Over SIska

Ik ben een nieuw platform aan te creëren waar ik mensen wil gaan inspireren naar een leven vol bezieling, vreugde en bewustwording, voorbij de waan van de dag en de poppenkast van het leven gaan zien en begrijpen. Inspiratie om vanuit de liefde voor jezelf, vanuit de punt van je hart je zielenpad te gaan bewandelen.

Authentiek zijn in al je kwetsbaarheid, zichtbaarheid, openheid, puurheid, je waarheid en visie gaan uitstralen.

Elke dag is een feest waar je zelf de slingers ophangt beseffende dat niet elk feestje even leuk is.
Hoe ga je om met de diepe dalen die je tegenkomt?
Welke vragen kun je jezelf stellen om helderheid te krijgen in ‘waarom je doet wat je doet”?
Grenzen kun je pas aangeven als je weet waar je voor staat. Sta je op je eigen plek of op die van een ander?
Als je weet wie jezelf bent, geeft dat sturing aan wat je doet en niet doet. Dan weet je wat goed voelt voor je en wat niet. Om je eigen vorm te vinden én te gaan leven is het belangrijk om te weten wie je bent, welke kernwaarden er voor jou toe doen. Het is de diepere laag in jou die richting geeft aan wat jij wilt.
Jezelf zijn zorgt voor vrijheid. Je laat je niet meer beïnvloeden door je omgeving.
Je blik naar binnen brengen ipv naar buiten. Het beïnvloed de manier hoe jij jezelf wilt voeden, verrijken, leren, welke mensen en welke energie jij om je heen wilt hebben.
Hoe meer je beseft wat goed is voor jou, dan kun je ook meer gaan staan (wortelen) voor hoe je wenst dat anderen met jou omgaan. Het dieper wortelen waardoor je in je eigen kracht komt te staan. Je kent je mogelijkheden en grenzen. Vanuit de begrenzing kun je juist je volle potentieel ontwikkelen. Je kunt dan kiezen voor groei boven zekerheid: rijzen in je eigen kracht!

En daarbij: HUMOR! Lachen om onze zoektocht naar perfectie, om onze misstappen en de waan van de dag!

We zijn allemaal prachtig perfect in onze imperfectie!

 

Mag ik je gaan inspireren via mijn nieuwe website welke binnenkort online komt?
Meld je aan voor de Inspiratie post via deze link en blijf zo op de hoogte!
Ik verheug me er op!

… dat je met je werkelijke authentieke verhaal het beste uit je leven kunt halen.

… dat je vanuit je eigen vertrouwen juist vertrouwen krijgt vanuit je omgeving. Door jezelf te vertrouwen, ten diepste, geeft het je levensvreugde.

dat de weerstanden die we voelen in ons leven, er niet zijn om ons te dwarsbomen (zoals velen het zo wél ervaren), maar er juist zijn om ons te leren hoe er mee om te gaan.
‘Het maakt niet uit WAT je meemaakt, maar HOE je ermee omgaat’

… dat een betere wereld begint bij jezelf, in je innerlijke wereld; De kracht zit in onze gedachten.

… dat wij allemaal zoveel schoonheid in ons hebben wat we aan onze buitenwereld mogen tonen en dat angst ons hierin tegenhoudt.

… dat wij zelf helemaal zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen welzijn, onze gemoedstoestand, onze stroom van liefde om en door ons heen. Het is de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedachten. Gedachten hebben kracht.

… in de universele krachten die ons willen ondersteunen op deze aarde om onze zielen te laten groeien naar de beste versie die in ons verborgen zit. Dit toestaan, ons ervoor openen brengt ons in de Flow van het leven en schenkt ons innerlijke vrede.

… om de verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen, door je gedachten en zienswijze te gaan ontmaskeren, zodat je alsmaar dichter bij jezelf komt in jouw hartskern.

… om je schoonheid niet langer te gaan verbergen, maar juist de moed laten vinden om je werkelijke wezen te laten schitteren: je eigen podium op te gaan, de regie in handen te nemen, de teugels op te pakken, aan het roer van je eigen leven te gaan staan.

… naar de kracht die je in je hebt om elke storm te trotseren op de hoge golven van emoties, om je eigen vuurtoren te worden, op het punt in je hart te vertrouwen, zodat je je eigen licht kunt zijn als het donker is.

… naar de liefde voor jezelf, naar volledige acceptatie van wie jij helemaal bent. Dat je trots op jezelf mag zijn als je in de spiegel kijkt, jezelf kunt vergeven voor dat wat je ooit hebt gedaan of juist niet hebt gedaan. Dat je een keuze hebt in elk moment in het Nu.

… om in het NU -elk moment nu- te gaan leven. Dat je in het nu je verleden kunt herschrijven door de kracht van je gedachten, door te spreken dóór je hart; het is als het ‘walk your talk’ als werk in uitvoering.

… om de leugens te ontmaskeren, om je innerlijke criticus, het spelletje van de poppenkast te gaan stoppen en juist je eigen rol aan te nemen in het spel wat ‘leven’ heet.

… naar de overvloed die er voor ons allemaal is; de overvloed aan liefde, vriendschap, relaties, rust, welvaart, ruimte, vreugde, lichtheid en geld.