Krachtillustraties bij je eigen coaching toepassen

Er is steeds meer vraag om mijn krachtillustraties in te zetten tijdens of na sessies door coaches, therapeuten en bij groepstrainingen ed. Als je interesse hebt kun je mij een mail sturen en ontvang je een kortingscode die 44% geeft en die je in de shop kunt toepassen. Deze korting geldt dan voor alle illustraties (alle formaten) en de tekstkaartjes. Er is een minimale afname van € 77,- incl btw nodig (dit geeft een korting van € 33,88) en je betaalt wel de verzendkosten, afhankelijk van hoeveelheid (brievenbuspakket of pakketpost).

Wil je mijn illustraties graag in je praktijk ophangen om zo zichtbaarheid te geven aan mijn creaties, zonder verdere verkoop, dan kan ik je daar in tegemoet komen.

Winkelverkoop
Heb je een winkel waar je vindt dat mijn kaarten er helemaal passen? Dit is zeker mogelijk! Zelf verkoop ik ze zonder plastic zakje, maar misschien wil jij dat wel.
Als je interesse hebt kun je mij een mail sturen en ontvang je een kortingscode die je in de shop kunt toepassen, afhankelijk of je ze met een plastic zakje en eventueel een los tekstblaadje erbij in wilt ontvangen. Deze korting geldt dan voor alle illustraties en tekstkaartjes. Er is wel een minimale afname nodig.
De hangers hebben een minder hoge korting ivm de marge erop, net als de grote beelden. Indien je daar interesse in hebt ook graag contact en dan overleggen we de mogelijkheden. Hiervoor krijg je dan een aparte kortingscode.

Speciale afgestemde geschenkdoosjes na groepstrainingen

Het is mogelijk om speciaal afgestemde doosjes te laten maken met een krachtillustratie en een tekstkaartje, samen met een hanger of een edelsteentje. De doosjes zijn 2cm hoog, dus daar dienen we rekening mee te houden. Dit heb ik al een paar keer mogen verzorgen voor groepen en de ontvangst door de deelnemers was magisch! Het klopte voor iedereen! En ze waren allemaal anders…..

‘Wat kan ik je anders zeggen dan Dank je mooie lieve wijze Siska,  jij hebt de oervrouw in mij opgegraven… Ik ben je zo dankbaar’ (Gea)

You make so many people happy, it doesn’t mather what it sound and can’t stop watching how, what a beautiful artist you are’ (Anita)

‘Wilde Wieven Festival (Terschelling juli ’19) …. het veranderde mijn leven.. en als ik door iemand héél diep ben geraakt is het wel door déze prachtige maar vooral zachte wijze vrouw… Ik zeg niet dat het proces makkelijk is.. maar het gevoel wat ze me heeft gegeven heeft enorme een golf te weeg gebracht… en het is die golf die me weer doet leven… en daar horen alle emoties bij… van intens lief zijn tot bijna duivels boos… het is allemaal in mij… ‘ (Gea C)

‘Siska is een hele bijzondere mooie en zuivere lieve vrouw. Ze weet als geen ander precies de juiste woorden te kiezen, het ongeziene binnen in jou te raken en naar voren te brengen zodat het gezien en getransformeerd kan worden. Dankzij Siska ben ik in een snelvaart gegroeid.’ (Lucia)

‘De kaartjes. Of alles, waar je je toe voelt aangetrokken. Er is zo veel licht en magie in Siska haar creaties. En ook schaduw, maar, hey… we all know, in de tussentijd. Waar veel licht is, is ook schaduw, en die wil gezien worden. Dan kan er pas echte heling plaatsvinden. Siska is al zo vanzelfsprekend geworden voor mij. Ik raad haar vooral aan als tempelvrouw. Haar energieën zijn nogal magisch.’ (Agnes)