Spirit Bird Elixer is voer voor onze innerlijke wolf, onze verborgen wilde natuur

Zij die ons ‘s nachts wakker houdt door de jammerende liederen over lang vervlogen landschappen. Zij wil gehoord en begrepen worden, we hebben naar haar te luisteren, we hebben haar boodschappen te ontrafelen.

Meld je aan voor POWER SOULTALK, laat je psyche vullen met het elixer waar zij om smacht!

Want zij brengt jou thuis! Spirit Bird Elixer is de inspiratiebron waaruit de online Soulsurfersreis is geboren.

Ja, ik meld me aan
Voornaam

E-mailadres


WILD HEARTED WOMAN

Ik vertegenwoordig de gemartelde creatieven en levenskunstenaars, zij die niet willen stoppen om hun WILDE HART te volgen en te tonen, maar juist door de pijn heen gaan rijzen in hun kracht, de roep hebben gehoord en hun zielsverlangen nu werkelijk willen leven, Zij die het leven voluit willen leven, als noodzaak, omdat ze niet anders kunnen! Mijn roep is hen te bevrijden uit gouden kooien, liefdeloosheid en hen wakker te kussen in de liefde voor het Wilde Hart! Wij zijn het waard! Wij hebben onze innerlijke autoriteit op te pakken, te gaan staan voor onze heiligheid! En creators van ons eigen leven gaan zijn!

HET GESCHENK VANUIT DE AFSTEMMING OP JE WILDE HART

Een Wild Hearted Women stapt in een stille kracht waar het pad van de waarheid haar stuurt, in contact met de zachte liefde voor haarzelf….

Als een Lichtkrijger voor de Ware Liefde stap je in geduld en gelijkmoedigheid, je ziet ieder ander in wie deze is – en niet is.

Je stemt elke keer opnieuw af op hoe je je wilt voelen en wat jij aan de wereld kunt schenken met jouw energie, jouw Zijn en jouw eigen hartslied.

Je creëert je leven vanuit de liefde voor jezelf, je toont jezelf helemaal, je remt jezelf niet meer af, je kiest elke keer opnieuw voor de hoogste vorm van puurheid en eigenheid.

Je hebt mensen om je heen die je droom en hartsverlangen begrijpen en kunt goed omgaan met mensen die anders naar jouw levens intenties kijken.

Je bewaakt een innerlijke rust, blijft gefocust op je eigen koers, jouw eigen reis.

Je hoort het verlangen wat anderen bij je neerleggen en je weegt het elke keer opnieuw af of het ook bij jouw kernwaarden past, in hoe jij je wilt voelen.

Je kiest voor veel eigen tijd, om op te laden, te mijmeren en in te dalen in jouw verlangen hoe jij in liefde wilt leven.

Je wijst niet anderen als schuldige aan, maar pakt elke keer je eigen verantwoordelijkheid op.

Jij zorgt zelf dat je leven wordt vervuld, jij zorgt met je energie dat je een baan hebt waar je helemaal kunt zijn, een bedrijf runt waar jouw unieke en authentieke energie in voelbaar is, je draagt zorg voor het welzijn van de mensen om je heen die jij een warm hart toe draagt.

Je voelt je verantwoordelijk hoe jij in je trouwheid naar jezelf anderen inspireert ook trouw te zijn naar zichzelf.

Je kent de taal van de liefde en je spreekt deze zuiver en sprankelend.

Je bouwt zelf aan je fantastische toekomst door steeds in het nu af te stemmen op waar je heen wilt en welke stappen daar nu voor nodig zijn.

Je bent je eigen held <3

Join the Littekenclan – Breek vrij uit oude stramienen en geloofsystemen – durf WEIRD – REBELS & WILD HEARTED te zijn!

Bewaren

Volg Spirit Elixer op FACEBOOK