Welkom bij de reis waar ik je meeneem door het sprookje van Het Lelijke Eendje

Jij stapt in mijn gratis reis waar ik het verhaal van Het Lelijke Eendje ga delen.
Met de diepe onderliggende betekenis.
Wie is er niet met dit sprookje van Anderson opgegroeid? Hij wist in 1850 al het gekwelde kind in ons met dit verhaal te vangen.
Ik neem je mee door de diepliggende boodschap in dit verhaal!
De inspiratie haal ik uit het boek ‘De Ontembare Vrouw’ van Clarissa Pinkola Estés, samengesmolten met mijn eigen doorleefde avontuur als ‘Lelijk eendje – Rebel voor het Leven’. Dit sprookje is ook mijn levensverhaal. En misschien ook wel jouw levensverhaal.

We hebben verhalen nodig die onze vele verhalen ontrafelen. Vooral pijnverhalen brengen ons terug in ons hart.

Vraag je maar eens af:
Wie is er nu eigenlijk lelijk?
Het eendje?
Of zij die iets van het eendje vinden?

Hoe wordt je die zwaan? Geloof je dat je een zwaan bent?

Het is géén verhaaltje voor het slapen gaan….. Nee, dit sprookje kust je wakker in je krachtige Wilde Hart!
Zij toont je waar je eigen wijsheid ligt verborgen! Waar jij je mag losrukken uit de bestaande structuren om nu te kiezen voor jouw eigen vrijheid!

Oja, dit verhaal raakt je Love Rebel energie aan!
Laten we starten! Check je mailbox en ENJOY THE RIDE!!!!

Met een Wildhearted groet,

Siska

WILD HEARTED WOMAN

Ik vertegenwoordig de gemartelde creatieven en levenskunstenaars, zij die niet willen stoppen om hun WILDE HART te volgen en te tonen, maar juist door de pijn heen gaan rijzen in hun kracht, de roep hebben gehoord en hun zielsverlangen nu werkelijk willen leven, Zij die het leven voluit willen leven, als noodzaak, omdat ze niet anders kunnen! Mijn roep is hen te bevrijden uit gouden kooien, liefdeloosheid en hen wakker te kussen in de liefde voor het Wilde Hart! Wij zijn het waard! Wij hebben onze innerlijke autoriteit op te pakken, te gaan staan voor onze heiligheid! En creators van ons eigen leven gaan zijn!

Volg Spirit Elixer op FACEBOOK

Ontvang jij mijn Spirit Bird Elixer al? Je kunt je hiervoor aanmelden via deze link. Deze staat helemaal los van de reis die maandag start.
Echter de essentie is helemaal hetzelfde! Losbreken uit liefdeloosheid en je Wilde Hart aan de leiding zetten!
Elke dag oprechte, open en verhelderend Elixer die je Wilde Hart en innerlijke vuur aanwakkert!

Ja, ik meld me aan
Voornaam

E-mailadres