He Siska, ik wil hier graag bij zijn!

WORKSHOP ‘Omarm je hart’ op donderdag 1 juni

In deze workshop neem ik je mee naar de zachtheid van je hart, waar je een bedding gaat aanleggen waar jij je heilig en veilig zult voelen, je kernwaarden vinden en erin laten zinken en wortelen, waardoor je in je hartsverlangen gaat staan. Het is een innerlijke reis waar jij je zwanenvleugels gaat herinneren en de eerste stappen zet vanuit de liefde naar je eigen hart, in vertrouwen, met je Wilde Hart aan de leiding.

‘Burn-out – Burns out the old’ was mijn lijfspreuk uiteindelijk in de diepe beerput waar ik inviel in 2013. Ik was terechtgekomen in mijn innerlijke chaos…. Wat mij uit deze chaos haalde geef ik jou graag mee in deze workshop met verhalen naar de liefde voor jezelf, je warme nest, neerdalen in de liefde voor jezelf. Een fundering gaan bouwen voor je Koninklijke Paleis, met jezelf als begrenzer aan de deur. Waar ga je ‘nee’ tegen zeggen, waar ga je een ‘hell yeah’ aan geven? Het is het pad van jouw waarheid gaan bewandelen, vanuit je nieuw hervonden fundering. Je eigen back-up in je ruggengraat, je wortels diep verankert, zacht voor je eigen ‘birdy’ hart. Ik inspireer je graag naar je prachtige authentieke stralende licht deze middag op een super mooie locatie!

Wat ga jij ervaren met deze workshop?
In deze workshop gaan we o.a. werken met: geleide meditaties, reflectie- en visualisatieoefeningen, opstellingen, mindfulness, energiewerk en andere werkvormen. Je gaat je fundering ervaren, afdalen in je eigen baken, zodat je je sterker en zelfverzekerder voelt om te gaan stralen vanuit jouw authentieke kern. Ik deel het mythologische verhaal ‘Het lelijke Eendje’ en ‘Het Wilde Hert – de kosmische antenne van onze intuïtie. Ik leer je communiceren met je innerlijke stem, zodat je nog beter kunt afstemmen op je innerlijke kompas.

Deze dag respecteren we ieders heilige ruimte. De groep blijft klein en vertrouwd. Het is fijn om in een groep samen te zijn, waarin iedereen als een individu aanwezig is. Voor energie- en opstellingswerk werken we in 2 of 3 tallen. Je hoeft geen ervaring met dit alles te hebben, het is juist een kennismakingsreis in mijn methode van inspireren naar zelfliefde en terug in je authentieke kracht stappen.

Locatie Hindeloopen, Welgelegen Accomodatie, in de tuinkamer aan een open patio. Bereikbaar met trein en bus.
Aanvang 13.30 uur tot 16.30 uur (inloop 13.15 uur)
Genoeg koffie, thee, appeltaart en water.
Na afloop is er gelegenheid voor napraten en reflectie met mij en de groep op de buitenplaats met een drankje en een hapje. Indien het mooi weer is kunnen we een plons in het natuurzwembad maken naast de boomgaard! Zwemkleding meenemen dus!
Wil je blijven slapen? Dat kan bij Cobie; ze heeft keuze uit prachtige originele en bijzonder slaapgelegenheden! Zie link verderop op de pagina.

Prijs € 47,- incl BTW.

He Siska, ik wil hier graag bij zijn!

Wat heb je nodig om in je authentieke kracht te gaan stappen?

Om uit te vliegen (uit je comfortzone te gaan) dien je je eigen BACK-UP te gaan zijn, je eigen moederschoot én ruggengraat te zijn om zo als de prachtige zwaan die in jou zit haar vleugels uit te laten slaan! Als Branding Expert weet ik dat onze grootste kracht ligt in het voluit leven van de liefde en je creatiekindje voluit een podium te geven: jouw bezieling – jouw roeping! Dit lukt alleen als je vanuit een veilige haven kunt afzetten.

De mythologische vertelling van Het lelijke eendje draagt de symboliek van jouw HARTSVERLANGEN, wie je eigenlijk het allerliefst wil zijn, helemaal, totaal, allesomvattend… in die liefde en zachtheid voor jezelf.
Zolang je blijft buigen, maak je het OFFER door te schikken voor de wereld om je heen… Het offer waarbij je eigenlijk ‘lelijk‘ tegen jezelf doet.

In de WORKSHOP geef ik je inzichten hoe jij vanuit zachtheid voor je birdy hart je innerlijke Zwaan in het volle licht kunt gaan zetten: jouw ware potentie… Zodat jouw hart wagenwijd kan stralen, in veiligheid en zuiverheid….

Welgelegen Workum Accommodatie (B&B en camping)

Lange Leane 11, 8711 HK Workum (nabij station Hindeloopen, bereikbaar met bus)
Eigenaresse Cobie Harkema heeft van een oude stopboerderij een prachtige landelijke mediterraanse sfeer gecreëerd met haar talent in styling, creativiteit en vindingrijkheid. Haar tuinkamer is licht, vrolijk en superfijn van sfeer. Het ligt aan een binnenplaats waar we in een prive-setting van de vele zithoekjes kunnen genieten, rondom een vijver en de prachtige planten en bloemen die ze er heeft staan. We zullen ons er als een ‘God in Frankrijk’ voelen!
Indien je wenst kun je er in een van de vele slaapgelegenheden vooraf overnachten en na de workshop heeft Cobie de mogelijkheid om verse pizza’s voor je te bakken.
Als het mooi weer is kunnen we een plons in het prachtige natuurzwembad naast de boomgaard maken. Neem je zwemkleding voor alle zekerheid dus mee!
Na de workshop is er tijd voor nakletsen met mij en met de groep.

Klik hier om de website van Welgelegen Workum te bezoeken

We hebben verhalen nodig om helder te krijgen welke verhalen we in onszelf dragen.

We zijn meer dan één verhaal. We hebben verschillende stromingen in ons. Aan de buitenkant tonen we vaak een heel ander verhaal als wat we in onze onderstroom met ons meedragen. Geheime gevoelens, die we verborgen houden, want als we die gaan delen voelt het alsof er een beerput zal opengaan. Dat we verstoten zullen worden. Soms ben je al gevlucht uit pijnlijke relaties. Voel je je alleen en afgewezen. Of heb je je net bevrijd uit een ‘gouden’ kooi gevoel. Er is niemand om je heen die je nog begrijpt. Je voelt je verbannen uit een wereld waar je zolang hebt geleefd en dacht dat je daar gelukkig zou zijn – voor altijd.

Deze verhalen zijn ook mijn verhalen. Ik heb mij ook verstoten gevoeld. Soms voel ik me nog wel eens f*cking alleen, maar ik weet: ik kan en wil alleen nog maar mezelf zijn, zonder maskers, puur en helder, en blijf daarom het pad van mijn waarheid bewandelen, omdat daar mijn energie licht stroomt. Ja, het is soms zwaar, omdat ik elke keer opnieuw mijn eigen back-up heb te zijn. Eigen liefde is het begin. Van alles. Daarom heet mijn workshop Omarm je kleine lieve kwetsbare en gepijnigde vogelhartje, om je wonden te gaan verzorgen. Jij bent het waard. Juist omdat ik WEET hoe zwaar het kan zijn, wil ik er voor je zijn, met MIJN VERHALEN, omdat zij je inspireren naar de wijsheid om ze om te zetten naar HET LICHT, daar waar het nieuwe mag groeien, waar de tranen van herkenning, authenticiteit of diepe ontroering de bevruchting zijn van nieuwe landschappen.

Lees hier nog meer over het Lelijke Eendje verhaal