Portretfotografie op locatie

Locatie: nader te bepalen
Datum: volgens afspraak

Tijdsduur: Visagiste ± 45/60 min, fotografie ± 45 minuten, afhankelijk van pakket.
Je kunt altijd een persoonlijke sessie bij mij boeken. Er zijn af en toe dagen dat ik zelf een locatie kies waar meerdere klanten zich op kunnen inschrijven.
Personal Branding fotografie met volop aandacht voor detail!
Er zijn 3 pakketten waar je uit kunt kiezen:

* Prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven.

PORTRET SESSIE LIGHT

Een setting met variaties van houding /stand /kleine kledingvariatie
– Tijdsduur 30 minuten
– Eigen haar & make-up
– ± 20 foto’s op 1200 x 1200 pixels (afmeting ruimschoots voldoende voor social media gebruik en normale fotoafdruk 10x15cm)
2 foto’s Hoge Resolutie naar keuze

€ 89,- *

PORTRET SESSIE LIGHT SPECIAL

Wisselende settings met variaties van houding /stand /kleine kledingvariatie
Make-up door visagiste
– ± 20 foto’s op 1200 x 1200 pixels (afmeting ruimschoots voldoende voor social media gebruik en normale fotoafdruk 10x15cm)
2 foto’s Hoge Resolutie naar keuze
€ 169,- *

PORTRET SESSIE BRIGHT

Voor stellen en gezinnen
– Wisselende settings met variaties in houding en standen, waarbij ik tussendoor vooral ‘in het moment’ foto’s maak – de spontane interacties.
Dit pakket is voor gezinnen en stellen – hier wordt iedereen samen en ook deels alleen gefotografeerd. Hoe meer mensen in een portret, hoe meer kans dat er geknipt en geplakt dient te worden voor het mooiste eindresultaat. Prijs is exclusief deze fotobewerkingen (15,- per foto, per gezicht)
– ± 70 foto’s op 1200 x 1200 pixels (afmeting ruimschoots voldoende voor social media gebruik en normale fotoafdruk 10x15cm)
4 Hoge Resolutie foto’s naar keuze

€ 159,- *

* Prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven.

Visagie geeft je een heerlijk moment om je zelfvertrouwen en schoonheid van binnenuit te laten komen.

De visagisten zijn Hendrika en Veronika, beiden al jaren ervaren visagisten én gevoel voor styling.
Of je nu weinig of veel ervaring hebt voor de camera, het is altijd superfijn. Het is een groot cadeau wat je in de foto’s terug gaat zien.
Kom met een verzorgd kapsel op de set. Er kan zeker aandacht aan je haar worden geschonken in het finetunen, echter zijn ze geen haarstyliste.
Je fotograaf is Siska Kroondijk
Fotograferen is een tweede natuur voor mij. Naast het zelf fotograferen heb ik vanaf mijn 20e jaar als fotomodel gewerkt met topfotografen. Ik stond in ‘de keuken’ en leerde steeds meer de fijnere kneepjes van deze vakmensen door alert te zijn tijdens elke opdracht. Daarbij weet ik als geen ander hoe spannend het is om voor de camera te staan. Door het modellenwerk mocht ook vaak met kindmodellen werken, die ik vooraf geruststelde en vertrouwd liet maken met het ‘spelletje’ wat we dienden te gaan spelen. Dit is een natuurlijk talent in mij wat ik doorgeef tijdens mijn eigen shoots. Als jij mij vertrouwt, heeft de camera geen geheimen meer voor je. Bij elke shoot ga ik op zoek naar de magie en unieke uitstraling die iemand in zich draagt. De puurheid, het charisma en de verbinding tussen personen vind ik elke keer de fijne uitdaging in mijn werk als fotograaf. Uiteindelijk vertel ik een verhaal over innerlijke schoonheid die zich uiterlijk laat zien. Het is een heel dankbaar vak. Een mooie foto is het grootste geschenk voor de stroom van liefde en erkenning van je pure Zijnsenergie.
Meer details
Wil je extra foto’s op groot formaat? Ze zijn altijd na te bestellen voor € 7,50 per foto. Wil je de hele shoot in HR beelden? Dan biedt ik je daarvoor een super voordelige prijs. Je krijgt de foto’s in kleur. Extra fotomontages gaan op na calculatie.
Wil je graag op een locatie gefotografeerd worden? Of heb je zelf een publieke locatie op het oog? Misschien weet je meer mensen die ook een fotoshoot willen, zo kun je mijn reiskosten delen. Er kan ook de mogelijkheid onstaan dat ik er een pop-up event van maak.
Heb jij een mooie winkel of een event en wil je portretfotografie aanbieden voor een leuke prijs? Vraag dan naar de mogelijkheden. Vaste klanten van kledingwinkels vinden het bijv supertof om in hun eigen winkel met de nieuwste collectie op de foto te komen. het genereert extra klantenbinding en vaak extra verkoop van kleding.
Het kan ook in interieurwinkels, kapsalons etc. Er is zoveel leuks te bedenken om hier iets mee te doen! Ik denk graag met je mee.

Lieve stralende groet van Siska.