Hier staat mijn boek voor je klaar!

Mijn dank is groot dat jij met mij mee wilt lezen! Er zullen nog een paar keer revisies komen. De downloadlink plaats ik steeds opnieuw op deze pagina.  Ik wil je vragen steeds de laatste link te lezen. Deze opent in je browser. Hier kun je de PDF dan eventueel downloaden. Kun je de PDF vandaag niet lezen, kom dan de dag dat je het wel kunt lezen terug en lees dan nieuwste versie.

De rode draad blijft gelijk, echter voeg ik teksten toe, omschrijf iets net anders en….
De perfecte titel, die alles vangt, zal nog even een reisje zijn….

Veel leesplezier!

Met een lieve groet,

Siska

Klik hier om de PDF te openen

Ontvang je al mijn Spirit Bird brieven?

Spirit Bird Elixer is voer voor onze innerlijke wolf, onze verborgen wilde natuur

Zij die ons ‘s nachts wakker houdt door de jammerende liederen over lang vervlogen landschappen. Zij wil gehoord en begrepen worden, we hebben naar haar te luisteren, we hebben haar boodschappen te ontrafelen.

Meld je aan voor het elixer voor je ziel, laat je psyche vullen waar zij om smacht!

Je innerlijke wolf is verbonden met je innerlijke kompas, je intuïtie, zij brengt je thuis in je innerlijk huis!
Zo kun jij overal thuis zijn.

Ja, ik meld me aan
Voornaam

E-mailadres


WILD HEARTED WOMAN

Ik vertegenwoordig de gemartelde creatieven en levenskunstenaars, zij die niet willen stoppen om hun WILDE HART te volgen en te tonen, maar juist door de pijn heen gaan rijzen in hun kracht, de roep hebben gehoord en hun zielsverlangen nu werkelijk willen leven, Zij die het leven voluit willen leven, als noodzaak, omdat ze niet anders kunnen! Mijn roep is hen te bevrijden uit gouden kooien, liefdeloosheid en hen wakker te kussen in de liefde voor het Wilde Hart! Wij zijn het waard! Wij hebben onze innerlijke autoriteit op te pakken, te gaan staan voor onze heiligheid! En creators van ons eigen leven gaan zijn!

Volg Spirit Elixer op FACEBOOK