[spb_column width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”2/3″ el_position=”first”]

Jutten bij laag water doet je de parels in de duisternis vinden

Het kunstwerk ‘De zwarte parels’ staat voor mijn leven, besef ik na de realisatie ervan. Het symboliseert mijn levensreis.

‘Ik worstel en kom boven’

De paarden staan symbool voor de innerlijke kracht, de pure schoonheid van hun ziel en de aanwezigheid in het Nu. De kolkende beweging is de tijd; tijd is niet lineair, maar juist een cilinder werking die in de energie van de Tsolkin zo goed voelbaar is. De tijd verdiept en geeft de mogelijkheid het alsmaar van een andere kant te belichten, waarheid is altijd in beweging, altijd. Rijzen in het volle bewustzijn dat hoe meer is weet, hoe meer is besef wat ik niet weet. De zwarte donkere grotten en mijn draken hebben mij de schoonheid van de pijn laten zien: de zwarte parels van het leven.

Ik wil je inspireren de pijn te omarmen, het heeft je gemaakt wie je nu bent en gebracht waar je nu staat in jouw leven.
Van overleven naar écht voluit leven!

Today I Rise! Niet morgen, maar nu.

[/spb_text_block] [spb_single_image image=”534″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” full_width=”no” lightbox=”yes” link_target=”_self” width=”1/3″ el_position=”last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Ik ken de pijn waar velen in verkeren, ik ken het verdriet wat je meesleurt naar een diepe diepte. En ik weet dat – alleen als je het oordeel over de pijn loslaat,  je deze pijn als een gegeven kunt gaan zien, een feit, niets meer, niets minder – je werkelijk kunt gaan loslaten.

Loslaten betekent niet meer blijven verlangen naar iets wat er is geweest of wat had kunnen zijn.

BE THE CHANGE

Sta jezelf nu toe te kiezen voor het luisteren naar je hart, de fluisteringen van je ziel.
Hoe mistig het ook zal zijn, heus, vertrouw erop dat er licht komt, van binnen uit, vanuit jezelf, als jij de moed vindt.

Zonder angst voor het onbekende pad, kun je ook geen moed tonen’

Angst is onderdeel van het leven. Het geeft je juist kracht. Het is de weerstand in het ‘momentum’, zoals Wayne Dyer dit noemt. De waarheid komt aan het licht wat het ego niet fijn vindt: ‘de leugen zal worden ontmanteld’.

‘Wanneer we angst niet langer als onze vijand zien, kan hij ons niet meer intimideren of verraden’

Kies voor de oprechtheid, echtheid en eerlijkheid naar jezelf.
Laat nu de schone schijn van je leven vallen.
Laat het doek vallen van de poppenkast die gespeeld wordt.
Neem de regie over van je eigen leven. Alleen jij kunt dat!

Wacht niet tot de dood aanklopt en je beseft dat je niet naar jezelf hebt geluisterd, maar juist naar de stemmen van anderen. Deze heb je dan meer waarde toegekend dan je eigen stem.

Besef dat wanneer je vanuit je hart leeft, je zoveel meer hebt te geven dan je je voor kunt stellen. Het is nieuw, het is nog onbekend en ‘onbekend maakt onbemind’ (een gezegde wat boekdelen spreekt). Sta open om het nieuwe toe te laten, zonder oordeel. Voel, ervaar, bevraag, zoek, experimenteer en vind je eigen waarheid!

Voorbij de angst kun je je kansen gaan grijpen, waardoor je niet alleen meer zelfvertrouwen ontwikkeld, maar ook je angst als een vriend gaat herkennen.

Angst is er om ons te waarschuwen voor mogelijke blokkades en gevaren onderweg, het leert ons soepeltjes aan te sluiten bij dat wat IS en geeft ons de kans te dansen met de steeds afwisselende golven van de getijden van het leven dat kunstig, bewust en uiteindelijk vol vreugde wordt geleefd!

[/spb_text_block] [spb_single_image image=”146″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” full_width=”no” lightbox=”yes” link_target=”_self” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/spb_column]