De magische kracht van de roze olifant

De roze olifant is een metafoor voor wat jij vanuit je aandachtigheid wilt laten groeien en uitdijen in je leven. Zij werkt als dé magneet voor al je zintuigen, je grid, je aura en energetische frequenties.

Er is altijd iets grappigs dat je brein het woordje ‘niet’ weglaat. Als ik je vraag om NIET aan een roze olifant te denken, ga je automatisch een beeld van een roze olifant in je hoofd als projectie zien. 

Dit kun je ook positief en creatief gaan toepassen, echter vrij van alles wat je niet wenst – en juist over laten stromen met wat je wél wenst. Het vraagt je zinnen en woorden te transformeren naar een positieve en aanmoedigende energie. Wat zou jij dan gaan wensen als ontmoetingen op jouw pad? Wat mag er dan als magie in jouw leven verschijnen?

De kracht van je eigen vertrouwen
Zou je je eigen gecreëerde verschijningsvormen op je unieke pad kunnen vertrouwen? Zij zijn namelijk onderdeel van jouw prachtige en smakelijke Leela – jouw goddelijke plan. Zij doet er alles aan om je uit het web van je Maya te halen, ook wel Samsara genoemd – de benaming voor de looping van de langspeelplaat die maar in dezelfde groef blijf haken in een oneindigheid…
De taal van jouw Leela is uniek, welke je onderweg bijeen hebt gesprokkeld – en zo de vulling van je medicijnbuidels is geworden. Zij draagt als het ware de vele tekens en symbolen vanuit de spiritwereld in zich, van je eigen Oude Wijze die altijd al in jouw gewaarzijn aanwezig is geweest en naast je staat – constant.

Dankzij dit authentieke kruimelpad heb je je eigen levende Tarot gevormd. Je kunt de afgestemde boodschappen en synchroniciteit ervan ervaren dankzij een aanraking door een bepaald liedje, een geluid, een geur van toen, een lichtflits, een bepaalde intonatie, of iets wat je herinnert van iets uit eerdere tijden….

Zo hebben we allen een unieke signatuur, als een hand-tekening gevormd…
Deze kun jij alleen zelf ontcijferen – samen met je Oude Wijze.

Vertrouwen in de taal van jouw Oude Wijze

De Oude Wijze is de symboliek van de energie die in verbinding staat met je totale Zelf – je hele zielsessentie, die aan de andere kant van de sluier bij de Bron aanwezig is, wat ik ook wel de schoot van de Oermoeder noem. In je lichaam is een deel van je ziel aanwezig als een ‘kindsdeel’ van je Totale Ziel.
Er leeft een hele diepe liefde vanuit de Oermoeder om haar kindsdeel opnieuw Thuis te brengen doorheen de sluiers van de ‘vergetelheid’ en haar opnieuw te laten her-inneren – om de pure verbinding met haar totaliteit opnieuw te laten ontstaan, als een versmelting , een innerlijk huwelijk, wat ik ook wel als Thuiskomen omschrijf. (Dit is echter niet het einddoel, want dan begint de dans pas écht!)

Onze unieke Leela is een wonderlijke creatie die, vanuit de reis van de ziel bekeken, dan ook zoveel diepgaander en vervullender is dan welk uiterlijk behaald resultaat in de ogen van de buitenwereld dan ook – het gaat voorbij elke Status Quo…

De Oude Wijze inspireert en activeert ons om als een Tovenaarsleerling altijd Jong te blijven in de geestkracht – om open te blijven staan voor nieuwe voeding voor haar taal, nieuwe kijkwijzen te blijven ontvangen, nog onbekende materie tot ons te nemen, om zo verder te wortelen, te distilleren en dieper in te dalen – om daarna nóg meer boodschappen in de levende tarot te kunnen ontvangen.

De spirits staan te popelen om je alsmaar weidsere en ruimere kijkvelden in alles aan te reiken, zodat je door de sluiers van het ‘ooit vergetene’ kunt kijken. Ze laten je constant een geur van Thuis opsnuiven – én eren daarbij je vrije wil…
Het vraagt namelijk steeds opnieuw een eigen beweging – en juist die komt vanuit je geestkracht, je wilde hart, je moed, je dapperheid om te blijven vertrouwen op je ingevingen en in-spi-raties – jouw intuïtieve vermogen.

Dit gaat in een constante door, want ze dragen een ongekend tijdloos geduld, zoals een Goede Moeder dit haar kinderen blijft schenken. Echter zijn er in de kosmische energie rondom aarde al een poosje activaties gaande die versnellingen vragen, dus kan de Goede Moederenergie af en toe als een ‘Feeksgodin’ verschijnen, om je te activeren om de stap nu toch écht te maken, omdat het Tijd is…. En nog steeds blijft ze je vrije wil respecteren….

De intentie van jouw roze olifant
Laat jouw metaforische roze olifant dan ook een sprankeling bevatten die de wilskracht draagt om dóór te blijven gaan op dit onbekende pad, in de ongekende hogere frequenties die er nu zijn.
Laat het bevatten dat je oude huidslagen blijft afwerpen die je niet meer dienen, in de dankbaarheid dat ze je hebben gebracht waar je nu bent.
Laat het bevatten dat je je innerlijke verjonging blijft toestaan, zodat je cellen daadwerkelijk de nieuwe lichtcodes van deze tijd kunnen absorberen.
Laat het bevatten dat je jezelf in innige warme wollen dekens van zelfliefde en compassie blijft hullen, de taal van de liefde blijft doorzien en bedwelmende toverspreuken doorgrondt en uit elkaar laat spatten.
Laat het bevatten dat je je vanuit je vrije wil overgeeft aan je goddelijke wil – de stuurkracht van je Oude Wijze, van Zij die Wéét, jouw Totale ziel, je Totale Zelf….

Wij dragen een intense kracht in onze mindset!
Zij is onze magische toverstaf, de draagster van ons reinigende levensvuur.
Als we bijvoorbeeld uitspreken ‘Dit stopt nu, in alle ruimten, tijden en dimensies’, wat dan ook, dan is dat zo. Onze mindset draagt dus hiermee de metaforische toverkracht van de roze olifant.

We hebben allemaal een vrije wil om deze toe te passen – ten goede, om te kiezen op welke zender we afstemmen, op welke tijdlijn, welke dimensie, welke waarheid, welke liefdesfrequentie…
Wij zijn in deze aardse dimensie (nog) niet voorbestemd om het totale allesomvattende geheel van onze unieke ziel te zien, zoals de Oude Wijze deze wel kent. Het vraagt een totale overgave en diep vertrouwen overstromend in de diepere liefde dat onze unieke stuurkracht dienend is voor onze eigen inwijdingsreis naar Thuis.

Dat we hierdoor vele ‘zaken’ hebben te doorzien, door ze te doorvoelen, soms gruwelijk diep, heeft een heel belangrijk doel: dit is het grondwerk in de psyche om de vele slierten ‘onkruid’ of toxisch gif uit onze wilde ziel te plukken. Dit is fijnbesnaard innerlijk werk. Een niet te onderschatten klus!

Daarom: laat de roze olifant bevatten dat we onze innerlijke keuken blijven eren en heilig houden, waar onze pan soep op ons innerlijk vuur staat te pruttelen. Dat we zuivere ingrediënten blijven sprokkelen en onze eigen unieke liederen en klanken boven de pan soep blijven zingen, in al haar unieke tonen… Dit activeert onze creatieve vermogens om steeds de zaken te blijven bekloppen, te kneden, te laten rijzen in eigen tijd en seizoenen – en het zilveren zwaard te hanteren in een diepere liefde als iets mag gaan…

Dit is het experimentele en verjongende pad van de ziel, waar de Jonge Wijze samensmelt met de Oude Wijze….

We zijn allen voorbestemd om dit pad vanuit onze ziel te vervolmaken, om dan ergens zó Thuis te komen dat het al je voorstellingsvermogen overtreft… Is het niet nu, dit leven, dan zal het in een volgende incarnatie opnieuw aankloppen. Het blijft daarmee ten allen tijde een vrije keuze vanuit je vrije wil….

Ooit ergens terug in de tijd ontving ik de boodschap dat juist in deze tijd alle verworvenheden van onze unieke zielsreis in dit leven niet meer ‘vergeten’ worden bij een nieuwe geboorte van de ziel. Dat het verleden tijd zal zijn om het intense sprokkelpad naar Thuis te maken en dat onze medicijnbuidels gevuld blijven in ons bewustzijn (met verzamelingen van de vele incarnaties). Dit kan er zeker mee te maken hebben dat de Matrix rondom te aarde aan het afbrokkelen is in deze ‘Eindtijd’ en er een astrologische overgang is van het oude Vissentijdperk naar het Watermantijdperk.

Laten we daarom samen het besef dragen dat we de energetische en bezielde Vroedvrouwen van deze nieuwe bedding zijn, voor de kindsdelen die vanuit de Oermoeder hun unieke creatiezaad komen planten, vanuit hun eigen authentieke zielsexpressie… Laten we samen het grotere plan bejubelen wat in de onderstromen van de Ware Natuur in elke ziel aanwezig is vol potentie – en daarbij elkaars unieke kruimelpad en eigen Tijd blijven eren…

Geniet van jouw soeplepel die als een metaforische roze olifant boordevol kracht en innige liefde de meest zalige kookkunsten toepast: precies in jouw smaak, stijl en elegantie…. Zo zalig sprankelend vanuit jouw Pure Zelf….In deze liefde,

Siska

PS Graag hoor ik of dit schrijven met je resoneert en als er vragen zijn, hoor ik dat uiteraard graag. Je kunt onder het blog een reactie achterlaten…