Het Wilde Hart brengt je in de hoogste vorm
van de liefde en creatiekracht

Ons Wilde Hart wil geleefd worden, voluit, helemaal en totaal…
Het is het diepste verlangen wat ons in alles drijft.

Zij is het vuur wat ons zuivert van het ego bestaan,
zij ontmantelt de maskers waar we geleerd hebben ons achter te verbergen,
ons in te houden, te gedragen naar oude normen en waarden
die helemaal niet dienend zijn voor het creatie proces
wat ons wil openbreken in volledigheid.

Eenmaal je hart geheeld, kan het niet meer gewond raken

Je kunt alleen nog maar wagenwijd open staan…
Je bent niet meer te raken, doordat je geworteld bent in een dieper weten, een thuis,
gedragen door de wijsheid van je Wilde instinctieve Hart die je stuurt vanuit een innerlijk kompas.
Zo ben je overal thuis, wagenwijd, jezelf als rots in elke branding van het leven zelf.
Daar is de dans… met het donker en het licht… Daar klopt het hart in het hart van alle harten….

“With your heart open, it is not possible to be overwhelmed.
The heart can open infinitely to accommodate anything and everything.
Only the mind can be overwhelmed. Only the emotions can be overwhelmed.
But your soul, your whole being at a higher frequency cannot be overwhelmed by life.”

– From the 36th Gene Key, the Gift of Humanity

Soulsurfen

Als een Soulsurfer ga je varen met je innerlijke kompas aan de leiding. Je verzamelt moed om te springen, door gevoelde angst heen. De branding van het leven is er en jij kunt meebewegen op de kadans van het leven zelf. Soulsurfers balanceren op hun zilveren lijn waar ze hun waarheid blijven bevragen, hun ziel blijven voeden met elixer wat hun rijper, voller en helderder van geest maakt. Soulsurfers laten hun wilde ziel er zijn, die niet te vangen en niet te bekaderen is. Zij leeft in het Wilde Hart – het hart wat een Thuisbrenger is in het hart van alle harten.

Ons Wilde Hart wordt gedragen door onze innerlijke wilde instinctieve natuur, welke Clarissa Pinkola Estés onze innerlijke wolf noemt in het boek De Ontembare Vrouw. Zij is La Loba, de Wolfsvrouw, de Oude Wijze in ons.

Een gezonde vrouw heeft veel weg van een wolf: zij is robuust, vol levenskracht, leven schenkend, zich bewust van haar territorium, inventief, loyaal, zwervend. Maar raakt een vrouw gescheiden van haar wilde natuur, dan wordt haar persoonlijkheid schraal, zwak, schimmig en spookachtig. Als het leven van een vrouw wordt gekenmerkt door stagnatie en verveling, is het de hoogste tijd dat de wilde vrouw te voorschijn komt, die de scheppende functie van de psyche de delta bevloeit‘. (De delta: de delen die er zo lang niet konden zijn, de diepe oceanen die uitgedroogd zijn en zolang niet gehoord en begrepen zijn….)

Dagelijks reizen met het Wilde Hart als kompas

Dagelijks reizen met het Wilde Hart als kompas ondersteunt de moed, vertrouwen en daadkracht om alle vormen van regenbuien, frequentiestijgingen, eb- en vloedbewegingen, huidvernieuwingen, afsterven van ego delen, rouwprocessen en het planten van nieuw zaad.

Er is een creatiespiraal van 260 dagen, onderverdeeld in 20delen van 13 dagen: dit is de Maya kalender. Dit kun je zien als een DNA streng waarlangs je een innerlijke groei maakt en steeds opnieuw nieuwe creaties geboren laat worden (260 dagen is 9 maanden, de duur van een zwangerschap). De 20 kernzegels van de Tzolkin kalender, de 13 tonen en de kleuren van de vier seizoenen hebben allemaal een bijdrage in de creatie van ons leven. Wij zijn onze eigen creators.

‘Het gaat er niet om wat je hebt meegemaakt, maar hoe je ermee omgaat’
‘You are the Change’
‘Jij bent het op wie je hebt gewacht’

Het hele leven draagt cyclussen, wat je ook in de astrologie ziet, de maancyclussen, in de Tarot kaarten (Grote en Kleine Arkana). Sprookjes en mythologische verhalen dragen archetypen in zich en juist deze leven allemaal in ons. Deze archetypische betekenis vind je ook weer in de Tzolkin terug, met een lichte en schaduwzijde. Elke dag draagt de mogelijkheid om de schaduwzijde te transformeren naar het licht. We mogen JA zeggen tegen onze angst, onzekerheid, twijfel, pijn, radeloosheid, grootsheid, kracht, aangeboren talenten, levenslessen etc. De Ja is zo krachtig! Als je alles er laat zijn, kun je juist door je hart heen op weg gaan, keer op keer. Dit draagt de creatiespiraal in zich.

Heiligheid en veiligheid als basisfundering

– Je leert begrenzen in zachtheid
– Je lichaam ga je weer vertrouwen als spreekbuis van je ziel
– Je intuïtieve gaven mogen er weer helemaal zijn (deze heb je altijd al gehad)
– Je leven ga je bevragen vanuit je essentie en zo stap je in eigen creatiekracht. Keer op keer.
– Je gaat je innerlijk huis helemaal bewonen én bewaken door haar te zuiveren van lekken en stoorzenders.

Dit doe je door dagelijks afstemwerk. Dit is creatie. Hier stap je in je bezielde leiderschap.

Elke dag ontvang je illustraties bij het uitgebreide schrijven, zodat je extra makkelijk kunt afstemmen op de energie.

Na de afstemming in de ochtend laat je het los.
Dan zit het in je onbewuste. Je gaat in Kairos tijd onderweg met de kompas aan de leiding.
Pas aan het einde van de dag kijk je terug en aanschouw je wat er klopte, anders kan en wat een pluim verdient. De illustraties zijn een extra krachtig baken. Je kunt ze uitprinten en bij je afstem dagboeken bewaren, of juist een plekje op je altaar geven.

De rode draad

Je gaat een rode draad van liefde ontdekken en je bidboek helderder krijgen. Je bidboek ontstaat vanuit dagelijks schrijven op de frequentie van de dag. Je ontvang een vraag en daar geef je op dat moment antwoord op. Zo ontvouwt zich als vanzelf je bidboek. Het zijn affimatieve teksten, hoe jij je wilt voelen, wat je kernwaarden zijn, hoe jij de liefde wilt leven en zoveel meer. De wet van Wederkerigheid staat hierin geschreven: wie je bent zie je in de reflectie van een ander. Wat jij wilt ontvangen ga jezelf zijn, zo ga jij deze frequentie leven en wordt je de magneet voor gelijkgestemden, zielenfamilie en omstandigheden die jouw hart vervullen van vreugde.

We reizen in een cyclus van 13 dagen, stellen het doel vast op toon 1 en reizen door alle tonen via themazegels richting toon 13, waar we verankeren wat we in een deel van ons hebben verhoogd in onze energie. Creatie gaat traag. We gaan elke dag bewuster leven, onze landkaart lezen en het verleden helen. We breken uit oude stramienen en zelfgebouwde kooien. We betreden het leven waar we Puur onszelf kunnen ZIJN, omdat we weten wat dit ons schenkt: een tomeloze levensstroom.

Hierbij deel ik de kosmische energie, de werking van de volle en nieuwe maan in onze eigen diepe oceanen. Het is het meest magische kompas om mee te reizen in de krachtige energie die er vanuit de kosmos op ons af komt. De Tzolkin kalender past hierin perfect en precies. het klopt. Het hart van de kosmos klopt in ons hart aan. Doe jij open?

Je Wilde Hart brengt je thuis in het nieuwe land
Waar je open bloeit, je haren vrij laat wapperen in de wind,
Je huid gaat glanzen en je ogen zullen sprankelen
Je heupen wiegen op je eigen pure hartslied
Je volgt je innerlijke kompas vol vertrouwen
Zij is een thuisbrenger in het hart van alle harten

Het geschenk van je Wilde Hart

Pijn en onvrede maken ziek doordat ze de levensstroom in je lichaam blokkeren en je uit je eigen (wilde) hart halen. Als je beseft dat je lichaam de boodschapper van je ziel is, ga je anders naar de signalen van je lichaam luisteren. Begrenzing vanuit zelfliefde, in zachtheid naar jezelf, is de bron naar werkelijk genezen. Dat ik destijds pijn, onvrede en klaagzangen onbewust toeliet door niet te kunnen begrenzen, omdat het mij niet was geleerd, bracht mij op het pad van grenzen leren aanvoelen. Het werd een reis van spiritueel ontwaken in de ware liefde en bezield leiderschap erkennen, waardoor ik diepe wonden heelde van al dat wat ooit pijn had veroorzaakt door de liefdeloosheid naar mezelf. Het heeft mij geheelde littekens gegeven die mij herinneren waar ik ooit ben geweest en niet meer wil zijn, met stuurkracht om sindsdien als Soulsurfer de golven van het leven voluit te leven.

In de liefde voor jezelf de leiding over je leven terugnemen is de ware genezing op zielsniveau.

Mijn innerlijke reis heeft mij een Soulsurfer gemaakt en leerde mij de taal van de liefde ontrafelen, verstaan en opnieuw doen spreken

Het is mijn innerlijke vuur om anderen te inspireren naar hun eigen creatievermogen, om zelf verantwoordelijk te gaan zijn voor de uitkomst van je leven. We zijn allemaal de creator van ons eigen geluk. We kunnen echt alles zijn als we de moed verzamelen alles in ons te gaan omarmen. Heel zijn met alles, je donker en je licht. De dans is de creatie zelf en juist daarheen neem ik je zo graag bij de hand.

Alles gaat veranderen als je een keuze gaat maken en JA gaat zeggen tegen je eigen leven, je eigen hart! Daar vind je de flow, overvloed, rust, overgave, vreugde, passie, dankbaarheid, vertrouwen, diepe innige verbindingen die je stralende ogen geven, een open glimlach, dansende haren en een tomeloze energiestroom!

Reis je mee?

Als Soulsurfer stap je in de hoogste vorm van de liefde, je gaat je ware Zelf ervaren en léven, waardoor er mensen je leven binnenstromen die je helemaal kunnen ontvangen om wie jij bent, totaal, tot in je prachtige kern.
Niets meer inhouden, teveel zijn of je niet genoeg voelen…


Hoeveel tijd heb je vrij te maken om deze Soulsurfersreis aan te gaan?

Minimaal ± 0,5 uur tot 1,0 uur in de ochtend en ± 30 minuten aan het einde van de dag.

Leestijd / meditaties / vertellingen per week ± 2 uur.

Hoe meer tijd je aan de reis zelf geeft, hoe meer je terugkrijgt.

Ervaringen van Soulsurfers:

‘Door de soulsurfers reis kom ik thuis in mezelf en sta ik mezelf toe unapologetic te zijn over wie ik ben… pure Joy(ce)! Soms spannend, vaak leuk, vooral onomkeerbaar en als het kwetsbaar of eenzaam voelt, geeft Siska thuis en staat voor me klaar. Een warm bad, dagelijks voedsel voor de ziel, herkenning en gezien worden. Er is nazorg en humor.’ Joyce

‘Ik ervaar het Soulsurfen als voeding voor mijn hart en ziel. Elke dag als ik een bericht ontvang en de verdiepende stof lees in de online bibliotheek maakt mijn hart een sprongetje, het raakt me en geeft me verdieping. Alles wat je schrijft samen met de tekeningen en handreikingen over de dag zelf, de affirmaties, de meditaties, de verhalen, de werkboeken zijn voor mij onbetaalbaar. Mijn hart is vol liefde, warmte en dankbaarheid en ontroering voor de Soulsurfersreis die ik maak.  Door elke dag in mijn bidboek te schrijven krijg ik steeds meer helderheid en bewustwording en kom ik steeds meer thuis bij mezelf.’
Susan

 ‘Het is verpletterend raak hoe sommige thema’s precies in periodes worden aangeraakt die jij beschrijft. Hier met jou over praten, het belichten en mijn eigen rode draad hierin vinden geeft me rust. Je helpt me ook met mijn Branding en schrijft met mij aan mijn eigen verhaal voor mijn bedrijf. Ik bloei open in wat ik nu wil aantrekken als ideale klanten, durf mezelf nog meer te tonen en ervaar dat ik zoveel gelukkiger wordt – want het werpt echt vruchten af. Hoe meer ik uitspreek en leef naar wat ik wil verwelkomen, hoe gemakkelijker zware energie (klanten die niet bij mij passen) wegglijden. Begrenzen gaat gemakkelijker. Een ‘nee’ uitspreken, maar ook opkomen voor mijn eigen belang zonder me nog extreem op te winden. Ik ervaar gewoon meer rust van binnen en vertrouw veel meer op de grotere sturing en de juiste tijd voor alles. Wat had ik dit graag eerder geweten. Ik vind het ontzettend fijn dat jij naast me staat Siska!’

‘Ik word geraakt door de Tzolkin, de dagkin met toon en zegels. De tekeningen die erbij zitten spreken rechtstreeks tot mijn ziel. Ik print de meeste tekeningen uit om ze in de huiskamer te plaatsen zodat ik ze door de dag kan zien. De aanvullende teksten en filmpjes raken mij, brengen me nog meer helderheid en word het nog duidelijker voor mij. Elke dag neem ik de tijd om in mijn bidboek te schrijven. Uiterlijk doe ik niet veel op dit moment, maar innerlijk gebeurt er veel in mij. Bij het verhaal ‘zeehondenhuid zielehuid’ werd ik diep geraakten de tranen stroomden over mijn gezicht. De werkboeken blijf ik elke keer weer terugpakken en lezen.’

Het leven is te waardevol om het als los zand door je vingers te laten glippen

 Praktisch

Alle werkboeken staan in een online bibliotheek. Jij kunt direct starten met al het beschikbare materiaal.
Toegankelijk op je mobiel, waardoor je altijd kunt inloggen om te lezen en te luisteren.
Via de mail ontvang je elke dag post met de energie van de dag: dit is SOULFOOD.
Alles gaat via de mail en komt in de online bibliotheek.
Je eigen innerlijke reis maken doe je in eerste instantie alleen. Je kunt een persoonlijk VIP traject met mij doen, waarbij ik je uitgebreid begeleid en coach, naast het Wilde harten Kompas. Hiervoor maak ik een persoonlijk plan voor je. Interesse? Neem dan even contact met me op.

Er zijn af en toe Soulsurfers workshops met speciale thema’s. Als Soulsurfer krijg jij hier een korting van 50% op.

Wat heb je nodig bij de start?

Bij de start heb je twee A5 schriften nodig en eventueel een map om de mail en digitale e-boeken uitgeprint te verzamelen. Een koptelefoon voor de meditaties en luistertips is erg fijn. Vragen? Stuur mij gerust een berichtje en dan neem ik contact met je op.

Bij puur samenzijn stroomt de creatie en liefdesenergie,
wat we allemaal diep van binnen verlangen!

Weer dansen op de golven van het leven,
de diepte niet schuwen,
want je weet dat je opnieuw zwarte parels gaat vinden,
nog meer delen van jezelf gaat opschonen,
je energie nog helderder en puurder maakt.

Het is de dans van het leven,
de dans met het donker,
waar de dichter en het gedicht samenkomen….
Ja, daar is het stralende licht en mag alles er Zijn.

Ik zie je graag dansen en het leven weer voluit beminnen, omdat je hier het allerleukst bent!

Wilde Harten kompas

Een reis in de creatiespiraal  ★ met online bibliotheek

Elke dag energiejournaal ★ Facebook groep ondersteuning ★
(Maandabonnement)

Ja, ik ga meereizen voor € 33,-

De Soulsurfersreis is als coaching af te schrijven-  excl btw € 27,27

Voor wie is het Wilde harten Kompas?

Als je herstellende bent van een burn-out en inziet dat er meer is, een grotere stuurkracht in jezelf leeft en hier gehoor aan wilt geven.
Als je de tekens vanuit de kosmos (engelen, gidsen) beter wilt snappen.
Als je in een innerlijke reis met jezelf bent belandt, een wake-up call hebt gekregen en het roer wel moet omgooien.
Als je je zo anders voelt als anderen, je verstoten en eenzaam voelt, hooggevoelig bent en hier moeilijk mee om kunt gaan.
Weet dat hooggevoeligheid betekent dat je reeds verbonden bent met je wilde instinctieve hart! Hier juist mee om leren gaan maakt je een krachtig en bezield mens.
Als je niet meer weet wat de liefde nog is, een gewond hart hebt en dit wilt gaan helen.
Als je je zielemaatje wilt gaan vinden. Om zichtbaar te gaan zijn voor jouw tweelingziel(en) en je zielenfamilie dien je jezelf helemaal in je authentieke kracht te gaan zetten, je eigen pure licht voluit te laten stralen, zodat je daardoor vindbaar bent. Zolang je jezelf niet volledig opent en heelt in al je blokkades en ego-delen laat bestaan, zal de ontmoeting met deze ware liefde niet gaan plaatsvinden.
Als je je geroepen voelt tot iets waardoor je het roer dient om te gooien. Je wilt vanuit je ziel gaan leven en werken, vanuit je eigen onderneming en zoekt een reisbegeleider om door de dualiteit van het leven heen te reizen.
Als je wilt leren begrenzen. Weer ‘nee’ kunnen zeggen,  je energie bewaken en een ‘ja’ aan je hart gaan geven.
Kinderwonden uit je jeugd wilt helen. Je kleine jij vindt juist genezing op zielsniveau door dagelijks reizen met het Wilde harten Kompas en de vele boeken en meditaties in de bibliotheek. Persoonlijke begeleiding is mogelijk.
Als je verlangt weer te gaan spelen, te dansen en de magie van de Wet van Aantrekkingskracht, de Wederkerigheid wilt doorgronden en zelfreflectie niet schuwt.

Als je een liefdespartner zoekt die je helemaal kan omarmen in wie jij helemaal bent, dan is dit zeker een fantastische reis, want je gaat tomeloos aantrekkelijk worden voor de persoon die al zo lang naar je op zoek is!