[spb_column width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

‘Je leven is geen zelfverbeteringsproject, maar een vinden wie je eigenlijk al bent’

We zijn geboren met onze talenten en skills in ons. Het enigste wat we dienen te doen is ze te herkennen, erkennen, te aanvaarden, te omarmen en in het licht durven zetten. Hier zit vaak juist de angst, de angst voor je eigen licht.

Als de angst groter is dan het verlangen, gebeurt er niets.

Onze levensweg omvat dan ook vaak donkere periodes die lessen en kansen in zich dragen om het licht weer te zien.
Om op een gegeven moment niet anders te kunnen dan omhoog rijzen in je eigen licht, vanuit de kracht die je altijd al in je had, diep weggestopt.

 

[/spb_text_block] [spb_single_image image=”477″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” full_width=”no” lightbox=”yes” link_target=”_self” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/2″ el_position=”last”]

De naakte waarheid. Het zijn de zwarte parels van je ziel die je ware potentie in het licht brengen.

We zijn meer dan we altijd hadden gedacht.
Als je de stem van je hart hoort en vertrouwt kom je bij je zielsverlangen. Dan kun je je eigen pad gaan bewandelen vol verwondering, in contact met alles om je heen, zonder verwachtingen.

 

[/spb_text_block] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Branding
Waarom doe je wat je doet? Waarom ben je wie je bent? Waarom zit het in de vorm zoals het er nu uit ziet? Waarom is je bedrijf zoals het is? Hoe was het pad naar waar je nu staat? Past het nog als een fijn jasje om je heen of wringt het ergens? Kun je je medewerkers nog motiveren? Je partner? Kun je de kern van je bedrijf in een verhaal vatten? In jouw verhaal?
En nog zoveel meer vragen…. Met als doel: waar wil jij nu heen?

Het pad zal zichtbaar worden naar wie je werkelijk bent, je krijgt de handvatten om met deze inzichten elke nieuwe stap in je leven te zetten vol innerlijke rijkdom, zelfverzekerdheid, kracht, moed en openheid voor wat zich aandient.

Besef, de enigste die jouw licht kan laten schijnen ben jezelf.

Vormen en woorden zijn de boodschappers van emoties, ik noem het de vormentaal van het leven: de Kunst van het Leven.

[/spb_text_block] [/spb_column]