Klik hier om de PDF te downloaden

Supertof dat je het E-Book hebt aangevraagd!

Dit gebed kreeg ik als een helder inzicht na de dood van mijn opa. Mijn neef stond op de gang met zijn pasgeboren kindje in de kinderwagen….
In het moment waarbij ik de dood én nieuw leven beleefde, besefte ik hoe puur en onvoorwaardelijk deze baby nog naar het leven verlangd – niet wetende wat er gaat komen…. Ja, zo was ooit mijn opa ter wereld gekomen, zo was ik ter wereld gekomen….
Maar gut, dan word je halverwege je leven wakker en kijk je om je heen….. Is het uitgekomen?
En… wat kan ik nu wijzigen nu ik het gebed besef?

Ik wens je heel veel leesplezier! Ik zou het echt heel fijn vinden om te horen wat je van het E-book vond, of het ergens een snaar heeft geraakt waarbij je zegt JA, ik ga iets veranderen in mijn leven!

Lieve groet,

Bewaren

Bewaren

Bewaren