• Verlang je naar authentiek ondernemerschap?
 • Wil je naar de kern van je eigen WHY en missie?
 • Je eigen goud laten zien?
 • Jouw verhaal in woord en beeld omzetten?
 • Inspiratie om het (nu) anders te gaan doen?
 • Zoek je de ‘Haute Couture jas’ die helemaal uniek voor jou gemaakt is?

En… als je een huisstijl wenst – welke staat voor het huis dat je zelf bent – zodat je thuis bent in je eigen huis, in je eigen stijl, in je onderneming; ja – dan kan ik wel eens de juiste creatieve persoonlijkheid voor je zijn.

Mijn bedrijf ‘Siska Kroondijk – The Art of Branding’ is ontstaan om mijzelf aan te bieden als inspirator, coach en creatieve spirit, waarbij ik klanten ondersteun in de zichtbaarheid van zichzelf en via hun authentieke onderneming; zowel in Business Branding als in Personal Branding. Hierbij voel ik me de beeldend kunstenaar, om in de co-creatie de juiste vorm met de juiste woorden te creëren. Het zichtbaar en tastbaar maken van de WHY, de missie en de bedoeling (van het bedrijf) geeft een fundering in elke stap in de marketing.

In mijn beleving is Authenticiteit de keuze om verandering toe te laten, alleen nog maar jezelf laten zien, wie je bent, wat je heeft gevormd, vanuit je eigen reisavonturen de wereld instralen.

Het pad naar Authentiek onder-nemen is de reis naar binnen erkennen en omarmen. Authentieke ondernemers voelen een missie die een groter geheel dient, het is de innerlijke criticus bewust herkennen en toch onbevreesd en moedig je stappen zetten in dat wat je drijft. Dit is een dagelijkse taak. Hier ben je jezelf alsmaar opnieuw aan het bevragen. Persoonlijk zou ik niets anders meer willen; het houdt mij in mijn onbevangenheid bewust door het leven dansen.

Als Branding Designer vertaal ik je authentieke verhaal naar het juiste beeld en woord, zodat je je hun eigen vuurtoren in de juiste vorm zichtbaar krijgt én dit naar buiten kunnen stralen.

Als Grafisch Designer en Fotograaf kan ik ook werkelijk creëren wat je nodig hebt om zichtbaar te worden. De creatieve toepassingen de juiste symbolen, beelden en woorden geven. Denk hierbij aan marketing-elementen waaronder:

 • LOGO’S & HUISSTIJLTOEPASSINGEN
 • BROCHURES, MAGAZINES, FLYERS
 • WEBSITES (in WordPress)
 • E-BOOKS
 • PRESENTATIES (Keynote & Powerpoint)
 • DRUKWERKBEGELEIDING

Branding Coaching – Achter elke ondernemer zit een mens, een persoonlijkheid. Hoe je als mens bent, vormt je onderneming. Ik begeleid je op het pad naar de ontdekking van je eigen kracht en eigenheid. Niet meer naar buiten kijken, maar juist naar binnen.
Het gevoel wat je wilt door laten stromen in je bedrijf vertaal ik naar een huisstijl, jouw huis waar je je thuis voelt, naar de vormgeving van je website en eventueel naar de social media.

Ooit is het idee van een ondernemersdrive ontstaan vanuit een intuïtief gevoel, een weten waarvan je niet weet waarom je het weet. Terug naar deze kern, of juist vanuit deze kern de (nieuwe) onderneming in het licht brengen, zichtbaar voor je klanten; daarbij ben ik graag jouw kompas, de coach, de inspirator, de aanmoediger, de supporter en het vangnet als je valt.

Ik laat je je kompas opnieuw ontdekken, waardoor je je eigen routekaart ontrafelt en volle koers vooruit kunt in je eigen ondernemings-spirit

Ja is een goed woord.
Ja geeft beweging.
Ja geeft moed, een sprong over je eigen schaduw heen.
Ja zegt ‘vooruit, je kunt het, je kunt niet falen en niet verdwalen.
Je kunt niet van je pad af zijn, je bent altijd ergens’.
Ja laat oude ervaringen wegzinken in de donkere poel van de verleden tijd, de lei is schoongeveegd.
De weg is het doel.
Ja is het begin.

Wie weet ontmoeten we elkaar!

 

Siska verstaat de kunst om je na te laten denken over de diepere boodschap van zowel jezelf als je bedrijf en dit te vertalen in passende beelden. Ze weet te verrassen en in goede dialoog te komen tot een eindresultaat waar je zelf helemaal achter staat.

De combinatie van commercieel talent, een sterk ontwikkelde mensenkennis én haar talent voor kunst en vormgeving, maken dat ik Siska meer dan van harte kan aanbevelen!

Thom de Ruiter, Escope BV
De afgelopen jaren heb ik Siska veelvuldig gevraagd haar diversiteit aan creativiteit “los te laten” op de diverse kleine en grotere projecten die speelden. Haar passie voor het vak komt in alles wat ze doet terug. Door de korte informele lijnen is het snel schakelen en ben ik meer dan tevreden met de resultaten.
De juiste sfeer neerzetten en de juiste snaar raken… dat is waar het om gaat en die kunst verstaat Siska als geen ander!
Jacob Mink, ABC Adamas