Verwarmende vertellingen

Verhalen binnen Verhalen

We hebben verhalen nodig die ergens dieper gaan dan het alledaagse, die je ergens aanraken waardoor je het gevoel krijgt alsof er een deken van warmte om je heen wordt geslagen.

Waar je een ‘Jaaaaaa’ van herkenning ervaart en weet dat dit in je eigen diepste spelonken van je ziel en innerlijke wereld ook zo is. Verhalen die schrapen over het bot van de resonerende pijn, maar nog meer in het hart roeren door de liefdesstromen die erdoor heen gaan… Ze zijn bijna zeldzaam… Ze gaan voorbij ‘bedachte theorieën, kennis, weten en het geleerde’… Ze zijn zo voelbaar, waar de woordenstroom tussen de regels door heen sijpelt, waar een dieper weten en herkenning wordt aangeraakt… Die vuurvonk, dat licht in jezelf… Dat je niet gek bent geweest, nu niet, en nooit zal zijn… Dat je gevoel wel degelijk klopte, je intuïtie altijd heeft gesproken.. Dat er iets in je spreekt, iets aanklopt met een waarheid die zo ongekend en onbemind is, maar wél in al je cellen roert… Daar neem ik je graag mee naar toe, daar kom je Thuis… Daar daal je in, in een moederschoot, in iets oers, als een geur van Thuis….

In deze liefde verwelkom ik je graag…

In liefde, Siska

Op deze pagina staan een aantal vertellingen vrij toegankelijk voor je om te beluisteren, scroll dan iets naar beneden…

Vertellingen Op Huis Gaan, nu in shop verkrijgbaar

Een reeks van 16 vertellingen + uitgeschreven teksten!
Thuiskomen in de Oermoederschoot, jouw Hoger Zelf, je zielsessentie, je pure eigenheid en innerlijke stem – Je innerlijke Bondgenoot en trouwe vriend(in)

Verdiepende reis naar pure Creatie, wat er wil ontstaan vanuit jouw eigen vuurvonk, en je meeneemt naar het archetype van de Oude Wijze, naar archetypische verhalen en hun verborgen boodschappen; allen dragers van inwijdingsverhalen naar Thuis, in de creatiespiraal van het leven: de mystieke groeireis van je ziel. Heling van je diepere zielswonden door het onderdak te geven, alles omarmend in je eigen liefdevolle oermoederschoot…. Met verdiepende uitleg van de boodschappen uit Roodkapje, Peter Pan, Doornroosje, Assepoester, Het meisje zonder handen, de boze wolf, en zoveel meer….   Een reis doorheen zelfliefde, de taal van liefde in al haar facetten, pure creatie energie, alchemie, transformatie…… lees verder

De kracht van helende cirkels

– Onderdak gevend aan alles in onszelf –

Als je een groep gelijkgestemden bij elkaar brengt die hun gevoelde pijn en diepe verlangens vanuit hun hongerende ziel niet meer wegduwen en hun Verhalen binnen Verhalen samen delen, dan ontstaat er een hele speciale en intieme sfeer waar rauwe en diepgaande emoties, die vaak tot op het diepst van het bot geschraapt hebben, in het licht van de maan omhuld en verwarmd. Hier stroomt de helende wijsheid vanuit de oermoeder energie. Zij weet dat het noodzaak is om alle vormen van gevoelens een naam van herkenning te geven in de warme schoot van ontvankelijkheid.

In de 13e vertelling uit de serie Verwarmende Verhalen neem ik je graag mee naar de kracht van helende cirkels….

Heel veel luisterplezier, en ik hoor graag je reactie op deze vertelling…

In liefde, Siska

Je vind alle tekst van deze vertelling in mijn blog via deze link