Het vraagt een diepe overgave en vooral een zuivere afstemming.

De creaties die vanuit mijn handen zijn geboren, zijn vanuit een hogere sturing ontstaan. De afgelopen dagen liep ik in mijn afwezige, mijmerende staat van Zijn door mijn huis, kijkend naar de kunstwerken en zo lag ik in een moment op mijn bed, waar ik mijn tranen liet stromen terwijl ik staarde naar de schilderijen die daar staan… ‘Hoe heb ik deze ooit gemaakt? Ik zou het niet nog een keer kunnen…’

Het creatieproces is niet te sturen of te bedenken – en niet te grijpen of te begrijpen… Het vraagt een diepe overgave en vooral een zuivere afstemming.

Telkens weer heb ik ruis en verstoringen in mijn energie te onderscheppen, die als een infectie van mijn afstemming kunnen dienen. Als ik in stilte ben hoor ik de vele boodschappen die door ‘tetteren’… De energie van de spirits kan me ergens heensturen zonder dat ik ook nog maar kan tegenspartelen… (met mijn hoofddenken). Het vraagt een constante afstemming op de hogere sturing – en vraagt iets anders: een offer. Het offer om me soms onbegrepen te laten zijn door anderen, vrij van uitleg, van een verhaal om het te duiden… De acceptatie in deze keuze om mij over te geven aan deze innerlijke leiding. Het raakt mijn moed, dapperheid, uithoudingsvermogen en daadkracht aan. 
Afwijzingen om wie ik in mijn diepsten ben, (ook om mijn verwondingen!) heb ik menig keer ervaren… Het waren de dolken die mijn hart zó diep raakten – én ze vuurden mij aan om er nog meer in te gaan wortelen. Wie wil ik aan mijn zij hebben staan, vrij van inschikking, inhouden en afremming?

De stem van Isis

Tijdens mijn reis naar Egypte in november 2019 liep ik over ‘mijn oude grond’, waar ik ooit als ziel in een ‘levende expressie’ heb geleefd. (lees hier het geschreven blog) Daar haalde ik verloren zielsdelen terug, fractals (kindsdelen) die weer herenigd mochten worden in mijn hele Zijnsessentie. Het gebeurde gewoon, de boodschappen stroomden naar binnen via de aarde… Het maakte me zo nederig voor de grotere liefdeskracht die er aanwezig is… En in de tempel van Isis kwam ik genageld aan een offerblok te staan, waar ik in een nooit eerder ervaren krachtige bol van licht haar aanwezigheid in mijn hele wezen voelde. Zij sprak tot mij ‘Wees mijn Adem Siska.. Dat is je zielsmissie…’ Het verwarde me, tranen stroomden door deze aanraking – en ik vroeg (hoe hoofddenkend!) hoe ik daar mijn brood dan mee kon verdienen… In de opvolgende minuten werd ik door een man in de tempel naar een apart kamertje gebracht en daar gebeurde een energetische ‘operatie’. Er werd in mij gesleuteld terwijl ik daar op de grond lag, helemaal alleen en afgezonderd. Even later werd ik door deze man meegenomen naar een ruimte bovenop de tempel waar ik ook weer allen was. Ook daar gebeurde van alles… Het is niet in woorden te beschrijven, want het zou alles te kort doen…..
Terug in Nederland voelde ik dat ik als eerste mijn boek ‘In de liefde voor Het Wilde Hart’ had af te maken en te laten drukken. Daarna werden de eerste schilderijen geboren: Pauw, je ware kleuren bevrijden en Golden Warrior… Ik had nog nooit dit soort schilderijen gemaakt! Alsof mijn handen het gereedschap waren van iets groters wat door mij heen stroomde… En zo volgden andere creaties… Niet te plannen of te bedenken…
Zo ontstond ook de creatiereis van het afstemboek, vlak voordat het ‘Kroontijdperk’ los ging en onze hele wereld heeft veranderd. 
Pas aan het einde van het jaar 2020 ben ik begonnen met het inspreken van de vertellingen ‘Op Huis Gaan’, geschreven vlak voor mijn reis naar Egypte tijdens de Inktober-uitdaging van 2019. Verbaasd en diep geraakt was ik door de woorden die ik destijds had opgeschreven! Het was als elixer voor mijn eigen diepste diepten….

‘Don’t ask what the world needs,
ask yourself what makes you come alive and create that
– because what the world need are people who have come alive’

Je eigen gebrouwd elixer kan zomaar een geschenk voor een ander zijn, vanuit een vrije stroming…. Je weet het pas als je het geboorte hebt gegeven via je eigen handen, handelingen en adem…. Het vraagt een loslaten, een niet-weten. Echter heb je jezelf al vervuld, vervolmaakt – en dan is Alles er Al… Dát is pure creatie – in vrij Zijn….

De diepere inwijdingen naar Thuis

Zo kan ik in de diepe nederigheid terugkijken hoe alles zo ten diepste gestuurd is en inwijdingen naar dit Thuiskomen zijn geweest. Waar intense trauma’s en pijn door beperkende liefde mij geactiveerd hebben om op weg te gaan – om de diepere liefdesvelden te gaan vinden…. En als je daar eenmaal een volledig commitment aan hebt gegeven, dan gaan de spirits los! Dan is er géén weg meer terug…. 

Ja, ik laat elke keer alles wat niet meer dient in diggelen vallen, want daardoor kan er puur licht binnen komen… Sprankelingen van mijn zielsessentie… Het schroeit alles weg in mij wat met Status Quo, imago of status te maken heeft – in cyclussen, laag voor laag… Het doet zo’n pijn! Dit is het afsterven, een kleine dood, vele malen…. Van ego-delen, van oude systemen, geloofsovertuigingen en blinde vlekken in de psyche. Dat offer maak ik, keer op keer…. Laat mij maar raken… Ik kan niet anders meer….. En daar word ik aangeraakt door de Oermoederliefde… Daar kom ik aan bij mijn oerwortels, de wortels van mijn Zelf… Daar ervaar de magie in alles wat er dan wordt aangeraakt, dat alles klopt – voorbij het alledaagse, midden in het alledaagse….

 

‘Ik neem haar in mijn handen… Zij, de Maanmoeder, verbindt me met iets diepers, iets groters, iets niet te bevatten, als een vortex die me naar binnen trekt…. Want daar dien ik te zijn, daar hoor ik haar stem, haar fluisteringen, van innige liefde, een warme deken die me omhult en meegeeft dat alles precies goed is, altijd is geweest – en zal zijn…’

Zo brengt de Maanmoeder mij in herinnering met de kindsdelen in mij, alsof een liefdevolle moederschoot alles in mij verwelkomt, vrij van prestaties of voorwaarden om liefde en genegenheid te ontvangen. Ik hoef niets te doen om deze liefde te ontvangen, alleen maar momenten van ontvankelijkheid te creëren.
Daarmee zij wij allen onze eigen creators van hoe we ons willen voelen.
Zij laat mij ervaren dat ik Heel Ben, en altijd ben geweest. Dat alles iets groters en diepers diende, in de mystieke velden, waardoor niets dan diepe dankbaarheid in mij omhoog rijst en ik stil wordt – en me flubberpudding voel – als het zachte vlees van een oester…

We bevinden ons momenteel in een hele bijzondere energetische poort


Tussen de twee volle manen in deze tijd is de Alpha Omega poort (van 23 juli t/m 22 augustus 2021), die de potentie in zich draagt om oud karma te helen; oftewel oude wonden te helen, rond te maken, je energielekken in de vele vormen van liefde te doorzien in je energetisch Huis. 
Het vraagt je om diepgaande keuzes te maken, waar je hoger Zelf je vele aanwijzingen in zal geven. Waar je mag kiezen voor Joy, Ease en Grace, voor gemak, zachtheid en eenvoud in alles…. (met dank aan Jennifer Hofmann)

We zijn ook net een nieuw Maya-jaar gestart in het Gele Zaad. Na een jaar Blauwe Storm waar de potentie lag om wakker te worden en transformaties te laten gebeuren, krijgen we nu de vele mogelijkheden aangereikt om geboortes te geven aan ons Maanzaad, wat vanuit aangeraakte diepten en wortels naar het licht mag groeien… Wat een ondersteuning in deze intense tijd vanuit de hemelse gewelven daalt er toch op ons neer, om meer en meer in eigen waarheid in te dalen, eigen visiekracht en wáárlijk vanuit je eigen kern te gaan Léven!

Maanmoedertijd schenkt zuivere afstemming

Verblijf in stilte, haast je niet, onthaak je uit het massa-bewustzijn, koppel je los, stem je steeds opnieuw af op jezelf, je onderbuik, zuiver je innerlijke tempel en ben je bewust welk energetisch voedsel je tot je neemt (vooral social media). Je bent namelijk zomaar onbewust ergens ingehaakt… En besef dat er geen falen bestaat! Er zijn alleen maar bewustwordingslessen in afstemming… Elke dwaling dient ook! Het doorzien, doorvoelen en daarop nieuwe keuzes maken activeert littekenstrepen op je armen, die in verbinding staan met al je hand-elen en adem… Dat is het, simpel….. Vrij van gedoe, spijt en berouw…

Als je je keuzes maakt vanuit je eigen afstemming, heb dan vertrouwen in het gevolg ervan en accepteer het potentieële resultaat… Vul niets in, blijf in verwondering en aanschouw vanuit zachtheid… We hebben geen controle op ieder ander in hun response… Deze innerlijke houding vraagt een diep commitment vanuit Liefde en oervertrouwen…

Geniet ten volle van jouw unieke reis, waar het gaat om het pad zelf, waar jouw voeten de grond raken, stap na stap, in je eigen hartslag en tempo – en de eindbestemming onbekend blijft, echter vol magie! Je hoeft je er alleen maar aan over te geven….
Dan leef je in het midden van je eigen zachte en kalm knetterend vuurtje vanuit je eigen kern… Daar hoor je jouw unieke muziektonen, zachte stromingen en welvingen, waar alles er in jou mag zijn, vrij van er nog iets van te vinden…

Daar ervaar je Thuis, je Zijnsessentie – waarmee je overal Thuis bent….

In deze liefde,

Siska

Wil je op de hoogte blijven van mijn posts, meld je dan aan voor mijn inspiratiepost

Vertellingen Op Huis Gaan, nu in shop verkrijgbaar

Een reeks van 16 vertellingen + uitgeschreven teksten.
Thuiskomen in de Oermoederschoot, jouw Hoger Zelf, je zielsessentie, je pure eigenheid en innerlijke stem – Je innerlijke Bondgenoot en trouwe vriend(in)

Verdiepende reis naar pure Creatie, wat er wil ontstaan vanuit jouw eigen vuurvonk, en je meeneemt naar het archetype van de Oude Wijze, naar archetypische verhalen en hun verborgen boodschappen; allen dragers van inwijdingsverhalen naar Thuis, in de creatiespiraal van het leven: de mystieke groeireis van je ziel. Heling van je diepere zielswonden door het onderdak te geven, alles omarmend in je eigen liefdevolle oermoederschoot…. Met verdiepende uitleg van de boodschappen uit Roodkapje, Peter Pan, Doornroosje, Assepoester, Het meisje zonder handen, de boze wolf, en zoveel meer…. Een reis doorheen zelfliefde, de taal van liefde in al haar facetten, pure creatie energie, alchemie, transformatie…… lees verder