De ‘Earth Therapy Mat’ van Vibes UP

De Earth Mat van VibesUP heeft mijn energieniveau gigantisch verbeterd.

De Earth Mats zijn gemaakt van 12 edelstenen en verrijkt met een combinatie van essentiële oliën.
Deze matjes bevatten hele hoge energietrillingen (frequenties) die ze constant uitstralen. Door de matjes op het lichaam te dragen neemt deze snel de hoge trillingen op door het water in ons lichaam (wij bestaan voor 70% uit water).

Water en lucht zijn de meest vloeibare materies in en om ons heen die energie overdragen en vasthouden. Ons lichaam neemt daardoor heel snel deze hoge trillingen tot zich. De lucht om ons heen (ons huis) wordt ook gevuld met de hoge trillingen.

 • Uitermate hoge energiefrequentie (het is wetenschappelijk aangetoond door Kaitlyn (de founder) van VibesUp;
 • water in ons lichaam neemt deze frequentie snel op (denk aan Emoto met de ijskristallen en Janosh die ook met frequenties werkt);
 • Hoge frequenties stoten lage frequenties af;
 • Lage frequenties zijn o.a. emoties van angst, boosheid, onmacht, moeheid, verdriet etc, ziekte en stralingen van Wifi, computers etc.;
 • Hoge frequenties trekken juist hoge frequenties aan;
 • Hoog is positief; positieve energie komt naar je toe – het is als een magneet effect -;
 • Neutraliseert stralingsenergie van Wifi en andere stralingen; het zuivert je omgeving.

Door het opladen van jezelf door deze hoge energie stijgt je energieniveau.
Je krijgt meer focus en helderheid in je hoofd.

Het zijn in mijn beleving dan ook KRACHTPLATEN die je bij je draagt!

A SMALL NUTSHELL OF HOW VIBESUP WORKS (door Kaitlyn van VibesUP):

Gemstones and essential oils send out frequencies of energy attracting  back more of that same energy. This is similar to how a radio  works. Essential oils  fine tune the beneficial qualities of the gemstone, the liquid crystal coating amplifies that energy and the tiny gem spheres in the coating work like natural good energy batteries, regenerating themselves, delivering the energy on a deeper level, and are powerful enough to charge anything they are around with good, healthyenergy and at the same time clearing out non beneficial energies.

Het bij je dragen van krachtplaten doe je eerst voor jezelf. Doordat jij in je eigen energie komt vloeit dit langzaam door naar je omgeving. Jij bent alsmaar minder vatbaar voor de lagere energieën, waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten.

Earth Therapy Mat van VibesUP
Earth Therapy Mat van VibesUP
Earth Therapy Mat van VibesUP

De Krachtplaatjes heb ik aan meerdere mensen in mijn omgeving gegeven om te laten ervaren wat het bij hen doet. Een kleine impressie:

 • ze slapen beter;
 • gronding;
 • meer helderheid in hun hoofd, meer focus;
 • lichaam herstelt sneller na blessures en ongemakjes;
 • meer energie;
 • gevoel van in de flow zitten;
 • kalmte ervaren bij emotionele situaties;
 • warme voeten voor twee dagen na een voetenbad met Krachtplaat;
 • niet meer autoziek (misselijkheid wat ontstaat door geen gronding).

De Krachtplaten draag je op je lichaam, in je broekzak, bh, in het hoesje van je telefoon, onder je kussen, in je portemonnee, je tas etc…

Het materiaal van de Eartmat van VibesUP is ademend, niet persoonsgebonden (zoals losse edelstenen), de stenen versterken elkaar juist door de combinatie ervan en ze raken nooit uitgeput door de speciale samenstelling!

Deze Krachtplaten zijn net batterijtjes, ze laden onze energie op!

Slecht slapen

Het niet kunnen slapen komt vaak níet voort uit het feit dat je tomeloze energie hebt en daardoor klaarwakker in je bed ligt omdat het slaaptijd is en de wereld in stilte is.

Je ligt wakker door gedachten, je hebt juist geen rust in je hoofd. Het zijn de draken van de lagere energiefrequenties die je slaap verstoren.

De krachtplaat verhoogt je trilling en verdrijft als het ware de lagere energiegedachten. Je zult rust gaan ervaren en de slaap ontvangen die je nodig hebt. Goede slaap is de basis om de dag erna weer goed te beginnen, het is een oppepper voor je positieve stemming.

Het is dus een opwaartse spiraal in je energieniveau en het zal in alles gaan doorwerken.

Je proeft ook het verschil in eten en drinken als je het vooraf door de krachtplaat laat opladen met de hoge vibraties. De smaak wordt anders, zachter, voller, makkelijker door je lichaam op te nemen, omdat het is opgeladen met de hoge frequenties en de lagere heeft losgelaten.

Earth Therapy Mat van VibesUP
Earth Therapy Mat van VibesUP

Bestel een VibesUP kennismakingsplaatje in mijn webshop

Mijn persoonlijke ervaring

Mijn huis staat vol met produkten van VibesUp. Ik heb roaming piramides, armbanden, ringen, kettingen, gezichtscreme, deodorant, douche kop…. We slapen  op de matjes (aarden en ontladen van de dag), ze liggen in mijn koelkast en in de kasten bij mijn eten, draag ze om mijn waterflesjes heen, zitten in mijn telefoonhoesje, in mijn tas, portemonnee, auto, reststukjes zitten in de tuingieter… en op nog zoveel meer plekken….

De afgelopen jaren heb ik me heel erg verdiept in frequenties nadat ik in een zware burn-out zat en ik me gewaar werd van lagere energieën en hier niet een constant energetisch werk voor wilde doen. Eigenlijk ontdekte ik hoe hoogsensitief ik was en niet doorhad hoe ik mijn lijf aan het belasten was met het dragen van energie en emoties die niet van mij bleken te zijn. Het inzicht dat ik ‘alleen maar’ zorg hoef te dragen dat ik mijn eigen energie hoog houdt en steeds blijf verhogen, heeft veel rust in mij gebracht. Het is een ondersteuning. Het houdt mijn gewaarzijn allert waardoor al het andere innerlijk en energiewerk meer vloeiender gaat.

Je kunt op de website van VibesUp al hun produkten bekijken en hier ook zelf bestellingen plaatsen, klik hier.