Stap in de diepere wijsheid van de werkelijke boodschap van mythologische verhalen

Het Lelijke Eendje is niet zomaar een verhaaltje ‘voor het slapen gaan’…
Nee, dit verhaal kust je wakker in je Wilde Hart, om je heimelijke diepe droomverlangen achterna te gaan!

Voel jij je een ‘vreemde eend in de bijt’? Voel jij je anders dan anders? Wordt je verstoten door familie, vrienden en je omgeving omdat je bent gaan kiezen voor jezelf? Voel je je aangevallen door deze keuze? Je hart doet pijn, liefdespijn…..

Hoor jij een roep, snap je het niet, maar wil je deze toch volgen? Het verhaal neemt je mee over de landschappen waar je wakker gekust wordt in de wereld waar ze iets van jou vinden. Zij die lelijk tegen jou doen, doordat ze je niet kunnen zien in wie jij helemaal bent!

Ik ben een Storyteller.

We hebben verhalen nodig om helder te krijgen welke verhalen we in onszelf dragen.

We zijn meer dan één verhaal. We hebben verschillende stromingen in ons. Aan de buitenkant tonen we vaak een heel ander verhaal als wat we in onze onderstroom met ons meedragen. Geheime gevoelens, die we verborgen houden, want als we die gaan delen voelt het alsof er een beerput zal opengaan. Dat we verstoten zullen worden. Soms ben je al gevlucht uit pijnlijke relaties. Voel je je alleen en afgewezen. Of heb je je net bevrijd uit een ‘gouden’ kooi gevoel. Er is niemand om je heen die je nog begrijpt. Je voelt je verbannen uit een wereld waar je zolang hebt geleefd en dacht dat je daar gelukkig zou zijn – voor altijd. Deze verhalen zijn ook mijn verhalen. Ik heb mij ook verstoten gevoeld. Soms voel ik me nog wel eens f*cking alleen, maar ik weet: ik kan en wil alleen nog maar mezelf zijn, zonder maskers, puur en helder, en blijf daarom het pad van mijn waarheid bewandelen, omdat daar mijn energie licht stroomt. Ja, het is soms zwaar, omdat ik elke keer opnieuw mijn eigen back-up heb te zijn. Eigen liefde is het begin. Van alles. Daarom heet mijn workshop Omarm je kleine lieve kwetsbare en gepijnigde vogelhartje, om je wonden te gaan verzorgen. Jij bent het waard. Juist omdat ik WEET hoe zwaar het is, wil ik er voor je zijn, met MIJN VERHALEN. Je bent zo niet alleen!

Over de diepere essentie van dit sprookje bied ik nu workshops aan: Omarm je ‘birdy’ hart

Dit is een eerste kennismaking met mij, Siska, en ervaar je wat ik je meegeef in mijn online betaalde platform, waar ik mensen inspireer en verdieping geef naar hun eigen moederschoot, hun eigen back-up, hun eigen moeder en vader, om te rijzen in hun authentieke kracht, vanuit hun hervonden intuïtie en eigen wijsheid. Het gaat om elke keer opnieuw om gewaar-zijn, de taal van de liefde ontrafelen, waar je uit liefde bent voor jezelf. Ook al voelt de wereld pijnlijk, gemeen en afstandelijk, het gaat erom hoe jij er mee omgaat. Het is het spiegelpad met een constante zelfreflectie hoe jij je wilt voelen, waar jij de liefde ervaart, borg staan voor je eigen innerlijke welzijn, onafhankelijk van een ander. Ja, het wordt als egoïstisch ervaren, de grootste allergie bij veel mensen. Toch heb je koorden door te hakken, hierbij zullen altijd spaanders vallen, en het is niet aan jou meer wat de ander ermee doet als ze geraakt worden door een spaander. Dat is hún eigen verantwoordelijk. Begrenzen is hier de kern. Je zelf veilig houden, jezelf heilig maken. De tijd nemen om je wonden te helen, van waar jij ooit niet in liefde was naar jezelf.

Lees er meer over via deze link

Loslaten…. en je eigen fundering gaan vinden – om zo te gaan uitvliegen in wat JIJ NU VERLANGT.

Ik neem je mee naar de zachtheid van je hart, waar je een bedding (fundering) gaat aanleggen waar jij je heilig en veilig zult voelen door te begrenzen, je kernwaarden gaan vinden en hierin gaan wortelen, waardoor je in je hartsverlangen gaat staan. Je gaat je zwanenvleugels herinneren en de eerste stappen zetten vanuit de zachtheid naar je hart, met je Wilde Hart aan de leiding.

Het Wilde Hart staat voor je natuurlijke instinct, je intuïtie, waar jij weer volledig op gaat vertrouwen. Zie het als een lijntje wat even verstoord was en waarvan de leiding weer hersteld wordt.

Klik hier voor meer informatie over de workshop ‘Omarm je ‘birdy’ hart

Wil je ook Spirit Bird Elixer in je mailbox?

Elke dag elixer voor je ziel, om je Wilde Hart te voeden? Meld je hier dan aan en ook hier start een reis naar de velden waar je het Wilde Hart kunt vinden.

Ja, ik meld me aan
Voornaam

E-mailadres


Je vind Spirit Bird Elixer ook op FACEBOOK

In dit vlog vertel ik over over de fundering die we nodig hebben voordat we uit onze COMFORTZONE kunnen gaan, en ook dat het er niet om gaat wat jouw klant nodig heeft, (lees partner, liefde, kind), maar wat jij nodig hebt, om je lied te laten horen, jouw creatie energie te laten stromen. Als je je alleen op je klanten focust, wat zij willen cq nodig hebben, verlies je je creatie energie (wat vraagt de markt versus wat heb jij te geven vanuit jouw essentie). Hier kreeg ik vragen over. Deze wil ik graag toelichten om meer helderheid te geven in wat de ESSENTIE VAN CREATIE ENERGIE IN JE BEDRIJF kan zijn, waar je alleen vruchtbaar succesvol bent als je je omringd met passende klanten. Dat doe ik in mijn blog ‘Ik ben een ambassadeur voor mijn klanten’.

I AM A WILD HEARTED WOMAN

Ik vertegenwoordig de gemartelde creatieven en levenskunstenaars, zij die niet willen stoppen om hun WILDE HART te volgen en te tonen, maar juist door de pijn heen gaan rijzen in hun kracht, de roep hebben gehoord en hun zielsverlangen nu werkelijk willen leven, Zij die het leven voluit willen leven, als noodzaak, omdat ze niet anders kunnen! Mijn roep is hen te bevrijden uit gouden kooien, liefdeloosheid en hen wakker te kussen in de liefde voor het Wilde Hart! Wij zijn het waard! Wij hebben onze innerlijke autoriteit op te pakken, te gaan staan voor onze heiligheid! En creators van ons eigen leven gaan zijn!