De sluipmoordenaar is de stille dromendoder – het trekt nieuw geplante zaadjes uit de grond voordat ze het licht hebben kunnen ontvangen…
Omdat je toestaat dat anderen er iets van gaan vinden – en jij luistert er naar….
Het is buigen voor het oordeel en de mening van een ander

We kunnen roepen en jammeren dat een ander niet in ons gelooft, klaagliederen gaan over mistige weilanden…..
Niemand anders dan wij zelf zijn de doder van onze dromen – wij hebben zelf het zwaard van het oordeel in eigen hand

Stop de moordenaar van je hartsverlangen; stap in je eigen heiligheid!

Houdt je zielsverlangen heilig totdat je diep geworteld bent in jouw nieuwe grond.
Ontwikkel je skills om het nieuwe pad wat voor je ligt te gaan bewandelen – het pad wat jou roept, het pad van JOUW WAARHEID.

Niemand weet waar dat heen gaat, jijzelf al helemaal niet. Je weet alleen dat iets jou roept. Je hebt het zaad in je handen, wat er uit groeit weet je niet, welke vruchten het gaat geven weet je ook nog niet. Je hebt je heiligdom te bewaren, je omhult het met je eigen liefde, je koestert het, je geeft het de juiste voeding en laat parasieten en droom doders buiten de deur. Zij die in hun eigen angst en ontwetendheid leven…..

Hoe lang ben je je hartsverlangen al aan het weg drukken?

Vraag jezelf eens af waarom….
Wie vraag je steeds om toestemming?
Naar wie luister jij?

Het geluk klopt elke dag opnieuw aan. Je hebt het alleen te herkennen.
Het komt in diverse vermommingen. Het zijn de tekens en signalen hoe jij wordt geroepen om los te laten wat niet meer dient.
We hebben de taal van de liefde te verstaan! Een fikse tegenslag, een rake pijnscheut in je ziel kan je juist naar je eigen liefde brengen: ‘hoe jij je WEL wilt voelen en waar je NIET MEER WILT ZIJN’.

Als je niet luistert naar de roep zal je energiestroom stoppen, gaat je lichaam spreken door pijnsignalen af te geven. Ons lichaam is de spreekbuis van onze ziel.
Ik heb het boek van Christiane Beertlandt met de 1300 ziekten en de psychische oorsprong al vele jaren als mijn bijbel gebombardeerd. Alles gaat om de zelfliefde, alle pijn en klachten tonen je waar je niet in de liefde bent voor jezelf! 

Heus, het is een hele lastige kluif om de skills te verwerven om in je eigen liefde te stappen. Er is een flinke dosis moed voor nodig om te laten gaan wat je uit de liefde houdt. Het is ons niet geleerd om zacht te zijn voor onszelf, om te begrenzen, je eigen stem vrij uit te laten horen. Het altijd maar dienen, buigen voor de verlangens van een ander en ondertussen de stille hoop gehoord en gezien te worden… We hebben jassen uit te trekken die we ooit vol geloof hebben aangetrokken. Zij hebben ons ooit gedient. Hoe diep dien je af te dalen in de pijn om de noodzaak te vinden dat je uit gaat breken en het onbekende veld gaat betreden, daar waar je de ware liefde zult gaan vinden?

Jezelf wegcijferen om de ander te blijven dienen en te gerieven is de dood binnenlaten

De dood van de ware liefde, de dood van je energiestroom, de dood van je eigen creaties, de dood van je authentieke eigenheid. Je zult namelijk in de ogen van de wereld nooit ergens goed genoeg in zijn. Dan kun je toch net zo goed jezelf gaan zijn? Stop ermee geliefd te zijn in de ogen van een ander! Heb jezelf lief, stap in je heiligheid, zet liefdevolle filters bij de voordeur van je energie, dan stap je opnieuw in je creatie energie, koester jij wat jij geboren wilt laten worden, onafhankelijk van wie dan ook.

We zijn allemaal met een gebed geboren. We hebben allemaal een hartsverlangen.

Buig niet voor de angst van een ander, ieder ander. Ga je eigen pad bewandelen. Koppel los wat niet meer dient. Ik hoor de mensen zeggen, hoe bang ze zijn om verstoten te worden van hun familie, hun vriendenkring, hoe ze daarom het ‘goede fatsoenlijke gedrag’ blijven tonen…..  In mijn beleving kun je nog eenzamer zijn in een menigte waar je je niet (meer) thuis voelt…..

Mijn lijfspreuk: Liever STAND ALONE, dan in een relatie waar ik mezelf niet kan zijn.

Ik buig voor mijn roep, mijn hartsverlangen, mijn creaties!

Ik kies ervoor mezelf tomeloos te verwennen in mijn eigen liefde!
Zo geef ik juist pure liefde door! Er is geen ruis in mij, er is een heldere uitstraling en juist dit maakt me een power manifestor!!

Ja, ik ben ook onzeker, twijfel of ik het juiste kies, uitspreek, toon. Elke keer ga ik te rade in mijn eigen hart, wat vertelt het mij? Is het mijn ego wat even gehoord wil worden? Wordt er een oude wond aangeraakt? Hier ga ik vragen stellen, wat er gehoord wil worden. Ik buig voor de boodschappen die ik vanuit mijn zielsverlangen doorkrijg. Daar vind ik de inspiratie om weer voluit te creëren! Echt alles heeft met de liefde te maken: waar je in liefde bent – en uit liefde. In creatie – uit creatie.

Niets liever dan dat ik je inspireer van je authentieke zelf, waar je in je eigen creatie energie stapt, waar je de tomeloze vreugdevolle energie laat stromen, want jij bent het waard.

Met een inspirerende groet,

Siska