal kan ademen, mijn verenpracht kan openen. Dit is wat ik voor geven, vanuit mijn gevonden creatiekracht.

Het was een reis om mijn ‘oude’ carrière los te laten, o.a. als branding designer en fotograaf. Het was een geschenk om in te zien dat dit juist allemaal bij mij hoort als Levenskunstenaar. Alles blijft vanuit een vernieuwd perspectief. Zo kon ik mijn plek gaan innemen vanuit mijn zielskracht, vanuit licht werken, als storyteller en spiritueel mentor van het Wilde Hart, de Wilde Ziel, het Puur Zijn vanuit authentieke kracht, met een gereedschapskist vol met creatiekwaliteiten in design, fotografie, illustraties, beeldenmaker en storytelling! Het is als een magische toverbox!

Ik ben meegenomen in de creatiespiraal naar binnen om alles los te laten wat mijn levensstroom niet meer diende. Juist dit is de essentie van Het Wilde Hart: je schaduw transformeren naar kracht, in elke dag opnieuw. Elke dag draagt de kans om te groeien, van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.

De pijn in mijn ooit bloedende hart stuurde mij destijds op weg, net als het haperende en zieke lichaam wat tot mij sprak. Door de vage klachten ging ik op zoek. Ik moest. Ik werd gestuurd door La Loba, de oude Wijze die in ons leeft. Daarbij wilde ik de liefdeloosheid die ik mezelf aandeed én voorleefde aan mijn kinderen omdraaien naar ware liefde, al wist ik niet wat het dan wel was. Vanaf 2012 ben ik in het ‘niet weten’ gaan reizen en ben onderweg allemaal puzzelstukjes gaan verzamelen. Vanuit een hoger perspectief kan ik nu zo op heel mijn leven terug kijken en zie de creatie van mijn leven. Her-inneren is de groei naar binnen en heel worden met alles wat er ooit was, zo zo groeikracht aan het innerlijk zaad te geven vanuit intenties.

Het heeft de Kunstenaarsbezieling in mij bevrijdt, een diep verlangen om te creëren waar de liefde doorheen stroomt, waar een diepere bedoeling in is gegeven, met levenszin. Nu ik dit voluit leef, merk ik hoe alles samen komt en hoe het klopt, de hartslag klopt….. En de tijd klopt. Alles klopt.

In het ‘niet weten’ verblijven is de allergrootste uitdaging, steeds opnieuw, en toch… daar stroomt een mega grote creatiekracht die voorbij alle belemmeringen haar immense kracht toont: de universele kracht vanuit de kosmos, de lichtwezens, de engelen, de gidsen, de zielen van de dieren, de stem van de natuur….. Zij allen begeleiden onze ziel naar een tomeloze liefdesstroom…. Naar de bron van pure creatie… Naar Thuiskomen in het hart van alle harten…

Niets liever dan dat ik een reisleider ben naar dit Thuis, je innerlijk huis, waar je je hart verbindt met een groter hart, de bron, in het hart van alle harten…..
De plek waar jij met alles mag zijn, alles…. Het is een groot geschenk, een puur geschenk… Aan jezelf, door jezelf verworven.

Wil jij graag helderheid omtrent ‘gedoe’ in je leven? Zoek je opnieuw afstemming op je pad? Je kunt altijd een Soulsessie bij me boeken.

Ik verwelkom je graag met héél mijn hart,

In liefde, Siska