[spb_column width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Branding is het vinden van je eigen verhaal. Het bevat alles wat je weet wat er tijdens jouw reis van het leven is gebeurd. De wijsheid in onze cellen komt van alle pogingen en ondernemende stappen die we hebben gezet, onze tranen, onze toewijding, doorzettingsvermogen om door te gaan in het oog van elke storm tijdens onze reizen.

Succesvolle mensen vertellen deze reisverhalen. Niet alleen wat ze weten, maar ook hoe ze het hebben geleerd, met vallen en opstaan. Het zijn de verhalen van transformaties waar we als mens naar verlangen, omdat ze ons triggeren naar ons eigen kunnen en mogelijkheden. Als zij/hij het kan, kan ik het ook.

Succesvolle mensen zijn diegenen die als eersten gaan en zich kwetsbaar durven opstellen. Ze spreken vanuit hun eigen levenservaring. Ze leren hoe ze meester kunnen worden over hun oordelen, doorleven hun misstappen en transformeren dit naar hun kracht.

Je hoeft geen boeken meer te lezen vol met deze verhalen. Open je eigen boek. Kijk welke weerstanden je zelf hebt overwonnen, wat je staande hield, wat je de kracht gaf om door te gaan.
Deel je eigen verhalen met anderen, recht uit je hart. Dit is authentiek in het leven staan. Je niet meer anders voordoen dan wie je in wezen bent en nu aan de oppervlakte wilt laten komen. Besef: als jij open gaat, zal de ander ook openen en kun je geschenken gaan ontvangen.

Een aantal inspirerende vragen:
– Ben je zelf ooit veranderd of geïnspireerd door het verhaal van een ander?
– Wat zou jij doen als je over superkrachten zou bezitten en alles mogelijk was?
– Als je een documentaire zou mogen maken, waar zou deze dan over gaan?
– Wat is succes voor jou? Wanneer is iemand in jouw beleving succesvol?

Ook jij kunt jouw leiding naar succes starten, beginnend bij je eigen leven, je eigen teugels in handen nemend. Je koers uitzetten met een visie waar je heen wilt reizen. De diepgang aangaan om je eigen blokkades voor deze reis boven water te laten komen.

[/spb_text_block] [/spb_column]