Het is mijn innerlijke vuur om anderen te inspireren naar hun eigen creatievermogen

Als inspirator, illustrator en spiritueel mentor deel ik spirituele waarden en wijsheden, toon ik de weg die je kunt bewandelen met je wilde hart aan de leiding, waar je je wilde instinctieve natuur er weer kunt laten zijn, volop en helemaal, om zo een bedding te creëren waar je zorg draagt voor je eigen veiligheid en heilige ruimte.

 

Pijn en onvrede maken ziek doordat ze de levensstroom in je lichaam blokkeren en je uit je eigen hart halen.. Als je beseft dat je lichaam de boodschapper van je ziel is, ga je anders naar de signalen van je lichaam luisteren. Begrenzing vanuit zelfliefde, in zachtheid naar jezelf, is de bron naar werkelijk genezen. Dat ik destijds pijn, onvrede en klaagzangen onbewust toeliet door niet te kunnen begrenzen, omdat het mij niet was geleerd, bracht mij op het pad van grenzen leren aanvoelen. Het werd een reis van spiritueel ontwaken en diepe wonden helen van al dat wat ooit pijn had veroorzaakt door de liefdeloosheid voor mezelf. Hier ontdekte ik mijn werkelijke kernwaarden en ben hierin gaan durven staan, diep geworteld om voorbij elke weerstand mijn vleugels uit te slaan.

In de liefde voor jezelf de leiding over je leven terugnemen is de ware genezing op zielsniveau.

Het heeft mij een Soulsurfer gemaakt met het Wilde Hart aan de leiding en het leerde mij de taal van de liefde te ontrafelen, verstaan en opnieuw doen spreken. Het is mijn innerlijke vuur om anderen te inspireren naar hun eigen creatievermogen, om zelf verantwoordelijk te gaan zijn voor de uitkomst van hun leven. Aan het einde van de streep zijn we alleen onze keuzes. Hierover gaat mijn eerste boek ‘De kus van Quinta’ wat in 2018 zal uitkomen.

Alles gaat veranderen als je een keuze gaat maken en JA gaat zeggen tegen je eigen leven! Daar vind je de flow, overvloed, rust, overgave, vreugde, passie, dankbaarheid, vertrouwen, diepe innige verbindingen die je stralende ogen geven, een open glimlach en een tomeloze energiestroom! Daar stroomt de pure creatie.

Liefdeloosheid toelaten in je leven, erkenning van goed genoeg zijn zoeken buiten jezelf, buigen voor de behoeften van een ander, niet kunnen begrenzen, geen ‘nee’ kunnen zeggen, altijd klaar staan voor een ander, niet genoeg geld durven vragen voor je werkzaamheden als je een eigen bedrijf hebt…. Ik heb het ooit allemaal gedaan. Zo onbewust… Toch blijf ik dankbaar voor waar ik ben geweest. Ooit. Het heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Iemand die inziet dat zacht zijn voor haarzelf het meest grote geschenk is, in verbinding met je eigen prachtige kern een verbinding met iedereen om zich heen aan kunnen gaan – in zo’n allesomvattend veld van liefde. Hier is compassie, vergeving, koestering voor al het mooie in de ander.

Het heeft mijn werkwijze verandert als Designer, fotograaf en creatieve manifestator. Ik kies voor bezielde vormgeving, Soulful Art, Soul Fotografie, Soul Food en Soul coaching. Waarde toevoegen aan de creatie energie van mijn klanten, het in de taal en energie van mijn klanten vormgeven is het mooiste wat ik schenken en aan hun klanten. Zo ben ik onderdeel van een rimpeleffect. Hier voel ik verbinding met een groter veld en daar wil ik zijn.

Fotografie is voor mij verhalen vertellen van de creaties van anderen. Of het nu een portret is, een bruiloft, een familie samenzijn, een theaterproduktie, een event of natuur en dieren; alles heeft een verhaal. Het is levenskunst. Door mijn gave om in het veld in te tunen maak ik elke keer opnieuw prachtige foto’s die een herinnering vast leggen voor altijd. Ze zijn gevuld met puurheid, het moment, chemie, het mooiste licht, details, intimiteit en de blijheid van het hart.

Ik ben een reiziger, een kluizenaar én een mensen-mens. Ik kan ware verbindingen aangaan als ik ook mijn eigen tijd en alleen zijn respecteer. Daardoor ben ik een veel fijner mens geworden. De stilte toelaten, mijmeren, een beetje omrommelen heeft mij bijzondere creaties en diepe inzichten gegeven. Het is voorbij de prestatiedrang gaan en mijn eigen verwachtingen. Meer in overgave zijn en tevena alert blijven als het hert met haar gewei hoog in de afstemming. Mijn kronieken (levensverhaal) herschrijven zich regelmatig door nieuwe inzichten. De rode draad vol pijn én liefde wordt helderder. Als storyteller deel ik mijn reisverhalen en gevonden wijsheden vanuit de spirituele dimensies. Ik voel me oprecht en ten diepste verbonden met een groter veld die na de ‘Kus van Quinta’ in januari 2011 mijn leven overhoop haalde en me thuis bracht in de ‘bedoeling van mijn leven’: thuiskomen in mezelf en de liefdesstroom.
Als je je durft over te geven aan het leven zelf, aan iets groters, aan het nog niet wetende, dan stap je in een stroming die je als vanzelf antwoorden gaat aanreiken.

Wat ben ik intens blij en dankbaar dat ik ben ‘gestuurd’ vanuit een hoger weten om nu te zijn waar ik ben. Het is een pad van herinneren en je eigen wijsheid weer verwelkomen. Hier mensen in meenemen tijdens coachingssessies en het online Wilde Harten Kompas is zo intens dankbaar om te geven. Het is een lichtje naar thuiskomen in het hart van alle harten, het hart van moeder aarde, de tomeloze liefdesstroom.